Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

Fr 

všechny recenze uživatele

Dostal jsi darem život. Tak s ním něco dělej..... Ekonomická bitva o společnost ,,WINCH“ sebou nese jako vedlejší efekt boj o život. Vše doplňují flashbacky ze života Larga a akce (občas) přitažená ,,za uši“. Film má uvěřitelný příběh, je tu dost akce a také jistý nádech dobrodružství. Přestože film jako celek někdy zaskřípe, je to solidní zábava. A tak i když dám 3*, vězte, ŽE JSOU TO LEPŠÍ 3*! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nevím, proč malé děti nosí nůž. 2.) Chci vidět K.Rodena, jak kupuje W Group. 3.) Mám slabost pro francouzskou akci. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční blbina z francouzské produkce. Sice se občas snaží tvářit jako promyšlený thriller se sofistikovanou zápletkou, ale díky tomu občas propadá do nelogických zmatků. Ale to nevadilo. Většinou to mělo švih, sympatické herectvo včetně prkenného hlavního hrdiny a celkem atraktivní exteriéry. Možná to mohlo být trošku kratší, ale čert to vem. Koukalo se na to hezky. 60% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Komiksový thriller tentokrát přetvořený do celovečerního filmu. Scénář je o proti televiznímu seriálu propracovanější a více logičtější, takže nevyznívá neadekvátně. Akční scény mají určitou adrenalinovou přitažlivost, což přidává na efektivnosti. Ale jo, slušný akční zážitek může být zaručen, ale asi ne pro znalce daného komiksu. Ale to už u takových počinů občas bývá. Je to hlavně otázka děje a atmosféry. Dá se ale s poklidem říct, že se Tomer Sisley své role chopil adekvátně dle svých možností, stejně jako Karel Roden, u kterého je pro nás škoda malého prostoru. Ale i tak jeho přítomnost potěší. Francouzský styl je znát, čímž se krapet odlišuje od hollywoodské produkce. Takže snímek díru do světa moc neudělá, ale za zváženou stojí. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Povedlo se. Mladé jugoslávče rozpletlo dost zamotaný příběh a vše se v dobré obrátilo. Na poměry ostatních thrillerů a akcí je to příběhem i zpracováním jednoduše standardní. Nic, co by diváka uhranulo nebo nějak zvlášť překvapilo, stejné zvraty jste už v mnoha jiných filmech viděli tolikrát, že dokážete i odhadovat, co právě nastane. Na druhou stranu, je to Francouzské a o to je zajímavější, že to vskutku dobře vypadá a není to žádný evropský patos, hrající si na Hollywood. Frantíci holt také čas od času umí (a čím dál častěji). Jó, kdybychom uměli něco takového natočit u nás, v Česko-Slovensku, to by bylo haló, jenže to je taková utopie. ~~~ Na **** to není, ale hodně slušné *** rozhodně :) ~~~ PS: Příjemné pro mě byl i fakt, že, protože se film odehrává na různých místech a postavy jsou z různých zemí, se mluví více jazyky, anglicky, francouzsky, chorvatsky(?) - lidi prostě mluví podle toho kde žijí či jsou, alespoň většinou. ~~~ PPS: Mínusem obecně je pro změnu fakt, že tohle třeba nešlo do kin. Sice by to nebyl největší komerční trhák, ale jen na DVD je to ostuda, hlavně že máme z Hollywoodu v kině každou pí... blbost. ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Pri natáčaní síce behala realita po opačnej strane Zeme, avšak snímok ako taký je veľmi zručne natočený. Zápletka nie je najhoršia, možno len priveľa konšpirácie na môj vkus. V zhrnutí ide o nadpriemerný thriller s vynikajúcou kamerou, kde nájdete momenty skvelé (súboj na streche) i vyložene trapné (vysvetľovanie členom správnej rady nadnárodného koncernu čo sú to akcie na doručiteľa). Našťastie svetlé momenty svojou kvalitou zatienia nelogickosti, a tak hodnotím 3,5*. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Scény z Hong Kongu boli natočené bez oficiálneho povolenia, iba s malým štábom, ktorý si musel dávať pozor na miestnu políciu. (m.a.t.o.)
  • Tomer Sisley zvládol väčšinu kaskadérskych scén sám. Dokonca sa kvôli filmu začal učiť po srbsky. (m.a.t.o.)
  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama