Reklama

Reklama

Pátek třináctého 6: Jason žije

  • Česko Pátek třináctého: Jason žije (více)
Trailer

Jako dítě si Tommy Jarvis zkoušel jaké to je, když jiní umírají a tak zabil Jasona Voorhese. Stal se tak postrachem okolí jezera Crystal Lake. Jenže nyní, po nějakém čase si Tommy není vůbec jistý zda je Jason opravdu mrtvý. Jediná možnost jak se ujistit, je vykopat jeho tělo a tak se s přítelem jedné noci vydá na hřbitov. Bohužel pro Tommyho, a především jeho přítele, najdou namísto seschlé mrtvoly Jasona v plné síle, který se jako zázrakem vrátil! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Táto séria je "strašne vtipná", ale tento diel už od úvodu naznačuje, že len teraz začne pravý humor. Tvorcovia sa naozaj neberú vážne a odľahčujú čo sa dá a snažia sa všetko dotiahnuť ad absurdum (krátky titulkový úvod Jasona ako Jamesa Bonda- WTF?!?:)))) Jason po zasiahnutí bleskom zrazu ožil (lol), všetky postavičky sú parádne karikatúrne, logika nám nemáva ani z diaľky, je to krátke, úderné, zábavné, aj nejaká ta hororová atmosféra sa nájde... hoci škoda tej miernej cenzúry pri slasherových prvkoch... Ale inak parádička, ide sa v sérii ďalej...:) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jason žije a s ním obživla pátým dílem mírně skomírající série. Nemůžu si pomoct, po asi nejlepší trojce, je právě šesté pokračování Vorheesových eskapád pro snižování lidské populace mým nejoblíbenějším Pátkem, spousta awesome as fuck scén, Jason krutej a nemilosrdnej, že se i stará Vorheesová musí otáčet v hrobě, a ani ta temná atmosféra, která musela ustoupit před odlehčeným tónem do pozadí, mi tu vůbec nechyběla (no možná malinko). Ale ani jedna nude scéna?! Podvód! :-) ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Možná jeden z nejlepších pátků. Potěší hned hororová sekvence ala Frankenstein na začátku, skvělá hudba Alice Coopera (He´s Back je fakt pecka), no a Jason není žádný troškař, takže se rozhodně nebudete vůbec nudit. I když to, že uř dopředu víte, jakou barvu vlasů bude mít ta hrdinka, která přežije je již trochu trapné. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Yes,nečekaně vtipné a brutální,Jason vstává z mrtvých a lehce dokazuje,proč se stal tak kultovním.Sice nemůže být řeč o nějaké hororové atmosféře,ale postavy mají co hrát,scénář disponuje zajímavým příběhem.Vraždy parádní a hlavně nečekáné výbuchy smíchu,ne nad trapností hlášek ale nad opravdu dobrým,černým humorem.Kdyby Jason ještě vykostil pár mrňavých děcek v Crystal Lakeu,možná bych bouchnul i 5*,to by bylo teprve dokonalé Guilty Pleassure.Škoda že se tato série neubírala celou dobu tímhle směrem.Béčková hororová,vykosovací komedie a pro mě nejlepší díl,když nepočítám supéro čupéro 2009 version. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle díl je nejlepší z celé serie (7,8,9 díl jsem neviděl). Tohle má vtip akci napětí. prostě vše co má horor mít. Jason si klidně hníje v hrobě ,když ho Tommy musí vykopat a blesk ho probudí. Jason masakruje hlava nehlava. Naštěstí Tommy si uvědomuje co má dělat a s pomocí dcery šerifa jde Jasona přivéct do pekla. Ps- jedna zajímavost všilmi jste si ,že ve dvojce ,kdy má Jason ještě místo hokejové masky pytel. A když ho sundá má jen jedno oko a to pravé ,kdež to tady má obě. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (22)

  • Ačkoliv je Crystal Lake Camp letním táborem pro děti, toto je jediný díl série, kde se skutečně v táboře objeví děti. (Stocki)

Reklama

Reklama