Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem byl připraven na nějakou hrůzu (tedy hrůzu jako provedení filmu), tak jsem byl nakonec spokojen. Objektivně spíše ke 3 hvězdám, ale ke včerejšímu deštivému večeru sedl tenhle snímek jako víno. Duchařské filmy už přinášejí málo nového, téma se jaksi vyčerpalo, a tak se hraje spíše na atmosféru. Ovšem má obliba v hřbitovech a záhrobních příbězích způsobila, že jsem se bavil. Jistě, nejlepší je asi rock and rollová scéna na hřbitově, která vás nutí smát se, a současně v podvědomí tušíte, že něco je špatně. Film užívá klasických prastarých postupů balady - vina a trest. A jak to vypadá, trestu, stejně jako v baladách maximálnímu, zdá se nejde uniknout. Uvítal bych více pochmurných scén - hrobů a mlhy, kupodivu gore moc není a nevadí to. Škoda, že digitální triky v závěru vypadají, jako by byl rozpočet vyčerpán a musely se vzít z nejlevnější PC hry (jeden si hned vzpomene na Trhák). A co by mne blažilo nejvíce - kdyby těm ožralým pakům na cintoríně hráli Ramones....uf! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Cítil jsem z toho Evil Dead, ale necítil jsem z toho onu nadsázku. I tak jsou Gravedancers slušnou duchařinou, kde se na nic nečeká a probuzení duchové se začnou vztekat poměrně brzy. Což je samozřejmě dobře. Už méně dobře vypadají digitální triky a taky masky oněch duchů, o šíleném závěru, kdy se už režisér totálně utrhl ze řetězu, ani nemluvě. Přesto jej jako celek hodnotím kladně, už jen za fajn herce a taky výraznou hudbu. Jen kdyby namísto té zběsilosti raději přibylo budování stísněné atmosféry... ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ježiš to zase byla píčovina jak svině. Ano je to nízkorozpočťák ale i ten jde snad udělat tak aby to byla aspoň trochu zábava a ne se hodinu a půl plácat ve sračkách s maximálně nesympatickejma hercema kde tomu korunu dává hlavně debilní manželka která je od začátku filmu připosraná JEŽIŠ JÁ SE BOJIM KLEPE SE NÁM VODOVOD, pak se rázem změní v drsoně POJĎ VEN A ROZBIJU TI DRŽKU TY KRÁVO aby se nakonec zase vrátila do její normální polohy UÁÁÁÁ HOLÝ ŠIIIIIIIIIIIIT HÉÉÉÉÉÉÉÉLP. Vepřová hlava z Útěku z vězení měla radši zůstat zavřená v base. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Existuje hodně lepších duchařin, ale ještě víc těch mizerných. Díky tomu se s Gravedancers stává nadprůměrná hororová záležitost. Při některých scénách je větší chuť se smát a atmosféra pokulhává také dost. Jenže tady je obrovská výhoda tempo, poněvadž od začátku má špičkový rozjezd. Poslední dobou jsem si zvykl na čekání minimálně do poloviny, ale tady jsem vše dostal už v prvních minutách. Herecké výkony nepovažuji za nejhorší, ale že by herci zářili, se také nedá říct. Divák by neměl čekat zázraky a bude rozhodně mile překvapen... 6/10 = 60% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neděsivá duchařinka,která má opravdu mizerné herecké obsazení ( výkony sou vážně komické ) Scénář tak jednoduchý,že by ho napsalo i desetileté děcko.Ovšem nějakým záhadným způsobem to nenudí,protože režisér není úplný patlal a občas o napínavý moment není nouze,je to prazvláštně natočené,zajímavým způsobem to střída žánry,opět zase ale ke konci kroutíte hlavou a film jak skončí,vy se zvednete se suchým a klidným výrazem v obličeji si půjdete zatancovat,sice ne na hřbitov ( respekt a úcta nedovolí ) ovšem u ledničky plné piva si trsnete rádi a na tuhle průměrnou kravinku,s pár zajímavými momenty rychle ale opravdu rychle zapomenete.Hold Mendez není James Wan a Dominic Purcell je prostě gumovej :-) Dal bych dvě,ale za ultra mega sexy Josie Maran přídám jednu malou hvězdičku :-) 50%. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Postava Frances Culpepper (Megahn Perry) bola inšpirovaná Velmou zo seriálu Scooby-Doo (1976). (beso74)
  • Lokácia stvárňujúca Parapsychologický inštitút bola pred natáčaním dlhé roky opustená, bez vody a elektriny. Aby sa tu dalo natáčať, štáb tu použil niekoľko veľkých generátorov. (beso74)
  • Pôvodne bol film plánovaný ako trilógia. (beso74)

Reklama

Reklama