Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,To je jako středověkej gay bar..." ,,Zatraceně, ženský si to spolu rozdávaj i po smrti a na mě, než umřu, žádná nezbyde !" Povedená ptákovina, od které bych sice čekal více sexu a gejzírů krve, ale s ohledem na zdejší hodnocení jsem si velké naděje nedělal. Pěkný vizuál, jenž připomněl kde co (Čínský duchařský příběh, Van Helsing nebo rozličné videoklipy), což mi nevadilo, majestátní hudba doplněná postarším popíkem (vtipně přeskakující CD) a chytlavým rock and rollem (nejlepší poslední klasika - Showaddywaddy) a odkazy na další filmy - Rocky Horror Picture Show, zpomalený výsun čelistí - Vetřelec či Evil Dead. Škoda, že rozkošné gejzíry při masakrování upírek nebyly rudé, takhle připomínaly spíše mohutný orgasmus nebo výbuch cisterny s mlékem.... Jen ten název sliboval větší odvaz, na druhou stranu, nebyla to oplzlá prvoplánově rádoby vtipná americká nechutnost, byť pro sprosté slovo se nechodilo daleko. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Lesbian Vampire Killers zni sice naprosto dokonale, navic nazev vyjimecne neprehani - lesbickych upirek je tam skutecne pozehnane a vetsinou jsou i dostatecne sexy (to byl nakonec jednoznacne nejlepsi element celeho filmu). Z produkcni stranky, zejmena vizualne to take nevypada vubec spatne, tak proc z toho s podobnym potencialem museli nakonec udelat takhle stupidni slataninu? Nejvetsi kamen urazu prichazi s 2 tragickymi hlavnimi hrdiny, kteri se snazi produkovat jakysi laciny humor, nebo lepe receno - Britsky humor !!! Ten se da v podstate rozdelit na 2 druhy - kvalitni (IT Crowd, Red Dwarf...) a naprosto totalne dementni (komedie se Simonem Peggem). Tohle se bohuzel radi do te druhe kategorie, vtipne situace v nedohlednu, jen se nestacite divit te ultimatni retardaci. Nejakou chytrou hlavicku take napadla genialni idea, ze ve filmu o upirech nepadne ani kapka krve, takze tam misto stylovych krvavych lazni z upiru strikaji explodujici hektolitry bileho jogurtu. 4/10 ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Takto ma už dlho žiaden film neprekvapil. Ale pekne od začiatku. Nechápem ľudí, ktorý film prirovnávajú, alebo by chceli prirovnávať k filmu Shaun of the Dead(SotD). Lesbian Vampire Killers(LVK) nie je paródia, takže akýkoľvek argunemt "vampírske Shaun of the Dead" sa nekonalo je zbytočné. Zatiaľ čo SotD je paródia na zombie filmy, LVK je akousi poctou jemu podobným filmom. Asi jedinú spoločnú vec, ktorú oba filmy majú je vtip. Ale nie je vtip ako vtip. SotD je vtipný, pretože si robí srandu z niečo iného. LVK je vtipný, pretože si dokáže urobiť srandu sám zo seba a celú túto vážnu tému(aj k tomu sa dostanem) poňal odľahčene, ale stále neparoduje. LVK je predsa krásna ukážka a pocta filmom zo 60 rokov. Vampíry, čarodejnice, kliatby, legendy, cintoríny... majú to filmy zo spomínaného obdobia LVK si zobral čo potreboval a dokonale previedol do comedy-horroru. Je mi ľúto, ž film nemal väčší rozpočet, pretože triky a gore bolo slabé a verím, že kedy bolo viacej prachov taj rejžo by dokázal film pretiahnuť o dobrých 20min a určite aj moje hodnotenie by šlo vyššie. Takto je len "len" slušný comedy-korror, ktorý si vybral jednu zo základných hororových tém a okorenil britským humorom. PS: Vo filme je neskutočne veľa hlášok, ktoré ozaj stoja zato. 60% ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Mě se teda dostalo přesně toho, co jsem podle názvu očekávala. To znamená hlavně spousta zatraceně sexy upírek, nějaké to hláškování (i když slabé) a pár opravdu vtipných scén. Pobavila jsem se, pokoukala jsem a až na pár okopírovaných nápadů (svěcené kondom-bombardéry viz. Od soumraku do úsvitu apod.) a bezkrevné, spíš jakési spermaoidní smrti upírek nemám co vytknout. Velkým plusem je postava kněze, celková vizuální a atmosférická stránka, a ještě...no prostě ty kočky... ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Ak si niekto myslí, že výhradné právo na natáčanie B-čkových filmov majú Tarantino a Rodriguez a práve z tohto dôvodu treba znížiť hodnotenie každému, kto by im chcel hovoriť do remesla je rovnako absurdné a tvrdiť že Jacques Cousteau je jediný čo môže točiť podmorské dokumenty. Ja pri hodnotení nejako zvlášť filmy neporovnávam. Svieže, vtipné, sexy = 4 hviezdy ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)
  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)

Reklama

Reklama