Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

predators 

všechny recenze uživatele

V první řadě bych rád upozornil na zdejší obsah k filmu, který není zdaleka tak přesný. A za druhé bych rád vyzdvihl tento středoškolský konspirační projekt s vkusným hereckým obsazením a humornou nadsázkou (především tou španělskou:-)) Díky různorodému dění na střední škole, jak je high school v americe titulována, jsem se slušně bavil až do konce... Zajímavosti: ...vy jste věděli, že má B. Willis umělou nohu? :-) 75% ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení, většině filmů, co má v názvu střední se vyhýbám velkým obloukem, ale jelikož zde si střihl i Brullis jednu z postav, jako jeho správný fanoušek jsem nahlédnout musel. Ačkoli zde má malou roličku, je film od začátku do konce svižnou podívanou s napětím, které si nezadá ani s většinou filmů s brutálními vraždami, zápletkami a nadupanými rozpočty. Skvělá krimi parodie, Reece Thompson rozhodně nenudí. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film staví na podobném principu jako Observe & Report, ale není tak nepříjemně vulgární a navíc je velmi šikovně natočený. První půlhodinka, ve které se Funke představí a pod vlivem novinářů z Watergate napíše svůj článek, je docela svižná. Ale zápletka, která se rozehrává potom, je ještě lepší. Je to trhlé a stylizované, jenže zároveň uvěřitelé - super kombinace. Příběh asi není tak úplně dokonalý, ale je to naprosto bravurně natočené, scény mají atmosféru a fakt jsem byl skoro v každé překvapen, jak moc je našláplá. Je to natočený s takovym přehlede, že jsem to nechápal. Zároveň kriminálka a zároveň parodie na film noir. Perfektně vybalancovaný. Za příjemné překvapení 80%, nečekal jsem tak zábavný film, když jsem viděl zdejší hodnocení. PS: Je to zajímavěj protipól Charlie Bartlettovi:) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Kdyby to natočili trochu svižněji, ani by to nemuselo být tak vulgární a mělo by to větší grády. Chápu,že tento film je spíše parodií na spoustu romantických ptákovin z prostředí středních škol. Nebylo to marné, ale ani nijak dobré. Takový slušný průměrný film, na který zapomenete tak do deseti minut po shlédnutí. za mne 50% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dost mi to připomínalo Colomba pro středoškoláky. Trošku jsem tápal kdy se vlastně stal z hlavního hrdiny místo novináře detektiv, ale budiž. Příběh je jasný jako facka, zkrátka spiknutí. Teď si tady čtu obsah filmu a musím konstatovat že takhle to opravdu nebylo. Krásná dívka se opravdu nespojila s naším školním reportérem, ona mu prostě jen pletla hlavu a právě naopak jej od vyšetřování odrazovala. Ale to je jen taková perlička. Nakonec se samozřejmě vše vyjasní a opravdoví viníci jsou polapeni. PS: Bruce Willis tady hraje trošku magora, a upřímně mě opět moc svou roličkou neuchlácholil. Myslím že jeho kariéra se řítí stále více do hlubin. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno