Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (15)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

docela nevyrovnaná série. Animace se opravdu lehce zlepšila, akce je slušná a Ahsoku sem si regulérně oblíbil, ale na druhé straně je tu dost politikaření, které se tomu sice snaží dát ještě trochu jiný rozměr, ale zajímavé je jen z části. Druhá půlka je každopádně velmi dobrá a i přes mínusy mě tenhle animák baví...70% ()

J.e.r.e.c 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to mám jako večerníček. Stoupající tendence potvrzena, atmosféra houstne jako mlžný opar v korunách wroshyrů a narůstá počet obětí i temnějších dílů. U vrcholné trilogie Nightsisters z Dathomiru jsem se přistihl u úvahy, že tomuhle k perfektním Star Wars už chybí jen pověstný chloupek z Ashočiny... nosu. Vaderužel, celý seriál má pořád až příliš jasnou nálepku tvorby pro děti, takže napalmového náletu na Kashyyyk a plynových komor pro Gungany se nejspíš nedočkám. Hutt aby to spral! 70 % ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi rozporuplná série, v který se neironicky řeší deregulace bank, politika, Jar Jar, diskuze v senátu, čarodějnictví, vojenský zkoušky, útěky z vězení a já nevim co ještě. Dějový linky s plánem vraždy Dookua a odhalením Anakinova osudu jsou sice zajímavý, ale už jen z principu naprosto absurdní, tudíž slouží jen jako obyčejná příběhová vata..... [#MAYTHE4THBEWITHYOU] ()

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takovýto když sis predevčírem o půl desáté ráno vzpomněl že jsi nerecenzoval 3.Sérii svého 2.nejoblíbenějšího animovaného seriálu ale možná bych měl přestat mluvit o svých mentálních nedostatcích začít mluvit o samotné 3.Sérii.... Celkově tahle série mi přišla podobně dobrá jako ty předchozí i když je to docela kontroverzní názor. Vlastně skoro všecko tady funguje podobně( a nebo už jsem jenom na všecko zapomněl). Ano, je to méně pro děti ale to už byla série druhá. Jedinou větší výtku která se ovšem neobejde bez spoilerů tak ta je taková že nám v 17.díle nebo kolikátým teasují Darth Maula ale podle všeho ho ukáží až na konci 4. Série,panebože.8/10 ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série byla bomba. Hlavně animace se zlepšila na více reálnou a lépe působící. Postavy jsou více prokreslené a speciálně postava Ahsoky byla výborná. Klonové války totiž nefungují jen jako výplň mezi 2 a 3 epizodou, ale konečně přidávají hodnotu značce Star Wars, lépe zapadají a prostě a jednuduše jsou kvalitnější, než v předchozích sérií. 85% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Když Ventress vyřezává otvor pro vstup do Dookuova paláce, tak začíná řezat na horní straně kousek vedle pravého horního rohu, ale hned v dalším záběru je vidět, že dořezává levou stranu obdélníkového otvoru směrem zespoda nahoru, přičemž horní strana je kompletně proříznutá, což být nemůže, protože Ventress začala u opačného rohu. (Cardo)
  • Před začátkem testu jednotky Bravo zadává Commander Colt příkaz k odstartování cvičení Citadela, verze THX, číslo 1138. Jedná se o jasný odkaz na první film George Lucase, kterým je THX 1138 (1971). (DJDVD)
  • Epizoda dějově předchází páté epizodě první série s názvem Rookies (2008). (DJDVD)

Reklama

Reklama