Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (402)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když to člověk srovná s tím, co v sérii následovalo, je tenhle díl vlastně ještě docela snesitelný. Hlavně je zde opravdu docela dobré gore a sem tam se stane, že narazíte na docela dobrý vtípek. Jak ale říkám, jen sem tam. Je to takový ten horor, kdy jde o efekt a o nic jiného, atmosféra zde logicky chybí. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení. Čekal jsem nějaké hloupé až ubohé pokračování, ale byla mi nabídnuta poměrně zajímavá jízda. Samozřejmě je třeba brát film s určitým odstupem a prostě se jen bavit. Toto pokračování se na rozdíl od jiných hororových pokračování povedlo a je to typická ukázka "svižného béčkového thrilleru". 60% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa pozastavovať nad mnohými logickými dierami v scenári. Nejdem ani kritizovať povrchosť príbehu, s čiste účelovou, nereálnou zápletkou o akejsi reality show. Na niečo podobné ma už stihla pripraviť prvá časť tohto filmu. Jedná sa o rýdzi béčkový vyvražďovací horror, ktorý spestruje svojimi akčnými scénami vyprsený, potetovaný veterán, Henry Rollins. "Wrong Turn" je lacná vykrádačka horrorových klasík "Texaský masaker motorovou pilou" a "Hory majú oči". ** ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

In the forest, only they can hear you scream. Pach Krve mi svého času přišel jako povedená hororová oddychovka a dvojka je v tomhle celkem podobného ražení. Parta lidí vyrazí do opuštěných lesů natáčet jakousi post-apokalyptickou reality show na způsob Survivera, jenže ty lesy zaprvé nejsou opuštěné a zadruhé v nich žije rodinka zmutovaných buranských vrahů/ kanibalů. Mínusem je v současnosti už dost otřepané téma reality show a ne až tak velká sranda jako u prvního dílu. No a jako klady vidím osobitého Henryho Rollinse (škoda že není vidět víc, jak tady tak ve filmech obecně) v roli moderátora a bývalého vojáka a to že ten film prakticky nemá hlavního hrdinu, což znamená že může umřít kdokoli. Vedle toho nesmí chybět pár povedených vraždících a kuchacích momentů. No a parta teenagerů není ani kladem ani záporem, ne že by mě štvali ale ani nebyli ničím moc zapamatovatelní. Jo a dvojka taky jedničku dost ignoruje, protože je zde nulová návaznost. Hodnotím 6-7/10. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kupodivu ne zas tak blbé. Logika sice opět schytává čestné K.O. (v jednom lese mizí kvanta lidí, přesto nikoho nenapadne podívat se do útrob zavřené továrny; celý systém fungování TV soutěže je přinejmenším podivný), ale už nejde o natolik předvídatelnou a stupidní podívanou, aby výrazněji nudila či urážela divákovu pozornost. Úvodní scéna pobavila. Třetí hvězda za Henryho Rollinse; vždycky jsem si přál, aby se v podobném filmu objevila nějaká drsná militantní guma a nakopala všechny ty zrůdičky do řitě. 5/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)
  • Postava Niny byla v prvních verzích scénáře těhotná. (-bad-mad-wolf-)
  • Mike (Matthew Currie Holmes) má na sobě tričko s nápisem BR Battle Royal, což je asociace s hororem Battle Royale (2000). (kukkik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno