Reklama

Reklama

VOD (1)

Třetí díl série Underworld, která ve světě vydělala přes 200 milionů dolarů, se zabývá podstatou krvavého boje mezi aristokratickými upíry a barbarskými Lycany (vlkodlaky), který se táhne už po staletí. Mladý Lycan Lucian (Michael Sheen) se ujme role mocného vůdce a sjednotí vlkodlaky v boji proti Viktorovi (Bill Nighy), démonickému králi upírů, který je po stovky let pronásleduje. K Lucianovi se připojí i jeho tajná láska, krásná upírka Sonja (Rhona Mitra), aby se společně pokusili osvobodit Lycany z jejich krutého otroctví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (583)

tron 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavý prequel k prvej časti, ktorá ma bavila (80%) a k druhej, ktorá ma bavila menej (60%). Snímke ublížil predovšetkým odchod Kate Beckinsale, naopak potešia solídne masky a drsné akčné scény. Ale ako minule, i teraz sú postavy priemerné a scenár hlúpy a zároveň zbytočne komplikovaný (čo je niekedy to isté). Nebavilo ma to. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečně příjemný překvapení, který strčí do kapsy svý starší brásky a to dost hluboko. Příběh má v sobě emoce, hreci mají co hrát, ale současně nejsme ošízeni ani o sobouje a efekty a my pánove ani o pohled na hezkou ženskou v latexu, teď teda Rhona vystřídala Kate, ale já to ani nepoznal, protože stejně holkám čumím spíš na zadek než do obličeje a tady je třeba říct, že Rona je stejná kost jako Kate, takže z očního hlediska za pět, ale i z diváckého je to tentokrát taky hodně dobrý. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Túto sériu mám rád. Komu neučarovala, RISE OF THE LYCANS to určite nezmení. Zmena režiséra nie je vôbec badateľná čo má za následok zrejme prenesenie deja do minulosti. Moderné strelné hračky nahradili hračky zastaralé ale na tú dobu samozrejme hi-tech, sadomaso oblečky ostali, návrat postáv z jednotky a dvojky tiež potešil ako i nájazd lycantov na upíriu pevnosť, len to nevyužitie potenciálu Rhoni dosť zamrzí, hlavne po jej skvelej „one woman show“ v DOOMSDAYi. ()

Arachneuss odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, prostě ne! Rhona Mitra absolutně nedosahuje sex appealu Kate Beckinsale! To samé platí pro funebráka Luciana v podání MIchaela Sheena, dokonce ani Bill Nighy se nijak zásadně nepřevedl. K tom ještě triky, jenž by byly dech beroucí v době mého příchodu na svět a scénář tak dementní, že jsem se cítil hůře jak při sledování HSM3. Já chci zpátky Wisemana! Já chci zpátky krásnou Kate! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem... ehm, spíše pod měsícem. 80% filmu se totiž točilo v nějaké vesmírné černé díře, takhle nějak si představuju absolutní tmu. Souboje a různé naháněčky by asi nebyly špatné, kdyby: 1/ nebyla taková tma... 2/ měl film rozumný střih... 3/ nebyla taková tma. Většinou opravdu nejde postřehnout čí meč komu urazil hlavu. Rhona Mitra je hrozná, pamatuju si akorát její obrovsky odulé rty. Co je tohle?? To je modrý světlo. Co to dělá?? Svítí modře. Rambova legendární hláška by šla aplikovat i na oči upírů (to je hnus, velebnosti). Bill Nighy nejspíš spolkl svůj charismatický dunivý hlas, nejlépe zahrál Michael Sheen. Nic k zapamatování, shlédnout a rozloučit se. Navždy. 35 miliónů dolarů(rozpočet)/67 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • V Severní Americe film utržil 45,8 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 92,2 mil. (NIRO)
  • Natáčení probíhalo na Novém Zélandu. (Epistemolog)

Související novinky

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

11.08.2009

Třetí Underworld s podtitulem Vzpoura Lycanů sice nevydělal tolik jako předchozí dvě části, ale při rozumném rozpočtu 35 miliónů dolarů jsou i tržby v celkovém souhrnu 91 mega docela potěšující. Něco… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Prezident v ohrožení. Už zase.

Prezident v ohrožení. Už zase.

17.11.2008

Len Wiseman se po úspěchu Smrtonosné pasti 4 vykašlal na sérii Underworld a třetí část za něj natočil trikový mistr Patrick Tatopoulos. Len očividně čekal na mnohem atraktivnější nabídky. Jedna… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno