Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie Kasalivich pracuje ve vědeckém týmu, jemuž se podaří vynalézt způsob jak vyrábět velice levně energii. Brzy nato je však zavražděn šéf týmu a dokumentace vynálezu ukradena. Eddie ještě spolu s fyzičkou Lily Sinclairovou jsou z vraždy a krádeže křivě obviněni. Aby si zachránili život, uprchnou. V patách je jim FBI, CIA a další složky zainteresované na případu, a tak jim nezbývá než se pokusit odhalit pravého viníka – nebo viníky – na vlastní pěst... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Průměrný snímek s průměrným scénářem, průměrnými hereckými výkony, průměrnými efekty, průměrnými hláškami... Zkrátka, vše je tak nějak nedokonalé. V čem je chyba? Ve stokrát již viděném klišé? V nízkém rozpočtu? V děravém scénáři? Hmm. Námět není zase až tak špatný. Nakonec, je to tak trochu ze života. Samozřejmě v uvozovkách. Byť je viditelná snaha, napětí a patřičné atmosféry ne a ne dosáhnout. Tady to prostě skřípe. Škoda, určitý potenciál to mělo. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Musím plne súhlasiť s POMO-m. Reťazová reakcia je niečo ako moja srdcovka. Je v ňom ekologická konšpirácia, je v ňom jedno z najlepších zničení miest aké som kedy videl, Keannu Reeves je za frajera - aj motorka mu k tomu sedí, no a je tu Rachel Weisz. Možno má iba priemerné hodnotenie, no kto si k nemu nájde cestu a osloví ho, môže povedať, že patrí do skupiny bláznov čo majú radi "prepadáky";) ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Andrew Davis a noční Chicago jdou k sobě jako chléb a máslo. Ovšem jinak je to čistě rutinní akčňárna se sice relativně zajímavým tématem, nicméně dost nezáživně zpracovaná a bohužel od Coxe i špatně zahraná. Alespon Reeves je fajn hrdina. Jeho civilnost působí dobře a pořád dává najevo, že skutečně není nadčlověk. Neuvěřitelně tristní je však hudební složka. Kdo viděl Uprchílka, Reakci a Šerify, hudba je ve všech třech téměř naprosto identická - především hlavní motivy. Dalo by se to přežít, kdyby nebyla Řetězová reakce tak průměrně a vcelku bez nápadu zpracovaná. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Podobné množství klíšé a patosu jsem snad naposled viděl v rádoby áčkovém filmu v Rambu III, ze kterého byla nejlepší hláška ta o modrém světýlku. (Co to je? Modré světýlko.. A co to dělá? Svítí modře). Tenhle megapropadák mne na sebe nalákal hlavně tím, že se stal megapropadákem a zajímalo mne zda oprávněně. Ano opravněné!!! Vůbec nechápu herce formátu Morgana Freemana, který po přečtení scénáře na něco takového přikývne. Akční scény jsou tak na hraně, že kdyby byly ještě o kousek dál, pod toto dílo se mohou rovnou podepsat bratři Zuckerové a další skvělá parodie na akční filmy by byla na světě... ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Šíleně zmatené chování postav a některé dialogy sráží jinak minimálně průměrnou podívnou někam ke čtyřicítce, pokud k tomu přičteme slušný herecký ánsábl+na svou dobu poměrně dobrou vizuální stránku budeme zhruba na pětapadesáti. Ale po odečtění naprosto průměrné a nevybočující akce, natažené stopáže a minimálně od půlky jasného happyendu, zjistímě, že se nám skóre zase ustálilo na té naší pěkné kulaté čtyřicítce... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Masívna explózia, ktorú je vidieť na začiatku filmu, spôsobená nepodareným projektom studenej fúzie, bola natočená s miniatúrami so starou opustenou oceliarňou, ktorá pôsobila pre zábery ako interiér aj exteriér. (Arsenal83)
  • Pôvodne bol obsadený aj Nick Offerman a natočil dve scény, avšak obe boli nakoniec vymazané. (Arsenal83)

Reklama

Reklama