Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Násilí vedoucí člověka až za "point of no return" aneb baskické hvozdy, Oldman s kartáčem pod nosem a náměty, které už dávno kdosi zpracoval a líp. Zručně natočený thriller doplácející na nejasnosti v logice i motivaci, v němž zaujal (krom Garyho) snad jen westernový závěr s hracím strojkem. Doufám, že za ten nápad dostal režisér pár dolarů navíc.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Gary Oldman je dobrej herec,ale hraje v hodně zvláštních filmech.Ten začátek připomínal drama dvou manželskejch párů a řešení jejich problémů.A já se nudil.Pak se objevila holčička s deformací,kterou začali hledat chlapi s puškama,a já přemejšlel,co z toho vyleze .Ale měl sem bujnou fantazii,protože to vysvětlení,proč ty lidi dělali to co dělali je tak jednoduchý,že sem byl zklamanej.Kdepak evropský filmy,tam nic,co nepřipomíná skutečnost,nehledejme.A proto mě evropskej film(kromě vyjímek)nebaví.40%. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak za 1) Perfektní barvy,příroda, lesy... nádhera za 2) skvělá kamera - žádné roztřepané záběry jako u filmu REC a CLOVERFIELD, ale ostrý obraz! za 3) excelentní zvuk DD 5.1. bylo slyšet i trávu růst :-) 4) Skvělý námět a dalo se to čekat : "francouzské horrory" : skvělé, "španělské horrory" : skvělé ----> takže spolu to muselo vyjít! 5) Dobrý výběr herců 6) Napětí, honička, děs, .....prostě vše co má v horroru být! Prostě EXCELENTNÍ ! Jen musím podotknout, že pouze Argentínská verze má 153 minut. Já viděl originál verzi a ta měla 93 minut! Neumím si představit, co by se tam odehrávalo ještě 60 minut :-) OBSAH FILMU : Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese, .....který tak dobře znají! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Strašáci Plivou na tvůj hrob:) Aneb další variace na téma podivných vesničanů v podivném městečku. V temném lese na Vás nečeká žádný strhující děj s šokujícími zvraty, nýbrž se jedná o zcela průměrně zpracované téma. Film však disponuje slušným hereckým obsazením, zejména tím mužským, jistou atmosférou a krásnou přírodou. Gary Oldman a Paddy Considine táhnou celý děj, jak svými charaktery, tak výkony. Na druhé straně je zde Virginie Ledoyen, která je tou nejotravnější postavou v celém příběhu. Možná půvabná, ale jinak zcela nesympatická, protivná, nechápavá a věčně ustěžovaná. Zato slyšet Garyho mluvit španělsky, je blaho pro uši i zrak:) Závěr je takový nijaký a kdo očekává nějaký ten šokující závěrečný zvrat, bohužel se nedočká. Spravedlnost bude vykonána a hříšníci učiní pokání nad svými činy:) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Příjemná žánrovka se skvělým Gary Oldmanem (Jako vždy) v jedné z hlavních rolí. Ačkoliv film nijak nekopíruje, nevykrádá a má svůj vlastní příběh - dost mi připomněl Strašáky (1971) s Dustinem Hoffmanem. Bylo to jistě prostředím opuštěného domu, hustých lesů, podivných venkovanů i námětem se znásilněním od kterého se spouští kolotoč zabíjení.... Tady jde ale o střet kultur, dá - li se to tak říci o Angličanech z města a prostých španělských venkovanech. Škoda toho konce, po skvělé lesní honičce v bouři film začal ztrácet na tempu. Ale i tak jsem se dobře bavil. Dávám tři náboje do brokárny. * * * ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno