Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

honajz 

všechny recenze uživatele

Britských parodií není nikdy dost. Ačkoliv mohou v lecčems zklamat, jako třeba tahleta, alespoň pobaví na určité úrovni.   Zabijákům lesbických upírek chybí hodně, ale smysl pro legraci rozhodně ne. Sice to není řachanda až na půdu, spíše se člověk usmívá pod fousy, ale ocení i parodické a sebeparodické prvky. Pravda, v určitých chvílích je film k neukoukání a i přes nízkou stopáž natahovaný. Avšak celkový dojem je nakonec spíše příjemně pozitivní, překvapivě.  Filmu chybí větší rozpočet, lepší triky a efekty, dekorace, kostýmy, pár kudrlinek ve scénáři, a koneckonců i více nahoty, když už jde o lesbické upírky. Některé herecké výkony zaslouží pár kopanců. Na druhou stranu - ono jde o parodii na nízkorozpočtové céčkové horory počátku 70. let. a ty rovněž neoplývaly nějakou genialitou a úžasnými kulisami. Takže je otázka, nakolik jde o úmysl, a nakolik se skutečně děrami ve scénáři a produkci proháněl vítr. Příběh zde vlastně nehraje roli, ale budiž. Dva kluci, lůzři, kteří nemají prachy, ale po kapsách hodně nevyužitých šprcek, v zoufalství vyrazí na výlet kde potkají čtyři nádherné a sakra dobře rostlé holky, pravděpodobně Němky, a společně sdílejí podivnou chatu. Jenže kolem pobíhají lesbické upírky, na vesničce leží kletba, chlapi v hospodě jsou laxní, jen místní farář se snaží nějak bojovat (neb má dceru), a to ještě nikdo netuší, že jeden z lůzrů je poslední potomek rytíře křižáka, který sejmul šéfku lesbických upírek pár set let tomu.  Zábava, jak říkám, je to nenáročná, někdy nudná, jindy vtipná i veselá, ale celkově nemám pocit ztraceného času a osobně jsem se bavil.  Disk nic moc - načne jej protipirát a dvě upoutávky plus dvě jiné najdeme v hlavním menu, jinak nic extra, o čem by se dalo psát. Podtitulky u filmu až na dvě pravopisné chyby na solidní úrovni. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která je tak půl na půl zábavná a trapná - jednoduchý, předvídatelný a hodně děravý příběh, některé hlášky a scénky povedené, jiné zase vůbec, bílá mrdka, která stříkala z mrtvých upírek byla děsně trapná, holky byly sice hezký, ale pod slovem Lesbian bych si představoval trochu žhavější scény :-) ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jimmy na tom není po rozchodu s Judy nikterak dobře, a tak jej kámoš Fletch přemluví, aby spolu vypadli si někam si pořádně užít. A protože na cestu na Ibizu nezůstaly finance, tak si hodí šipkou, a na mapě se jim ukáže malá vesnička Cragwich. A že by v Cragwichi měla být nuda, o to strach mít nemusí - kromě toho, že je zde na výletě taky autobus plný mladých děvčat, je také vesnice už stovky let prokleta, a všechny dívky se zde mění v lesbické upírky. A Jimmy zde také zjišťuje, že může být jediným, kdo vesnici tohoto prokletí může zbavit ... Samozřejmě (stejně jako asi většinu ostatních divá) mne na první pohled upoutal název. A pokud nemělo jít o lechtivý film, čekal jsem aspoň nějakou cool komedii. Zpočátku to tak i vypadalo (i když o většinu vtipných scén se stará tak maximálně kámoš Fletch, a jeho přístup k alkoholu a ženskejm), jenže jak přijde na paškál hororová část filmu, tak se vtip i zábava kamsi vytratí, a konec už jsem tak trochu přetrpěl. Přitom stačilo vytrvat v nastoleném tempu, a nezklouznout k rádobyvtipným dildo mečům a podobným kravinám... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě už název vypovídá o mnohém. A já od toho vlastně nic nečekal o to víc jsem byl příjemně překvapen, neboť jsem se smál od začátku do konce. Nepopírám, že tvůrci mohli jít do mnohem větších absurdit, ale to nevadí. Blbost, která pobaví. Jsou tam sice takové divné paradoxy jako třeba, holky jedou 2 míle do chaty , ale než tam dojedou je rázem tma a ještě je doženou kluci co vyrazili asi půl hodiny po nich pěšky. A nebo v chatě není záchod jen venku kadibudka , ale přitom je tam velmi pěkná koupelna. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Název Zabíječi lesbických upírek zní úžasně debilně, pročež jsem se na tento skutečný klon reddwarfovské Pomsty vzrušujících sexyvampů v bikinách dost těšil. Snad právě proto mne to mírně zklamalo - film není tak úžasně absurdní, jako název a veškerá reklama. Je to docela slušná horrorová parodie ve stylu Hot Fuzz, jenže plná hluchých míst. Dva loseři, Jimmy McLaren a Fletch, se potřebují odreagovat. Jednomu dala kopačky přítelkyně, druhého vyhodili z jeho nenáviděné, leč nezbytné práce dětského klauna. Proto jedou na dovolenou do největší díry Anglie, vesničky, jejíž jméno ani neumí vyslovit - Cragwich. Setkají se tam se skupinou sexy studentek folkloristiky, které chtějí probádat místní legendu o královně upírů Carmille. Jak už to v horrorech bývá, šťastným řízením osudu po menší pařbě zjistí, že legenda není jen legenda a že tu skutečně existují lesbické upírky. A tak dále. Ve filmu (s úžasně temnou atmosférou, opravdu vynikajícím technickým zpracováním a doopravdy skvělou hudbou) pobíhá v temné, odlehlé turistické chatě (či co to je) plno polonahých lesbických upírek, které se po rozseknutí hlavy změní v něco mezi spermatem a žaludečními šťávami (???), což je všechno smíšené s docela dobře ujetým anglickým puberťáckým humorem (zajímavá kombinace). Opravdu jedinou vadou na kráse je celá řada hluchých nebo trapných nápadů (meč-dildo? ale no tak ;) v jinak docela slušném scénáři. P. S. Viděl jsem to s nejdebilnějšími českými titulky (by Embaka), jaké se dají udělat. Vřele doporučuju. Nemluvě o gramatických tvarech typu "pozývám", překlad "I look like a twat - vypadám jako frajer" nemůže nebýt dílem antigénia. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama