Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

cariada 

všechny recenze uživatele

No to byla zase jednou šílenost na entou. Už jsem viděl ledacos vraždit ovce, či mini tele a pod, ale aby masakrovala zubatá vagína tak to teda je síla. Sice "jenom kouše penisy a prsty" ale i tak je to hustý. Pustil jsem si to v domění, že je to horor, ale po půl hodině jsem nevěděl na co, že to koukám a musel jsem se tady přesvědčit cože to je zač. Ta holka byla tak cnostná až hejbala s kde kým. Docela mě zajímalo co se stalo s tím prvním co mu zůstal penis v jeskyni. Přesto je to poněkud bizardní a poměrně feministický. Kam na to ty tvůrci chodí? Ps.chudák brácha ,ale aspoň si pejsek pochutnal. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Ani horror, ani komedie, ale na hodinu a půl fajnová zábava. Těžko říct, jestli se dal tenhle námět natočit kvalitnějš, ale mně je to jedno, protože to byla fakt sranda. Trvá docela dlouho, než se přijde na to, jaký rozuzlení skrývá svatyně hlavní hrdinky, ale i tak jsem se prvních zhruba 45 minut bavil skvěle. Furt se tu povídá o panenství až do statby, bratr hlavní hrdinky tam klátí jednu za druhou a je u toho děsně úchylnej. Proč je tam furt záběr na atomovou elektrárnu v pozadí domu, kde bydlej, jsem sice nepřišel, ale i tak to byla hotová CGI pecka. A když se to rozjede, je to už zábava. Lidi přicházej o penisy a prsty a úchylnej dědek na konci tomu dal korunu. Palec nahoru za odvahu tohle natočit. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu korunovaná blbost na entou a ani trochu se nedivím zdejším hodnotitelům. Ovšem ani sama nevím, jak je to možné, protože jsem po většině odpůrcem laciného, nechutného, prvoplánového amerického humoru, ale Teeth mě prostě někdy dostaly do situace že jsem se smála nahlas. Bylo to pro mě zkrátka vtipně absurdní a jen jsem doufala, že to ani na vteřinu rejža nemyslel vážně. Nicméně začátek filmu je ryze vysírací, ta holka mi lezla na nervy každým výrazem. Když se ale seznámila se svou "proměnou" obrátil se celý film k "lepšímu". Takže zatnout zuby :D a vydržet do konce. Třeba vás to překvapí. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Tak už jsem toho viděl hodně, ale natočit něco takového by mě nenapadlo snad ani ve svých nejbláznivějších snech. Už jen za celou tu pointu v kousavé pochvě si film zaslouží automaticky jednu hvězdičku ke svému celkovému hodnocení. Líbilo se mi, že snímek nepadá do té pubertální kategorie, kterou k smrti nesnáším, ale snaží se působit seriózním dojmem prakticky po celou svou stopáž. Bohužel je to absence nějakého příběhu, který film nejvíce sráží. Film je vlastně pouze o ukousnutých ptácích, což možná šokuje spoustou krve, ale postavit na tom nějaký smysluplný děj se nepovedlo. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Asi nejvíc se mi líbila ta rovina příběhu,kdy je jasně nalajnováno: ,,Buďte na mě hodný a i já na vás budu,-budete li mě ale vy svině mačistycký ubližovat i já vám ublížím"-nejdřív náhodně (instinktivně) a následně s chutí, schválně a promyšleně! A protože mám rád, když se holky usmívaj (viz.třeba Bye Bye Sally) tak ten Dawnin úsměv na konci-ano hned potom co olezlej děda začne dělat ty svoje ksichty-mi ten film málem vytáhly ještě víš než na těch zasloužených 3/4 hvězd co mám. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Film je natočen nezávisle podle pověsti a dávného mýtu. Tzv „Vagina dentata“, neboli Zubatá / ozubená vagína, je příběh z několika kultur, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis. Tyto příběhy byly mnohdy varováním před nebezpečím pohlavního styku s cizí ženou a jejich smysl mohl být i v odrazení od znásilnění. (Nathaniell)
  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)
  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)

Reklama

Reklama