Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem přemýšlel nad tím, zdali se v USA pořád točí průměrné komedie. A chvíli před tímto komentářem jsem na jednu takovou průměrnou komedii pal komentář. Nicméně v Americe se netočí jenom kvalitní a průměrné komedie. Točí se tu taky komedie, které i když nikdy nic nepřinesou, dokážou pohodově pobavit a po shlédnutí vím, že když je v televizi uvidíme, klidně se na ně rád znova podívám. Né, 3 hvězdy nejsou průměr. U mě to, co se týče komedie, průměr rozhodně není. Je to jenom komedie, která nic novýho nepřinese, ale celou tu dobu mi nevadí, že na ní koukám, protože vím, že pár scén za to stojí. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jak zabránit znásilnění ve vězení. Komedie s crazy prvky, z nichž některé jsem sledoval se zaujetím, u jiných jsem se nudil a další byly víceméně trapné. Docela to odsejpá, jako oddechovka dobrý, ale nesmíte po mně chtít se na to kouknout po druhé. Scénář plný logických nesmyslů. Stručně řečeno - nastavte si brain volume někam mezi 0 a 1 a budete docela spokojeni. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná a naivní komedie s dobrým Robem Schneiderem a ještě lepším Davidem Carradinem, bez kterého by tenhle film ztratil polovinu svého kouzla. Řekl bych, že jde o vcelku koukatelný snímek, který má možná trochu prapodivný scénář, ale člověk se zaručeně zasměje. Po prvním zhlédnutí tři hvězdy. Po druhém musím přidat ještě jednu hvězdu, protože mezi těmi dnešními bláznivými komediemi je Ten největší tak trochu nekorunovaným králem. Všechny gagy jsou vtipné i napodruhé a možná ještě působivější. Navíc je tenhle snímek stále víc citovaný a milovaný mezi lidmi, což vidím jako úspěch. Povedené. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem celkem velkou trapárnu, ale dočkal jsem se jí v mnohem menší míře. Místo toho jsem se často podivoval nad skvělými nápady a mravním poselstvím. Sice ten film má mezi hlavou a patou několik dalších hlav a dokonce i prdelí, jenže je to místy sranda. Komu nevadí, že se vedle inteligentního humoru objeví z obou stran i humor fekální, ten si to může v klidu užít a někoikrát se pořádně zasmát. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Môže byť niečo horšie ako komédia s Robom Schneiderom režírovaná Robom Schneiderom? Odpoveď je jasná, môže. Vlastne ide o také menšie prekvapenie. Blbosť je to stále, ale Big Stan je taká sympatická nenáročná jednohubka s minimom nevkusu. Normálne by som dal 2* ale za Davida Carradineho jednu musím prihodiť. Jeho postava je skrátka božská ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Matka Roba Schneidera sa objavila vo filme. (Mihail123)
  • Pracovňa riaditeľa bola postavená na streche väznice. (Mihail123)
  • Ve scéně, kdy Stan (Rob Schneider) tancuje před vězni na dvoře, sedí všichni vězni na tribuně. Když se na ně však ředitel podívá z okna, vězni pouze stojí kolem Stana, ale v následných scénách ze dvora sedí všichni opět na tribuně. (Sign)

Reklama

Reklama