Reklama

Reklama

Tři metry vysoký, zuby jak žiletky, drápy jak ostří nože. Nejděsivější žijící tvor na zabíjení je právě za tebou…
Osm problémových mladých lidí je odsouzeno k týdenní službě v komunitě ve vzdáleném kalifornském parku. Pod dohledem rangera Boba dostane skupina možnost odpykat své činy tím, že absolvuje cestu lesem. Bob jim bude jen poskytovat vodítko. Mezitím se v parku objeví uprchlý sériový vrah. Už v sobě nemůže držet svou krvežíznivost dál a hledá si své nové oběti. V lese však není jediným predátorem. Třímetrový grizzly si chce také přijít na své a skupinu sleduje. Z nevinné cesty lesem se tak stává boj o přežití. Počet mrtvých stoupá a idylické tábořiště se zalévá krví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne, já jsem se docela bavil... Děcka jsou docela otravné, což vynahrazuje dost sympatický šerif, seriový vrah je správný hajzl a medvěd k nakousnutí... Takového méďu bych chtěl doma a pouštěl bych ho na otravné návštěvy, alespoň bych ušetřil za žrádlo... A posledních patnáct minut je správně masakroidní... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Děj filmu je strašně zdlouhavý a prvních čtyřicet pět minut jsem se žádných hororových prvků vůbec nedočkal.Spíše jsem měl pocit, že sleduji komedii s pubertálními výrostky, kteří si vyrazili na mejdan do lesa. Film je prosycený spoustou různých hlášek, které mají diváka zabavit, aby nemyslel, proč se tento snímek zařadil mezi horory. Záběry samotného zvířete jsou povětšinou natočené z větší dálky, navíc jde v těch několika málo případech zcela jistě o snímky z nějakého dokumentu. Jakmile se natáčelo z větší blízky a kamera detailněji zabrala hlavu nebo pařáty příšery bylo poznat, že jsou to jen umělé náhražky. Nejděsivější byla asi pára u huby a jeho řev. Co se však američanům docela povedlo jsou samotné gore efekty. I když nepatří mezi první ligu, tak musím říct, že některé záběry jsou hodně dobré. I když i u nich se neubráníte cukání ve tváři, ale tyto záběry se vlezly do patnáctiminutovky na konci, takže pokud chcete vidět jen to nejlepší z filmu, tak přetočte film až na konec. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nebyť tých nadmieru zábavných scénok s mladistvými delikventmi, išlo by v rámci žánru o totálne fiasko. A to z jediného dôvodu. Totižto titulný mäsiar ukáže väčšinu svojich umeleckých zručností, čo sa týka ničenia ľudskej schránky ( a to hneď pekne brutálne ), až v posledných 10 minútach. Aj keď to pošteklí viac bránicu, ako žalúdok, táto kombinácia zábavného a strašidelného žánru viac ako dostatočne ujde. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tady ten film není ani tak horror, jako spíš černá komedie ... To asi málokdo pochopil a posuzuje to jako horror, slasher nebo tak něco. Ale přitom je to jeden velký úlet. Technicky se filmu nedá absolutně nic vytknout, je zpracován naprosto precizně. Už za záběry přírody bych dal hvězdičku, prostě nádhera. Herci hrají výborně přesně to, co se od nich chce a žádá a jasně vykreslují svoje idiotské postavy. Medvěd je živý a je to macek, sériový vrah je buranský a nesympatický. A hlavně ... od začátku filmu jsem nevěděl, co se z toho vyklube. Nikoliv nejhorší, ale právě nejlepší je na tom scénář, který vodí diváka od začátku za nos. Pokud na tu hru člověk přistoupí, myslím, že se docela dobře pobaví. Postava šerifa je taky úžasná, tak vyrovnaného, charismatického týpka, na kterém nejde poznat, jestli má tolik zkušeností a otravná děcka vyloženě na háku, nebo je tak blbý a senilní ... to jsem snad ještě neviděl. Náhodou, perfektní filmová komedie bez jakýchkoliv klišé, což je na filmu asi to nejpodstatnější. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak že dám filmu dvě hvězdy a prokážu mu tím službu (hodnocení se zvedlo z 36% na 37%) to mě fakt rozesmálo. Já tady chci hanit naprosto neatmosférický, nudný film, kde medvěd rovná se skoro celou dobu dvě koupené chlupaté packy z obchodu s kostýmy, herecké výkony jsou na úrovni školní besídky atd...no a zvednu hodnocení...ach jo to mi ten medvěd připravil řádně chlupatou pomstu teď půjdu spát s pocitem , že jsem vyzdvihl film, který mi zkazil večer...že bych mu dal jen jednu hvězdu??? Ne...za svým rozhodnutím si stojím i když jsem na něm hořce zaplakal :-D jinak proč teda dvě? Na konci méďa na minutu je a vypadá v cajku a líbila se mi příroda a jedna dívka co tam hrála (ne to nebyla herečka tak jí nazvat nemůžu) byla vzhledově sympatická tak asi proto nebo mám záchvat štědrosti. Každopádně vyhněte se tomu ještě větším obloukem než medvědovi kterého potkáte v lese. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Tom Skull sa k réžii dostal náhodou. Na jednom filmovom festivale sa stretol s producentkou Belle Avery a ukázal jej svoj film, ktorý natočil ako osemročný. Tá mu následne ponúkla post režiséra. (beso74)

Reklama

Reklama