Reklama

Reklama

Seznamte se s Gusem Gormanem (Richard Pryor), naivním počítačovým programátorem, pro nějž je klávesnice jeho největší zbraní. V důsledku toho čelí Superman svému dosud největšímu nepříteli. Christopher Reeve se znovu zhostí své role v níž ještě prohloubí lidskou stránku své postavy, když jako Clark Kent spatří na srazu střední školy ve Smallville Lanu Langovou (Annette O’Toole). A když se Muž z oceli po vystavení Kryptonitu stane jeho největším nepřítelem, Reeve se zhostí obou rolí s oslnivým herectvím. Prožijte Supermana III s celým jeho srdcem, hrdinstvím a vzletným humorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Vtipné gagy v Supermanovi? Tak tohle mi vůbec nesedlo, jako hlavní postava mi navíc přišel Gus a ještě mi bylo dost divné, jak se z totálního flákače stane doslova přes noc počítačový génius. Jinak zlomyslný Superman byl zajímavý nápad a milé zpestření byla Websterova chytrá přítelkyně, tvářící se jako bezduchá husa . ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tento film mám rád jen z těchto důvodů...je tam Reeve, je tam krásná Lana Langová v podání Beverly Marshové a je tam naprosto otřesný Richard Pryor (jinak výborný komik), který je tak debilní, až je úchvatný. P.s. vrchol filmu? Změněný (já říkám realistický) Superman, vysedávající po barech (ten jeho nasraný xicht je prostě...boží!) a střílející oříšky (a způsobující ekologické katastrofy pomocí tankerů s naftou a další) a bitka na vrakovišti. Ta je! Nejlepší hláška? Superman po vystřízlivění pomocí umělého zeleného Kryptonitu na Lorelei Ambrosii (umělecké jméno jak pro pornoherečku, což?:) , která s lascivně pohupující nožkou sedí na rameni sochy svobody... ,,Už jsem myslela, že nepříjdete. On: ,,Nemyslete si, že vás zachráním. Já už to nedělám´´. :))))))))) Nejgeniálnější věta vůbec. Ani comicsy na to nemají.;-) P.s. povšimněte si, že jeho ztmavený outfit, má tentýž odstín, jako Singerův šmutný šášula.;-) Hl. červené části. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Pro kristovy rány! Tak zde je extrémně vidět ta změna režiséra. Naprosto debilní scénář, který nemá hlavu a patu. Úplně dementní padouch. Příšerný Richard Pryor. Několik rádoby vtipných scén, hlavně tedy začátek, kdy superman zachranání člověka z auta, které se zaplňuje vodou. Docela se mi chtělo smát. Akce byla minimální a když už nějaká byla, tak byla velmi špatně natočená. Jen jedna jediná věc se mi libíla! Narozdíl od jedničky, kdy Superman ztratil své schopnosti, tak to bylo nudné. Ale v tomto díle, když je superman zlý a následně souboj mezi Clarkem Kentem a Supermanem, přiznávám, že to bylo velmi dobré a právě tato scéna drží tento film od odpadu. Christopher Reeve to měl zabalit už po dvojce, jelikož je ( byl ) to kvalitní herec a nemá ( neměl ) zapotřebí hrát v takovýchto blbostech. No prostě zhovadilost největší!!! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Superman nikdy nebyl můj oblíbený komiksový hrdina, nicméně jedničku (a později Superman se vrací) mu upřít nemůžu a nechci. To, co se mi nelíbilo ve dvojce, je tady ale zdvojnásobeno a co se mi líbilo tu chybí. Změna režiséra je vidět a s ní i změna stylu. Je to špatný film. Dá se snést - ale lépe je ho nevidět. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Doslova odpudivý film, který nadlouho degradoval mého milovaného Muže z oceli na figurku podporující mír, zachraňující svět před globálními či společenskými problémy a mající často problém víc sám se sebou než se zákeřnými protivníky. Při absenci Lexe a minimalizování rozsahu postavy Lois je tak jediným zajímavým momentem souboj Clarka s Kal-Elem. Fanoušky předlohy sice potěší objevení Lany Langové, ale i tenhle motiv nakonec vyzní nějak do ztracena. A teď to hlavní negativum: koktající, protivný a věčně na plátně překážející Richard Pryor. Bez něj by to bylo jenom slabé, s ním je to pro nejlepší postavu DC comics katastrofa. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (24)

  • Když Superman vytváří diamant pouhou silou ruky, je to odkaz na původní komiksy, kde to dokázal taktéž. (WolfR)
  • Diváci Reevea k jeho smůle zařadili do škatulky herce jedné postavy. V osmdesátých letech se proto snažil uspět ve filmech různých jiných žánrů. Když tyto pokusy z velké většiny skončily neúspěchem, Reeve se nechal přemluvit k účasti ve čtvrtém pokračování, jež bylo velkým propadákem. (WolfR)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama