Reklama

Reklama

Muž z oceli

  • USA Man of Steel (více)
Trailer 5
USA / Kanada / Velká Británie, 2013, 143 min

Ve vzdálené galaxii se nachází planeta Krypton, která se kvůli vyčerpání přírodních zdrojů ocitá na pokraji záhuby. Jor-El věří, že jedinou nadějí pro jeho lid je najít jinou vhodnou planetu k životu. Vysílá svého novorozeného syna Kal-Ela na planetu Zemi. Generál Zod se domnívá, že za zkázu planety je zodpovědná vláda, a rozhodne se převzít kontrolu. Poté zabije Jor-Ela a je i se spolupachateli uvězněn ve vesmírném žaláři. Zod přísahá, že Jor-Elova syna jednoho dne najde a pomstí se. Na Zemi se Kala ujmou manželé Kentovi, kteří mu dají jméno Clark. Už jako malý chlapec si Clark připadal jiný. Jeho zvláštní schopnosti ho děsily, nerozuměl jim a snažil se je před svým okolím skrývat. Když se od svých rodičů dozví, že pochází z jiné planety, jeho život mu konečně začne dávat smysl. Planeta Země mu poskytla domov, nyní je tedy na něm, aby Zemi a její obyvatele ochránil. Clark pozmění svůj vzhled a vydává se do Metropolisu, kde jako Clark Kent nastupuje do redakce Daily Planet a mění se v anonymního zachránce lidských životů. Jediný, kdo pozná Clarkovo tajemství, je jeho láska Lois. (TV Nova)

(více)

Diskuze

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

jhr

Hmm za ten koncept palec nahoru a z velký části i za obsazení (i když já bych v ideálním případě ponechal Batflecka s Ironsem). Jen ten název nezní tak dobře a chytlavě jako u MoS, tam bych asi nechal jen Supergirl.

na příspěvěk reagoval jhr

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Nj., ale tu ja znam jako bloncku a proto by bylo nezvykle, ji miti s dark vlasy,aby byla jako velka Barda. Haha. To je taky jmeno. 😂 Nej. byla GLova hlaska v new52 JL, Darkseid... co to je? Kapela? 😂😂😂

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

jhr

Proc ne. Ale ona(ani zadna s mnou zamyslenych herecek) to nebude, tak proc si drasati zbytecne DC dusi. Heh. Pokud by se uz tento rok, opravdu zacalo tociti, mely by tyto debaty vetsi koule. Co, naplat. Jak eikam, radeji nic, nez domrvenou Karu. 1 tv cw hromada hnoje, mi bohate staci. Zlaty Smallville. Laura V. to trefila dosti blizko.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

To mi připomělo, že jsem jhr chtěl napsati, že bych skálopevně netrval na tom, aby ji hrála 16,17tka. Ona i Kara v posl. letech, jest kreslená rozhodně starší a já bych už dnes si dokázal klidně představiti babu mezi 25-30. Je tu i fakt, že v několika comicsech za posl.15 let, se naráží na to, že až bude dospělá (ne náctiletá), tak ji stejně všichni budou říkat Supergirl, ať se jí to líbí, nebo ne, heh. No, taky se jí to v tom příběhu, moc nelíbilo.;-) P.s. teď jsem si ji vygůglil a jako bloncka a ten ciferník...za mě, ANO. Na některých fotkách vypadá dokonce jako Hayden Panettiere z Heroes a Scream 4, které je 30, takže pro mě by to splňovala též. Na tu jsem zapoměl.

na příspěvěk reagoval jhr

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

jinak ještě přidám můj typ na Supergirl, nevím jak moc by měla být popřípadě mladá, ale jako mladší by se mi líbila Madison Iseman (Annabelle, Jumanji)

na příspěvěk reagoval PKD, PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

To já už vím dávno. Tam je jasná vize a plán a u WB není doslova...nic. Tam se holt dělá vše, nebo aspoň většina...snad horkou jehlou, či snad se tam vaří z vody, nebo co. Jedním slovem...CHAOS. Jo, ten článek jsem si již četl na mobilu. Mě tam dávají doporučené články, tak to občas prubnu. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Smutný no, přitom jsme dc fanoušci jako řemen a takhle to dopadlo... Hele možná by sis měl spravit hořkou pachuť a pustit si Infinity war a Endgame... Ale bude akorát zase nasranej jak to jinde funguje a u dc ne

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

jhr

Tak DC samotné bych z toho rozhodně, nevinil. Oni nemají na WB DC filmy, prakticky žádný vliv (tohle není DC studios, satanžel), jak jsem již na mnoha diskusích, poznamenal. Animated universe....to je jiná. Taky to tak vypadá. Jinak ano. Tohle já říkám už dlouho. Hned tak to nebude (přestal jsem tomu věřiti tak měsíc po ohlášení filmu, a zase jsem měl gurwa! pravdu, jako z 97%) a když to bude, tak to akorát zkurví. A ne, nepomůže ke kvalitě to, že rež. bude nějaká nána (aby měli feministky orgasmus) a narve tam (místo kvalitního DC story) všechny menšiny, na které si jen vzpomene. Pro mě osobně to má podobu noční můry, kdy ona jediná bude bílá a kolem ní, samí negři, odulí asiati, transvestité a bukvice.  Aby bylo LGBT apod. navýsost, spokojené. Co na tom, že si v CW a jinde s comicsovými předlohami tímto stylem vytírají prdel (díky Ratemusi, další geniální a jednoduchý výraz, který se u mě, ujmul) ? To nikoho nezajímá. A že pak vznikají lejna typu, BofP, to už se neřeší. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

PKD

Vzhledem k tomu jaká vládne u WB a v DC neschopnost tak se obávám, že máš pravdu. Filmové Supergirl se asi jen tak nedočkáme. A nebo to dopadne katastrofálně. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

jhr

Tak, kdo se typově hodí na koho, to už je věc názoru a pohledu. Do toho bych se nepouštěl podrobněji, poněvadž by to nemělo řešení, ku spokojenosti všech. A holým faktem jest hl. to, že je toto vše, jen akademické, páč jestli někdy něco s ní hraného vyplodí, tak ji bude na 99,9% hráti někdo zcela jiný a ta tvá favoritka už bude míti 50. Přeháním, ale ne...moc.

na příspěvěk reagoval jhr

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

jhr

Jo a režisér je samoz. schválen na 1000%.  Jo to by bylo, totál, labůžo. Dát ji napřed do MofS 2 a pak dáti, solovku. Jak jsme s Ratemusem, již několikráte, ustanovili.:)

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

jhr

P.p.s. Pro mě je story filmů, jasný. Musí tam býti Brainiac a basta. (A ideálně ještě Dru-Zod.) Geniální Johnsův comics. Geniální ´´adaptace´´ v již  zmíněné Injustice 2. Takto bych si to blaženě, představoval. Až na toho ´´negativního´´ bratrance,heh. Tvůj návrh mi připomíná koncepci z JL TAS, což není ovšem míněno, nijak negativně. Taky to mám v topce.;-)  Jen má každý fanda/znalec několik svých (hrubých) představ. Pochopitelně. On i ten původní koncept pro její (dodnes) jediný film nebyl špatný, a s Reevem bych ho bral hned. A stejně by byla velmi efektní inspirace comicsem, Superman/Batman: Supergirl. S dnešními prostředky by to dávno šlo. Animák, nepočítám.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

jhr

S tím Netflixem či Disneym, mě to napadlo již dávno a určitě jsem to na nějakém tom DC prndání, zmínil.;-)  Jinak, tu herečku neznám, ale přísahal bych, že je to Ema Watson,heh. Není to nejhorší volba, ovšem jak se tak na ni dívám, nevidím v ní, TU Karu, typově mi na ni sedí tak z 60%. Já měl před 14 lety jasno, dle jedné netové fantasie (jako ta tvá) a to jedině Elishu Cuthbert. Která by sice dnes mohla hráti tak její matku (haha) ale tenkráte mi na ni šíleně seděla. Vlastně, mi na ní sedí pořád, jen pokud by nestárla, hehe. To jen taková dávná vzpomínka. Já si ostatně nikdy nějak kór nepředstavoval někoho konkrétního. Lépe se mi v tomto př., reaguje už někým vybrané typy, alá např. ty. Nejhorší právě pro někoho (kdo s ní má prakticky všechny comicsy) je to, že ta šwizda z cw je typově ok, jenže má debilní scénáře, špatnou barvu vlasů a prostě z ní udělali totální vypatlanou megaultra krávu from Krypton. A to jsem četl, že v tom cw Supermanovi, má míti s Lois dokonce 2! haranty. Tak to už je bez komentáře. Já bych klidně, použil jako platformu pro ten její teď už nerealizovaný film, ten prequel k MofS, ke kterému mám sice logicky výhrady, ale byl napsán tak dobře a ta koncepce je opravdu zajímavá, že bych se nebránil tomu, aby se jednalo o výchozí bod a Kara tak byla opravdu alá DCEU. K tomu zbytku. Na můj vkus, je tam až moc postav (to by musel býti tak 4h film,heh), pokud jsem to tedy pochopil tak, že všichni patří k tvé vizi Girl of Steel movie. Btw, to logo až příliš připomíná právě tu cw sračku. U těchto fan vizí, jednoznačně preferuji, stejný znak/erb, jako má DCEU ´´bratranec´´+ několik bomba posterů, na kterých má dotyčná, ženskou verzi z MofS obleku a ze které mám Pavlovův reflex. Snipes je ok. Ovšem já,jsem již VYSOCE alergický na předělávání některých postav z comicsů, na negry. Sorry, ale Cyborg Superman je a má býti růžový. Pro mě, ANO. U některých mi to neva, u některých mě to neskutečně... pííííp. Tož tak nějak. P.s. najdi někoho, kdo bude co nejblíže té dokonalé Kary (ve všech ohledech) z Injustice 2. V tomto př., mám na mysli, xichtík.;-)

na příspěvěk reagoval jhr

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

jhr

to víš, problém to musí být velký když ani všemi oblíbená děsně cool boží Harley propadla, co teprve Supergirl

na příspěvěk reagoval jhr

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

PKD

Warneři jsou naprosto neschopní idioti. To dnes ví přece každý. Nejlepší by bylo, kdyby Warnery i DC koupil Disney nebo ještě lépe Netflix (zní to možná šíleně, ale kvalita jeho produkce v poslední době roste) a všechny je vyhodil. Já jenom nechápu co je na tom těžkého natočit filmovou Supergirl, Batgirl a další podobné filmy? Existuje tolik zajímavých tvůrců, kterým by to mohli svěřit. A přesto jen stále přešlapují na místě. 

Tady jsem sepsal vlastní synopsi Dívky z oceli a dal dohromady fan obsazení. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus, PKD, PKD, higuain, higuain

Uživatel jhr smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

čím menší sny tím menší zklamání....no ale s tím Cavillem bych to neviděl jako nějak hodně pravděpodobné. Jsou to zase jen kecy a žvásty Warnerů, který toho nakecá, třeba že natočí Supergil která je prioritou, Batgirl, Nightwing, Flash...dvakrát potvrdili kvantum filmů které nedodrželi...takže prohlášení aktivního diverzního Marvelu bych bral s rezervou...a Snyder nenatočí DCEU a co je přece mimo DCEU je špatný ne? teda podle tvých reakcí

na příspěvěk reagoval woodsman

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

higuain

Že prý snyder něco pro dc natočit má, ale nebude to dceu, spíš nějaká jednohubka mimo typu joker... To víš, když kvůli UNCLE nebyl zrovna Cavill v kurzu musel se přetočit bvs aby bylo více Batmana a teď kvůli Witcherovi možná naopak... Ten warner si neumí stát za svým..

Související novinky

Superman: Legacy nabírá další herce

Superman: Legacy nabírá další herce

12.07.2023

Režisér James Gunn pokračuje v obsazování svého nadcházejícího snímku Superman: Legacy, v němž si hlavní role zahrají nedávno oznámení David Corenswet a Rachel Brosnahan. Ve filmu, jenž má sloužit… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama