Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (297)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak objevný buranský horror z australských vod jdoucí ve stopách Texaského masakru a jemu podobných. Muž a žena z města se vydají na romantické rybaření, aby si užili krásný sluneční den. Co čert nechtěl, po obloze se začnou honit mraky - mimochodem příchod bouře, tedy postupné přibývání oblačnosti a stavba hradů, je neuvěřitelně lyrický - a náš pár se rohodne vrátit domů oklikou! Je jen otázkou času, kdy zabloudí a padnou do rukou trojice neotesanců, kteří nejdou pro ránu daleko. Velmi dobrá hudba (Jamie Blanks) je z větší části elektronická, děj však posouvá kupředu mílovými kroky. Atmosféra houstne, situace se zdá bezvýchodná a nastupuje brutální gore. Mučení, zlý pejsek a vrtulka nejsou vše. Za výbornou trikovou stránku, napínavou atmosféru, skvělou kameru a obstojné herecké výkony je to za 4*. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Do lesa sa neoplatí vždy chodiť, zavše tam môžeš naraziť na vyplatlaného sedliaka, čo nemá ani prvý stupeň základky a rád si v rámci voľného času, ktorého má neúrekom, len tak povraždí. Hororová klasika, veľa krvi a možné ľudské obete. Bez nadprirodzena, ktoré ja tak obľubujem, ale toto nie je ten druh, kde by sa hodil. Na konci sa však aj tak človek opýta: A kto tu bol vlastne ten psychopat? ()

Reklama

mysicka 

všechny recenze uživatele

páreček manželů se vydá rybařit a protože pán, ač právník, nebude patřit zrovna mezi nejbystřejší (a nejstatečnější, což bych mu ještě odpustila..), ocitnou se na ostrově, na farmě, která patří taťkovi úchylákovi a jeho dvěma synáčkům podobného ražení.. kdopak se asi dočká dalšího rána? a já se budu znovu opakovat, že je to všechno stejný, stejný, stejný.. neni to šokantní - je to trapný, neni to strašidelný - je to nudný.. a ta proměna paninky v macgyvera (jak tu již bylo vtipně zmíněno) a její proslov o rozlíceném psovi.. páni.. tak to bylo na potrhání se smíchy.. což asi nebylo záměrem... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s trošku podobným snímkem Plivu na váš hrob vychází tento australský horor určitě o něco lépe. Je tu sice jen asi pět herců, příběh je celkem jednoduchý, ovšem tohle vše vynahradí to ostatní. Velmi slušná akce, kdy hostující tým hraje v oslabení dva na tři, solidní muzika a hlavně „ taťka“ a dva jeho vypečení synáčci, ti nemají skoro žádnou chybu. Až se na to chudák, velmi šarmantní Naida nemohla dívat a vzala to (nejen) do vlastních rukou, razíc při tom heslo, dávej pozor, co kam strkáš. Velmi příjemné hororové pokoukání, které jsem nucen ocenit také náležitě bodově ocenit. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Manželský pár sa vyberie s malým člnom na rybársky výlet. Potom ako ich zastihne búrka a uviaznu na plytčine, rozhodnú sa prespať v opustenom dome na malom ostrove. To čo sa v prvom momente zdalo ako správna voľba sa po chvíli zmení na nočnú moru spojenú s bojom o holé životy. Po dlhej dobe napínavý hixploitation so správnou dávkou krvi, ktorý môžem len odporučiť. Na dnešné pomery pomerne krátka stopáž vďaka ktorej má horor ten správny spád. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Úvodná sekvencia s titulkami bola jednou z posledných vecí nakrútených pre film. (Arsenal83)
  • Při natáčení snímku bylo v Austrálii zrovna období sucha, tak ve většině scén bylo později deštivé počasí doděláno počítačem. (Chatterer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno