Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Skóruj" vypráví příběh o Randym Daytonovi, což byl nadějný talent, možná nejlepší hráč na světě, který ale doplatil na to, že jeho otec (mimochodem Robert Patrick, kterého teď vidím velmi často, např. "Ganster Squad - Lovci mafie" nebo "Jayne Mansfield's Car") si vsadil. Celá jeho kariéra jde do háje, tatík umírá a my se posouváme o devatenáct let dál, abychom zjistili, že Randy je loser, který se snaží uživit v kabaretní show. Naštěstí mu osud přeje a nepřeje zároveň. Ze show je vyhozen, ale objevuje se člověk, který ho má zase přivést ke skutečnému ping pongu, k zápasům. Má se konat obrovský turnaj, kde budou ti skutečně nejlepší a Randy by se tam měl dostat jako špión, který má odhalit vraha otce, tajemného Fenga. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/skoruj-2007-20.html ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Je to dost béčkovej film, o tom žádná, škoda že to neni udělaný čistě jako sportovní comedy film, sere to tam dost ta přiblblá akce, střílení a všechny kraviny okolo. Jinak si myslim, že kdyby takhle zbytečně necpali dva žánry dohromady, mohlo to bejt na úrovni Vybíjený. Stejně to hodnotim docela kladně, párkrát jsem se zasmál, a Fogler, Walken, Maggie a hlavně TERRY CREWS byli awesome. ()

Reklama

ganz 

všechny recenze uživatele

Kdyby jsme byli ve škole bylo by to za 3, prostě dobré, místy trapné, místy dobré. Přišli jsme do kina asi až 20 minut po začátku a vůec to nevadilo. Pokud jste schopni vypnout mozek a pouze sledovat obraz jako zombie, pobavíte se. Pokud si ujíždíte na bláznivých komediích, pobavíte se. Za jiných okolností film nedoporučuji. 50% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám opravdu rád a sportovní komedií taky nikdy nepohrdnu. I když je zde ping pong občas lehce upozaděn a Dan Fogler opravdu není typem chlápka na kterého bych se rád koukal, tak stejně mi z Balls of Fury vyjde příjemná, pohodová komedie na zkrácení dlouhé chvíle. Dá se říci, že většina vtipků funguje a jen občas se najde nějaký opravdu špatný. Walken je zde super a i díky němu mi vychází čistý průměr, který i na podruhé nenudil. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Zoufalost nad zoufalost!!!..takovou sračku jsem si o Vánocích neměl pouštět!!!..ta jedna hvězdička je jen za to, že existujou ještě víc nekoukatelné filmy.....teda aspoň doufám!!!..a za to, že hlavní zápletka je velice originální a v rukou jiného režiséra by nemusela dopadnout špatně!!!...vzpomeňme si na Vybíjenou:)!!...já miluju šílené filmy, ale tenhle je brutálně nudnej a ani těch pár podařených scén s ping pongem mě nedonutí smýšlet lépe!!..už nikdy nebudu film hodnotit podle jednotlivých scén, ale pouze jen jako celek!! Tady je všechno naprosto trapný a nevtipný, přísahám, že ani jednou jsem se nezasmál!!!:(..hlavní hrdina vypadá jako prase s trvalou, každou chvíli jsem čekal kdy začne chrochtat....strašnej film prostě!!!..ale jelikož na mě už čeká kapr, tak končim!!! Jednou větou: Jinak všem milovníkům filmu přeju super Vánoce a spoustu dobrých filmů v roce 2008!!! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama