Reklama

Reklama

Grizzly zabiják

  • USA Into the Grizzly Maze (více)
Trailer

James Marsden, Thomas Jane, Piper Perabová a Billy Bob Thornton se představí v akcí nabitém dobrodružství, které se odehrává v aljašské divočině. Když začne v místním městečku řádit nelítostný medvěd grizzly, šerif se vydá do lesa hledat svou manželku ekoložku. Místo ní zde však narazí na svého bratra, bývalého zločince, se kterým si už dávno nemá co říct. Oba se brzy ocitnou na útěku před obrovským medvědím zabijákem. Z lovce se stává lovná zvěř v tomto thrilleru o síle přírody a pachu krve, který zvedne diváky ze židlí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Animal attack movie o rudé mašině z Aljašky, co je o fous větší než Donutil na ramenou Polívky, měl svým motivem i exteriéry rozhodně šanci zaujmout, jenže… Áčkové obsazení v ryze béčkovém filmu se ukázalo medvědí službou (třeba takový B.B. Thornton asi ještě nikdy nebyl takhle mimo roli), snaha o realistické pojetí často zaplakala při chování postav i nasraného Púa a u digidementního závěru s hořícím kruhem, nesmrtelnými hrdiny a medvědí tlapou o síle chlupatého kocoura z reklamy na banku jsem už jen kroutil hlavou jak ďáblem posedlá sova. Ve srovnání s The Edge je tahle balada o stalker méďovi zcela nefunkční, takže u ní doporučuji to, co se má dělat ve volné přírodě při setkání s medvědem - předstírat mrtvého.. No nic, alespoň se mi oživil suchý vtip, jak americký lovec potká v sibiřské tajze čtyři muže, co nesou uloveného medvěda přivázaného za nohy k silné větvi. Zeptá se jich: „Hi, boys! Grizzly?“ a oni mu odvětí: „Nět, striljali…“ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Žádný malý grizly! Výpravě v doubravě se tentokrát ukáže pěkně přerostlá, krvelačná a agresivní svině a na pěšině po nich sice zbydou tranzistoráky a drahé foťáky, ovšem zasviněné vyhřezlými střevy, urvanými končetinami a prokouslými hlavami, takže je za maliny a med nesmění ani retardovaný zastavárník. Je opravdu milé sledovat, když ze Stokorcového lesa sem tam vyleze i něco jiného než ten kulturně zdegenerovaný infantilní zkurvysyn Pú, jenž už léta svou vyteplenou debilitou dělá z dětí latentní homosexuály snad ještě urputněji než TynkiWynki! Příjemné relaxační áčkové zooporno osazené sympatickými herci, erektilními prdelkami a půltunovým plyšákem, skvostně zakončené jeho opícháním. Škoda jen, že je ten Tedybér zase tak šablonovitě selektivní a rdousí jen ty největší zmrdy. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Medvídek" se povedl podle očekávání ... :)) Zajímalo by mě, jestli se jedná o oficiální, nebo aspoň nějak neoficiální remake původní klasiky Grizzly (1976), která byla na svoji dobu VELICE vydařená !! Nejinak je tomu i zde. Právě oldschoolovej vizual, drsný přírodní podmínky, kamera nás úplně vtahuje do nehostinných podmínek zimy, mokra, tmy, mlhy .. až nám z toho při sledování vlhnou pohovky ... I když tedy jak komu, Verbal neudrží už moč a nechce se nechat nacévkovat a ReDak zase stolici a na gramofon ho nikdo nedostane ... tam jsou důvody jiné ... :-D Ale u běžného diváctva je to, že vlastně píšu a mluvím o ... výýýborné atmosféře !!! Uuufff ... to byla věta století!! :-DD Atmosféra vtahuje dokonale, postavy jsou sympatické, jejich šarvátky v napětí stresu přirozené, medvídek k zulíbání!! Nádhernej macek vymodelovanej digitálními efekty, ale tak dobře, že je to radost pohledět ... K "zulíbání" v jedné scéně dokonce dojde,. kdy mědvěk rozkousne jedné z postav přes obličej hubanem celou hlavu, jenom to zakřupe ... "prý byl mrtvý než to křuplo ... hlásili v rádiu..." :-))) Medvěd se nesere a nikdo proti němu nemá šanci ... (leda snad naše zesnulé prase Pepan by mu mohlo konkurovat .. :-D ) Je to lesa pán a i hajnej se před ním schoval. Ale finální zúčtování holt musí přijít a to je notně nabušený a napínavý. Až na ten strašlivej digi-záběr s ohněm, to se každý asi pokřižuje skutečným úlekem ... (každý pozná o čem píšu). Jinak krásný 4/5**** líbilo moc ve všech ohledech... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Krásne nakrútené, pekný medvedík, dostatok akcie, sympatickí herci, nenudil som sa ani chvíľu. Tých novodobých animal hororov nie je veľa, naposledy ma takto chytili parádne Dark Water, Burning Bright či The Reef, tento je ďalší do zbierky. A konečne tohtoročná novinka, ktorá za niečo stojí, pretože boj o život v lesoch s vraždiacim predátorom sa proste neodmieta. (Na ostrie noža som videl... pamätám... je to výborný film, ale kto tomuto udelí odpad, ten ešte v živote skutočný odpad nevidel, pokojne môžem poslať pár tipov. Čus.) ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,...KEĎ SA NAŠTVE GRIZLY JE MU JEDNO, ČI SI DREVORUBAČ ALEBO OCHRANCA, VŠETCI CHUTÍME ROVNAKO." __ Filmov o grizlym zabijakovi je samozrejme viacero a na tento som náhodou narazil na JOJke, keď už bol v scéne na rúbanisku ako-tak rozbehnutý, no nerobilo mi problém sa v ňom orientovať a zaujalo ma aj slušné obsadenie (Jane, Thornton, Perabo, Glenn). Sledovanie potom ukončilo moje zaspanie počas jednej zo siahodlhých reklám. Pri jeho spätnom lustrovaní ma zaujalo jeho tunajšie pomerne slabé hodnotenie a rozhodol som sa, že si grizlyho po čase pozriem ešte raz celého. Vo výsledku ozaj nejde o žiadne veľdielo, ktoré naplno nevyužíva ani svoje najväčšie prirodzené devízy. Atmosféra severoamerickej divočiny síce pôsobí príťažlivo, je však poňatá v niekoľkých dookola sa opakujúcich záberoch, čo vyznieva veľmi rutinne. Rovnako zobrazenie brutality a gore efektov je akési polotelevízne, nedopovedané... Thorntovi postavu lovca jednoducho nezožeriete (zato ho zožerie niekto iný...) a ani s Thomasom Janem sa neviem priveľmi stotožniť. Hoci som teraz na ,,Grizlyho" nakydal, má iba pohodových 80 minút a dej pomerne dobre odsýpa a preto, kto nevidel nejaký obdobný film a má akurát trochu času, nech sa páči. Ináč neverím, že by takýto beštiálny zvierací jedinec mohol existovať. (2409. hodnotenie, 266. komentár k filmu) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • O projekt prejavil záujem aj Adrien Brody, ktorý ho chcel produkovať a zahrať si aj jednu z hlavných úloh. Dokonca sa stretol aj s Gerardom Butlerom, aby ho získal do úlohy brata. Neskôr o projekt stratil záujem. (beso74)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama