Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

alambert 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, jak může někdo tvrdit, že je tohle lepší než PO SEXU. Ani že to má lepší hodnocení. Zatímco PO SEXU je podle mě upřímný, citlivý a zároveň hravý film, tohle je jen bezduchá nuda, ze které je cítit, že jediné, co autoři zamýšleli, bylo pobavit, a pointy těch příběhů tam jsou jen tak aby se neřeklo. Jenže ani to pobavení se nepovedlo, natož pak ty pointy. Jeden z těch příběhů je navíc úplně fekální (ta rádoby "trojka"). ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

917. hodnocený film: Sledujete 5 párů, kde někdo má problém se sexuálně uspokojit. A nebo taky někdo má to štěstí a je bez problémů. Celkem vtipný a i zdařilý pokus ukázat na život lidí, kteří se snaží usmiřovat, uvolňovat či jen tak obveselit pomocí sexu. 3* si proto zcela jistě zaslouží, i když jsem si dával větší naděje. Naděje se jmény potenciálních konkurentů - "Prcičky". Možná je to i dobře, že je tenhle snímek tak rozdílný, protože všichni asi víme o kvalitě této série. 3* ()

Reklama

Petroff 

všechny recenze uživatele

Skvěle vybraní herci do jednotlivých rolí! Okolnosti oné jedné noci, kdy si jdou všichni za sexem, motivace a postoje každý jedný postavy, to všechno tu je vyobrazeno tak bezvadně, že jsem jim to snad i chvílema věřil... Obzvláště vypečenej je tu týpek, co se chce dívat, jak mu s holkou cvičí někdo jinej .) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nejde o žádný úžasný film ani skvělou komedii, snímek spíše funguje jako průvodce sexuálním aktem pro různé typy vztahů. Vybrat si může široké spektrum diváků, nemyslelo se pouze na homosexuály (až na to dárcovství spermatu) a na různé devianty, takže například děti ani zvířátka se zde nenajdou. Námět mi připadal dobrý, jen mohl být alespoň o něco málo lépe zpracovaný, ale nenudil jsem se a občas jsem se slušně pobavil, takže proč ne? ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od Prcičiek a im podobných komédií sa táto – skôr exkurzia než komédia – zaoberá čisto aktom – od úvodného „poďme na to“ až po post-coitum cigaretku. Tým sa orezáva zbytočné a ostáva iba to podstatné, navyše podané v piatich rozdielnych podobách, medzi ktorými si každý (sexuálne aktívny) divák nájde niečo jemu blízke – či už v jednej konkrétnej epizódke, alebo v drobnostiach viacerých z nich (záleží na tom, koľko toho už máte za sebou). Film dané situácie vystihuje trefne, neberie si servítky na ústa, ale nie je ani prvoplánový či hlúpy, týpci sú vtipní a kočky HOT. Pohodová oddychovka, stimulujúca k relaxačnej šukačke. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama