Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 4

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 4

Recenze (1 240)

POMO 

všechny recenze uživatele

Marvelácka záchrana sveta tridsiatyšiesty krát, v rovnakej dejovej schéme, iba trochu inými prostriedkami a vtipnejšie. A to nás ňou chcú rovnako baviť ešte ďalších päť rokov. V tom filme nie je nič zle, akurát už ma nemá čím dostať. Hoci je herecky príjemný a technicky tradične marvelovsky dokonalý. Mladý Douglas ešte lepší než mladý Arnie v T5. Až z toho mrazí... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Reed zdědil po Wrightovi i McKayovi zlato a rutinérsky ho přetavil v měď. Ovšem po všech stránkách kvalitní měď. Ant-man totiž i v této tradičně marvelovsky sterilizované podobě solidně zabaví i pobaví (ano, především díky Peñovi a Tomášovi). O to více tedy zamrzí, jak hrubě nevyužívá bohatých možností, které se mu díky schopnostem hlavní postavy nabízejí. Ve zmenšených eskapádách totiž nápady i hravostí zůstává v hlubokém stínu šest dekád starého The Incredible Shrinking Mana či tuzemského televizního Křečka v noční košili; pohříchu nejzdařilejší je v tomto ohledu jeho plakátová promo kampaň "s Avengery" (ať již ta oficiální či fanovská). A to je málo. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tyjo! Prvních dvacet minut jsem měl pocit, že sleduji úplně jiný film, ale pak se vše hezky comicsově rozjelo jak Mašinka Tomáš až do šťastného konce. Chápu, že někteří očekávali intelektuální hloubku a pronikavou psychoanalýzu, jiní zničení když ne vesmíru, pak alespoň Země. Jenže to je třeba si vybrat jiný film. Tohle křišťálově čisté comicsové (sakra, co taky chtít od hrdinského comicsu, ne?) dobrodružství mě mimořádně potěšilo. Miluji mravence! (a to jsem míval raději Pytlíka) ...a těším se na Wasp! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Asi nejvtipnější Marvelovka to date. Naprosto neuvěřitelný Michael Peña si krade každou scénu, v níž se třeba jen mihne, pro sebe. Klasická kostra o zrodu hrdiny je obalena originálními nápady a baví. Edgar Wright si s příběhem očividně pohrál. Začátek bez akce je skvělým osvěžením a finále je narvané nápady. Infiltrace, lapač much, klíčenka, bitka na vláčku. Všichni budou kafrat něco o Křečkovi v noční košili (taky ten seriál zbožňuju), ale na originalitu se téhle branži dávno nehraje. Paul Rudd je solidní, nijak neohromí, ale svoje si uhraje, Douglas si Pyma užívá a už intro ukáže jak skvělou volbou byl. Za Evangeline Lilly jsem hodně rád a snad ji uvidíme i v dalších Avengers, dobrých (a pohledných) ženský postav není nikdy dost. Corey Stoll překvapivě hodně v pozadí a nijak nepřekvapí. Nevím jak moc Peyton Reed překopal původní Wrightovu vizi, ale výsledek je pořád prvotřídní rodinná zábava s heist příchutí. https://www.youtube.com/watch?v=ggP5YDziMSY ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

V posledných rokoch sa tento typ komiksových filmov dosť rozšíril a väčšinou sú kvalitne spracované, ale pomaly si už dávam odstup a nejako ma to už nebaví. Čím viac nepriateľov Avangeri dostanú, tým menej ma to zaujíma... Trailer k tomuto filmu je prešpikovaný akčnými zábermi, z ktorých môže divák nadobudnúť o filme skreslený obraz. Film sa rozbieha pozvoľna, je čas zoznámiť sa s postavami, motiváciou hrdinov a potom príde čas aj na vydarené triky. Osobne som vždy mal rád filmy, v ktorých sa človek zmenší a bojuje s navonok neškodnými prekážkami. Zrazu je dobrodružstvo aj obyčajná prechádzka po koberci. Ant man má v sebe namiešané filmové zložky v ideálnom pomere , preto tá všeobecná spokojnosť i solídne tržby. M. Douglas fajn, humor je vydarený a aj preto sa dá celá táto vec brať s nadhľadom a o to v týchto komiksových filmoch ide predovšetkým. Srandovný odkaz na DiCapria a Titanic...80%: ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Hned v první scéně filmu, odehrávající se v roce 1989, je záběr na stavbu obří prosklené budovy. Tou budovou je Triskelion, základna S.H.I.E.L.D.u, kterou jsme mohli už vidět ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera (2014). (V999)
  • Film mal byť pôvodne prvým "Phase 3" filmom Marvel Cinematic Universe, nakoniec sa však rozhodlo, že bude uzatvárať "Phase 2". (mjmartin167)
  • Původním komiksovým Ant-Manem a základajícím členem Avengers byl Hank Pym (Michael Douglas). Pro tento film a celý Marvel Cinematic Universe však byl zvolen jeho následovník Scott Lang (Paul Rudd), protože Pym je vysoce kontroverzní postavou. V komiksu totiž uhodil svou ženu, útočil na ní sprejem Raid a když byla zmenšená, nechal na ni zaútočit své mravence. (Eddik)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno