Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po dlhých 15 rokoch, vo sviatok vianočný, uniká z psychiatrickej liečebne pre nebezpečných páchateľov sériový vrah Billy Lenz. Jeho cesta vedia tam, kde pred niekoľkými rokmi nestihol dokončiť svoje vianočné "prekvapenie". "Santa tento rok nepríde. Rusi zostrelili jeho sane" :D Milý, miestami dokonca sarkasticko vtipne natočený vianočný slasher s ideálnou dĺžkou stopáže pred spaním. Bodlo by viac gore, ale inak budú fanúšikovia tohto subžánru celkom spokojný. Ja som bol - 60%. ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Na Black Christmas by som hľadal pozitíva asi bezvýsledne. Či už zo stránky formálnej alebo obsahovej, všetko úplne zle. Kamera ani strih dobré nie sú, vraždy tiež nie sú spracované zrovna najlepšie, hudobné vložky sú zlé, scenár plný nezmyslov a hlúpostí, herecky taktiež zle zahrané. Či už v porovnaní s originálom z roku 1974 alebo bez, je to otrasný film bez akýchkoľvek kladov. Dokonca ani Mary Elizabeth Winstead tu nemala čo hrať. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim čim to je, ale horory + vánoce mi prostě nejdou dohromady. Co jsem zatím viděl všechno za vánoční horory, tak to jsou zatím pěkný sračky. Asi je to tím, že vánoce jsou horor samy o sobě a nějaký vražděníčko, to je jenom čajíček. Tenhle film hlavně smrděl jak interiér něčí prdele a taky tak vypadal. I Mary Elizabeth (ta, kvuli které jsem si toto dílo pustil) mě tu nudila. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sám se sobě divím ale já se neuvěřitelně bavil, příběh je sice kopie 100+1 slasher, ale to nemění nic na tom že jsem se bavil, mám pro vánoční horory slabost. Originál je sice originál a ani to není tak dobré jako Silent night deadly night, ale je to prostě zábava, navíc scény z minulosti mě fakt potěšily, takhle kdyby vypadaly moderní remaky tak jsem spokojen. Ale je to věc názoru. Jediný co mi vadilo byla smrt Winsteadový kterou mám celkem rád, škoda jí:-) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Glen Morgan podle mě přistoupil k remaku tím nejlepším způsobem. Ze (sub)žánrotvorného leč pekelně nudného originálu si vzal to nejlepší - vánoční atmosféru a barák plný pěkných holek - a nebral původní film ani předělávku nijak vážně (zabítí vánočním cukrátkem nebo masové perníčky), zato vytůroval nápadité krvavé vraždy a brutalitu a navrch přihodil rádobyšokující pointu. A výsledek je dle mého nejen výrazně lepší než třeba u nového PROM NIGHT nebo PÁTKU TŘINÁCTÉHO, ale válcuje i originál. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)
  • Ke snímky byly natočeny 3 alternativní konce, které ale nebyly nikdy vydány. (Dlee)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama