Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenápadný ale slušný příběh o trampotách studentů na střední škole a jednom detektivním případu ukradených testů, který se pokouší vyšetřit jeden ze školních loserů. Kdyby se film více zaměřil na detektivní zápletku než na hlavního hrdinu snažící ho se sbalit třídní krásku mohl být o dost lepší, takhle z toho vyšla "jen" slušná podívaná, kde se párkrát objeví i Bruce Willis. ()

Manhattan 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale tenhle film se nějak v ryje do paměti a nahlodává vás a nutí přemýšlet o podstatě střední školy drogy ,sex,podvody to vše je normální realitou dnešní doby.Toto dílko spíš ukazuje své zajímavě naservírované podání ze života teenage ale o žánru se dá jen těžce spekulovat, totiž čistá komedie to určitě není spíše bych se přikláněl ke stylu drama,komedie s prvky noir. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Čím skôr si divák uvedomí, že sa pozerá na stredoškolskú variáciu krimi s náznakmi noir, tým viac si to vychutná. Mne to dokleplo až pri párty scéne, ale potom som sa už viezol jedna radosť. Túto jazdu si budem musieť zopakovať! A Reece Thompsona (talent na pohľadanie) s Mischou Barton (talent na pomilovanie) začnem veľmi pozorne sledovať. [70%] ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení, většině filmů, co má v názvu střední se vyhýbám velkým obloukem, ale jelikož zde si střihl i Brullis jednu z postav, jako jeho správný fanoušek jsem nahlédnout musel. Ačkoli zde má malou roličku, je film od začátku do konce svižnou podívanou s napětím, které si nezadá ani s většinou filmů s brutálními vraždami, zápletkami a nadupanými rozpočty. Skvělá krimi parodie, Reece Thompson rozhodně nenudí. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nič nudnejšie v rámci "detektívneho" pátrania nedávali ani na Hallmarku. To skôr Colombo ukáže svoju ženu, než toto by zaujalo nejakou zápletkou. Willis sa tu ukázal len aby sa mu zaleskla plešina a Mischa Barton, zas a znova zhrbená pôsobila opäť pri frajerovi ako žirafa pri kulhavom dikobrazovi. Jej bolo stále všade veľa, ale len telesne. Veľa hmoty a herecky nič. Moja snaha dať tejto zaprdenosti jednu hviezdu uviazla na humusáctve smradľavých palcov, ktoré si tu panici dávali popod nos, aby vyzerali ako Casanova. Pritom by nemali ani na predavača Terranova. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama