Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $35,374,833Tržby Celosvetovo $54,998,732Tržby za predaj DVD v USA $15,856,356 //počet predaných kusov 955,547║ Hoci je príbeh až moc šablónkový, je to aspoň zručne natočené, minutáž je akurát, nechýba tam napätie a nájde sa tu niekoľko slušných lakačiek. /45%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Napětí, atmosféra, lekačky a duchové pohybující se trhaným stylem potvor z japonských hororů. A to si nechám líbit. Slabinu bych neviděl ani v šablonovitosti. Člověk se musí smířit s tím, že filmy pojednávající o strašidelných domech dodržují určitá pravidla, která mají společné. Jediným výraznějším negativem bych tak viděl ústřední hereckou dospělou dvojici. Taťka s mamkou byli fakt na pěst. 70% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Horůrek pro začátečníky či lehce pokročilé, pro fanoušky Kristen Stewart, pro ty, kterým nevadí filmy vykrádající známější a lepší díla, a v neposlední řadě pro příznivce Sama Raimiho, kteří jsou zvědaví, co svým jménem zase zaštítil. Musím říct, že Prokletí domu slunečnic se mi vcelku líbilo, takovým tím bezpečným způsobem. Vypadá slušně, LoDucova hudba je spolehlivě atmosférická, Kristen Stewart se umí sympaticky vyděsit, když to na ni přijde... Nečekejte nic překvapivého, "pouze" nové zpracování už dříve viděného, které vás i díky rozumné stopáži (snad) neumoří. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

4/10 Dobrej provar. Když jsem si Messengery pustil v noci na domácím kině poprvé, po dvaceti minutách jsem šel strachy lepit letadýlko, abych se odreagoval ( při scéně, kdy si malej klučina v noci hrál v pokojíčku ). Takže jsem před druhou projekcí čekal po dlouhé době horor s hutnou atmosférou. Ta se ale vůbec nedostavila, všechno už jsem někde viděl ( těch povedených scén bylo pomálu - se lžící a stodolou ) a o pointě nemá smysl se rozepisovat. Pang Brothers si u mě před lety udělali jméno svým Okem, ale tímto filmem spadli hluboko mezi šeď a brak. Já už chci vidět něco novýho... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Takže bratia Pangovci tentoraz čisto priemerný. Pripomenulo mi to kombináciu vydarenejších amerických remakov 3:15 zomrieš, Temnej vody a Kruhu. I keď toto nie je remake, nič nové neprináša a variuje staré zabehnuté spôsoby amerických produktov ázijských originálov až tak že Pangovský vizuál je potlačený na úroveň zameniteľnú s ktorýmkoľvek iným priemerným americkým klonom. Bohužiaľ scenár tiež nie je z tých vydarenejších a vďaka tomu že som sa v priebehu filmu dosť nudil mu nedám ani 3*. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Na vývoji filmu se podílel také Čech. Ota Bareš byl najat pro práci s vránami. (sir-dave)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno