Reklama

Reklama

Spin

  • USA God is a DJ
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Hudební / Sci-Fi
USA, 2005, 8 min

Obsahy(1)

Tajemný DJ je vyslán do rušné části města, aby zasáhl v řadě řetězových reakcí, které jsou běžnou součástí našeho života, avšak díky záměně časových stop vypuká chaos. (oficiální text distributora)

Recenze (111)

sospik 

všechny recenze uživatele

suprácký, zaujme jak hudbou tak i příběhem, který se odehrává na nějakém předměstí, je tu opravdu nahodilá směs lidí, probíhá klasický den.. v tom se stane průser, dj, co by anděl, bůh, to chce spravit a svým stage upravuje chod a vrací čas.. jen mu chvílí trvá než to vyladí, aby se všichni nepozabíjeli :D :D ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zvláštní krátkometrážní snímek, který svým zpracováním minimálně zaujme a když už ne tím, tak příběhem určitě. Minimálně u mě to dokázal. A i když je to déle, co jsem tento filmík viděl, stále mohu tvrdit, že na příběhově a nápadově lepší jsem stále nenarazil. --- 95 % --- ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jak to jde jednoduše. Spin je ukázkou, že těch relativně krátkých 8 minut se dá využít naprosto dokonale i jednoduchým nápadem. Většina ostatních režisérů vymýšlí hlouposti a nesmyslně přidává vrsty až je celek nudný a prázdný. Tohle je přesně naopak, vždyť stačí to vzít za správný konec a pak to všechno funguje jak má... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jamin Winans .. Strážný anděl v podobě stále korigujícího DJe. Život je složitá souhra náhod - jedna kladná změna se může projevit jinde negativně.. Chce to prostě jen správně upříst beaty dohromady. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Pěkný nápad, zpracování sice nic moc ale za ten krásný konec si to ty čtyři kanadské hokejisty zaslouží. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vskutku >vypointovaná< hříčka o tom, že... ...všechno souvisí se vším a vše je jak má být, protože kdyby to tak nemělo být, tak by to tak nebylo a nakonec stejně všechno souvisí... Jojo, v tomhle filmku to neskřípe, protože když d.j. God scratchuje... Amen! %-] - - - P.S. Pro nevěřící k uvěření zde: http://www.youtube.com/watch?v=oP59tQf_njc - - - - - (Poprvé viděno 17.7.2011 na YouTube, hodnocení 594., komentář zde jako čtyřiasedmdesátý - 17.7.2011) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Originální, krátké, vtipné a navrch technicky špičkové. Krásná polemika o tom, že nikdy se nezavděčíte všem a všechno v životě je nějakým způsobem dané.. :))) Teda pokud nejse DJ s kouzelnýma udělátkama ;) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Co by se.. kdyby se .. ? Originalita nápadu - mixování mezi životem a smrtí, láskou a hříchem. Co vše se dá nacpat do pouhých 8 minut a jak je naplno využít. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle patří určitě mezi nejoriginálnější a nejlepší hrané krátkometrážní snímky. Provedení je bezchybné, hlavní postava je celkem sympaťák a můj neoblíbený styl muziky se na osm minut stal rajskou hudbou. God is not a DJ, God is director. ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Spin je mj. termín z částicové fyziky, součást teorií o korelaci a synchronizaci dějů napříč vesmírem - a tenhle kraťas je taková Lola běží o život v kostce, totiž na talíři. Vtipné, milé, ale nic nového, a dneska to navíc působí dokonce zbytečně rozvlekle a omšele: filmek, který jak stárne, nezraje. *** ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Skvělý kraťas. Originální (ačkoliv někomu možná připomene film Lola běží o život), vtipný, vypointovaný, s parádním vizuálem... Jedna z písní od P!NK se jmenuje "God is a DJ". V tomto případě to těch osm minut skutečně platilo... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Tak takhle to funguje? :) Výborný nápad, divák se může u tohoto krátkého filmečku opravdu pobavit a zaujatě jej sledovat až do úplného konce. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Další parádní kraťas, který spolu se "Still Life" patří mezi nejlepší hrané kraťasy, co jsem viděl. Skvělý sci-fi nápad a výborné provedení s chytlavou hudbou. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Prostřednictvím mixážního pultu lze změnit běh událostí. Výborný nápad a ještě k tomu výborně natočený snímek. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Winansova filozofia obsahuje jednu markantnú myšlienku, ktorá prestupuje celým jeho dielom: život je ako hudba, dokonale skomponovaná súhra tónov, ktorá musí byť udržiavaná v rovnováhe. Spin je jej audiovizuálnym vyjadrením vo vzťahu k Bohu a samotnej ľudskej existencii, podmienenej náhodami - alebo snáď osudovým predurčením? DJ to svoje jednoznačne má. 85% ()

Reklama

Reklama