Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Van Damme hraje drsného policajta závislého na heroinu. Měl ve tváři tak strhaný výraz, že vypadal jako by měl každou chvíli zemřít rovnou na ulici. Měl se jít léčit. Všechno se mu rozpadlo pod rukama. Manželství přestalo fungovat a v práci se mu taky moc nedařilo, ale on si radši dál do žil píchal to svinstvo. Pak se nechal vlákat do pasti, kde ho skoro popravili. Byl šest měsíců v komatu. Jeho manželka ho měla stála ráda, i když mu řekla, že dítě, které čekala nebylo jeho a nebo bylo? Anthony se úplně změnil snažil se napravit chyby, které napáchal. Žena se k němu dokonce vrátila. Nakonec Calahana dostal, ale stálo ho to mnohem víc. Závěrečná přestřelka v továrně skutečně patří k těm povedenějším. Nevypínejte film při nájezdu závěrečných titulků. Nechte je zapnuté, protože se dozvíte, kdo štípnul skrytou kameru, která měla nahrávat jeden mafiánský kšeftík. Myslím, že budete překvapeni. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka redabingu s Pomejem a vysokemu hodnoteniu od väcsiny ludi, ktorych mam v oblubenych som si to pozrel znova v nadeji, ze som tomuto filmu ukrivdil. Ale podla mna je to stale sracka. Snazi sa to tvarit neskutocne drsne v sedemdesiatkovom style, ale ma to 2 hlavne problemy. 1. Scenar je uplne na hovno. Zapletka nedava prilis zmysel a postavy su tiez blbo napisane - casto sa spravaju uplne nelogicky. 2. Van Damme to herecky neutiahol. Sice mu do velkej miery podraza nohy imbecilny scenar, ale aj s kvalitnym scenarom by nemal na to, aby utiahol dramu prakticky bez akcnych scen. (JCVD je vynimkou pretoze tam hral sameho seba). No a tych par akcnych scen je tiez mimo. Aj ked su drsne, tak pôsobia dost nudne a zaujmu iba otravnymi hratkami s kamerou, ktora sa otaca o 180 stupnov. Blby napad. Takze aj po rokoch je toto pre mna mizerny film a vysoke hodnotenie niektorych ludi nechapem. Holt asi boli na drogach, ked to sledovali ako Van Dammova postava. :) 2/10. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Naprostej a totální šok, jen jsem si tak plnil filmového bobříka odvahy a v rámci překonání strachu jsem si půjčil "nového Van Damma"a prásk, snímek mě dokonale uzemnil. Příběh na Van Damma je velmi kvalitní, má dokonce i slušnou atmosféru a kde oboje začne ujíždět, tam nám zase nabíhá skutečně svůdná akcička. Takže kdyby uměl Jean Claude trošičku hrát a nebo měl alespoň pořádné charisma, neváhal bych vysolit ještě jednu hvězdu. Od roku 1993 a filmu Živý terč jsem si myslel, že na další lepší snímek s belgickým roznožkou budu čekat až do smrti a hoplá rok 2007, já žiju a viděl jsem snímek, který se dá v klidu označit "to lepší z filmografie kopající Belgie" . ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Ešte pred tým než niečo napíšem, chcem pripomenúť že Van Damma nemám rád. Je to pre mna baleťák ktorý sa poúšal (ešte raz pripomýnam Pokúšal) marne preraziť nejakou tou akčnou peckou. Jeho posledný snímok The Hard Corps sa mi velmi nezdal ale tento už bol iná káva. Pozeral som ho síce s donútenia ale ku stredu filmu ma velmi zaujal. Sice je už vidno že karate mu už nejde ako kedysi ale vidím tam snahu, ktorá sa v mojom prípade cení. Strielania je tam pomerne dosť slušná porcia, a tak isto sa tam van damme aj pokúšal hrať čo sa mu podarilo. Tak isto má u mna ešte jedno plus jeho gangster výzor ktorý sa nevidí každý den. Takže ked si to zhrniem tak mi víde priemerný ale dobrý akční snímok sice s nenávideným hercom ale dosť dobrým scénarom. Pre mna 3,5*. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

On má vlastně Segrestor pravdu, film obsahuje spoustu klišé, typu polda na drogách, polda gauner, skoromrtvý polda, podváděný polda, uzdravený polda a finále, které nekončí podle šablony. Jenže, já viděla Van Damma hrát. Viděla jsem omláceného poldu v rauši, jeho kruhy pod očima, jeho kulhající nohy i bolest z přiznání nevěry jeho ženy.Jeho děsy, které odnášejí šlapky, jeho pokoru. Neviděla jsem dvojité kopy, úžasné chvaty a ohebnost. Jen toho chlapa, co mi přišlo, že ví - a on ví - o čem je v životě řeč.To není málo. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Většina scén se natáčela v Bulharsku, část poté v americkém New Orleans. Škola ve filmu je American College of Sofia. (TomikZlesa)
  • Film má 2 alternativní konce, z nichž jeden byl vytvořen pro Evropu a druhý pro USA. (Eldrick)
  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, kvůli neshodám s producenty odmítl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama