Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 3

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Diskuze

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Po trileru číslo 3, začínám o fimu mírně pochybovat.

Komixi neznám, tak nemůžu vědět co a jak, ale zrovna Ant-man mi moc nesedí.

O tom jestli je Paul Rudd, špatná volba, bych moc nespekuloval. Robert Downey Jr. taky nevyvolal zrovna pozitivní reakce, když se představil jako ten kdo ztvární Iron Mana.

TommyRiha

TommyRiha (hodnocení, recenze)

KimCid

nevím jestli sis nespletl flashe s quicksilwerem ale flash jelikož je od DC tak v Avengers nikdy nebyl, není a nikdy nebude!

na příspěvěk reagoval KimCid

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

"Komixsovej Flash jakož to člen jedněch Avengers" - po tomto bych se s ním už moc snad ani nebavil.. Dokud si něco ještě nenastuduje :)

na příspěvěk reagoval Spiker01, KimCid

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

KimCid

A ty nerozumieš po slovensky? :D Ja ako Slovák čítam v češtine skoro furt a no problemo a btw. komiksov mám anštudovaných dosť a žiadneho Flasha som tam nevidel a ešte niečo? Akos a volal ten komiks s Ronanom? Rád by som si ho prečítal vo svojom rodnom jazyku, pretože nič s Guardians alebo postavami connected to them nemôžem zohanť ani v angličtine...

na příspěvěk reagoval Sylviiii, KimCid

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ja mam Ant-Mana taky hodne rad, patri mezi top 5 nejlepsich Marvelaku, ale myslim si ze on mysli Pyma a ne o polovinu horsiho Langa.

na příspěvěk reagoval KimCid

Příspěvek byl smazán administrátorem.

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Muzika na začátku třetího traileru čerpala očividně od Zimmera a jeho OST k The Dark Knight. :D

na příspěvěk reagoval Echelon1

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama