Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně klišé o školním otloukánkovi, jenž roste záběr od záběru a na druhé netradiční přístup k studentské tématice v rytmu klasických detektivek. Dohromday to působilo nevyváženě a předvídatelně, ale přesto to dokázalo bavit. Snad proto, že hlavní hrdina tentokráte nebyl vztek budící fracek či díky rozumně nadávkovaným vulgaritám, které filmy z americké střední tradičně provázejí. A na závěr bych zmínil skupinku školních vyvrhelů v čele s Tanyou Fischer, která mi ve své stupidnosti strašně sedla. 50% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 6/10/// +Bruce Willis dokáže i na malém prostoru nevídané, sympatická Mischa Barton, v zásadě se jedná o velice kvalitní detektivku -slabá komediální část, Willis tu opravdu moc prostoru nemá/// Nechtěl jsem si nechat tento film ujít především kvůli Bruceovi, jinak by mě to ani moc nezajímalo. Nakonec film dokáže zaujmout hlavně svojí propracovanou detektivní částí. Celkově se však jedná o dost průměrný film, od kterého jsem si sliboval víc./// Celkem 58%/// ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Podařené a né že né. A né kvuli Willisovi. Ten tam sice měl důležitou roli a zvládl ju dokonale, ale co mě fakt dostalo, byla nenásilná povaha to divákovi nějak násilně vnutit. Potělilo mě několik nechutnejch nebo vulgárních vtipů, který ale byly fakt vtipný a né jak jak třeba v nějakejch pubertálních kravinách, kde se mele jenom o chlastu a šukání. Děj kolem novinařiny byl zajímavej a příběh se linul souvisle a nekřivil mi páteř. Herci celkem sympatičtí, včetně hlavního ojebákovanýho představitele Reece Thompsona. Potěšilo mě to... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý žáner, príbeh a rola Bruca Willisa. Assassination of a High School President je film, ktorý je trochu odlišný od školských komédii, a ktorý je povýšený žánrom krimi. Čo znie fajn, no pri sledovaní filmu ma to moc nebavilo. Bruce Willis to hlavnú rolu tento krát nehrá a takže teenegerské duo (Mischa Barton, Reece Thompson) musí ťahať celý film. A v tom je ten najväčší problém. Film to určite nie je zlý a svoje kvality má, záleží len na divákovi, či ich zaujmú herci. U mňa sa tak nestalo, takže som sa miestami fakt nudil. 55% - 3* ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Výjimečně snaživý průměrný film. Režisér očividně doposud točil videoklipy, i přes tuhle skutečnost AoHSP funguje velice dobře i jako celek, má styl a "drajv", scénáristům se přeze všechny umělé pomůcky podařilo sestavit relativně zajímavý příběh, potěší zejména dobrý "twist" na konci a ta snaha zaumout je velice příjemná. Bruceovi role hodně sedla. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)
  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama