Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

honajz 

všechny recenze uživatele

Britských parodií není nikdy dost. Ačkoliv mohou v lecčems zklamat, jako třeba tahleta, alespoň pobaví na určité úrovni.   Zabijákům lesbických upírek chybí hodně, ale smysl pro legraci rozhodně ne. Sice to není řachanda až na půdu, spíše se člověk usmívá pod fousy, ale ocení i parodické a sebeparodické prvky. Pravda, v určitých chvílích je film k neukoukání a i přes nízkou stopáž natahovaný. Avšak celkový dojem je nakonec spíše příjemně pozitivní, překvapivě.  Filmu chybí větší rozpočet, lepší triky a efekty, dekorace, kostýmy, pár kudrlinek ve scénáři, a koneckonců i více nahoty, když už jde o lesbické upírky. Některé herecké výkony zaslouží pár kopanců. Na druhou stranu - ono jde o parodii na nízkorozpočtové céčkové horory počátku 70. let. a ty rovněž neoplývaly nějakou genialitou a úžasnými kulisami. Takže je otázka, nakolik jde o úmysl, a nakolik se skutečně děrami ve scénáři a produkci proháněl vítr. Příběh zde vlastně nehraje roli, ale budiž. Dva kluci, lůzři, kteří nemají prachy, ale po kapsách hodně nevyužitých šprcek, v zoufalství vyrazí na výlet kde potkají čtyři nádherné a sakra dobře rostlé holky, pravděpodobně Němky, a společně sdílejí podivnou chatu. Jenže kolem pobíhají lesbické upírky, na vesničce leží kletba, chlapi v hospodě jsou laxní, jen místní farář se snaží nějak bojovat (neb má dceru), a to ještě nikdo netuší, že jeden z lůzrů je poslední potomek rytíře křižáka, který sejmul šéfku lesbických upírek pár set let tomu.  Zábava, jak říkám, je to nenáročná, někdy nudná, jindy vtipná i veselá, ale celkově nemám pocit ztraceného času a osobně jsem se bavil.  Disk nic moc - načne jej protipirát a dvě upoutávky plus dvě jiné najdeme v hlavním menu, jinak nic extra, o čem by se dalo psát. Podtitulky u filmu až na dvě pravopisné chyby na solidní úrovni. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

4hvězdová absolut parodie!!! :-DDDDD Takhle nějak se točí filmy pro radost. Je z toho cítit nadšení pro věc a odhodlání. Já prostě tyhle oddychovky miluju. Hudební motiv sice malinko vykraden z Ospalý díry, ale to vůbec neva. Nicméně další film, který dokazuje, že češi sou banda podělaných sucharů. Jo, přesně tak. Jste jen banda nanicovatých, hloupých sucharů bez kouska vtipu v duši. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Komedie s mizerným humorem, horor bez napětí a akce bez akce. Na tomhle filmu se ale i tak najde pár věcí, co stojí za shlédnutí. Za prvé spousta nádherných herček a za druhé je to vizuální stránka, která je hlavně v úvodních titulcích kouzelná. Jako spousta dalších jsem měl i určitá očekávání a docela se na film těšil. Párkrát jsem se dokonce zasmál, ale jinak jde spíš o trapárnu, kde většinu času zmateně pobíhá pitomě hláškující tlouštík. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zabijáci lesbických upírek“ jsou filmem, který v sobě měl potenciál, ale nedokázal ho ani trochu využít, a tak se spokojil s tím, že se pokusil být vtipný, pokusil se být akční, pokusil se být trochu perverzní. Jenže všechno je jen trochu a nic z toho není dotaženo tak, aby se skutečně dalo hovořit o smysluplném filmu, který dá něco navíc. Tady není ani navíc ten humor. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Už jenom ten název naznačuje naprosto dementní film. Ale ono tomu tak neni! Dlouho jsem se přemlouval, abych se na tu chujovinu kouknul, ale nakonec jsem se přemluvil a vůbec toho nelituju! Byla to příšerná prdel, u který prostě vypnete a jenom se smějete tý demenci. Pár hlášek je fakt úžasnejch a zas tak špatná komedie to neni. Další podceněnej film, jenom kvůli dementnímu názvu. Člověk, kterej film odsoudil jenom kvůli tomu, jak na první pohled vypadá je u mě dement. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)
  • Roli Heidi měla původně hrát Ashley Mulheron. (HellFire)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)

Reklama

Reklama