Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Klišé, klišé, klišé, sem tam dobrý vtip. Že bych Domácím mazlíčkem promarnil hodinu a půl života, si nemyslím hlavně díky Emmě Stone a Kat Dennings, které mu dopravdy kralují. Anna Faris sice také nehraje špatně, ale na můj vkus až příliš tlačí na pilu a k Pravé blondýnce Reese Witherspoon (od stejných scenáristek) může jen vzhlížet. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi tyhle jednoduché komedie, i když vyloženě muj šálek čaje to fakt neni. House Bunny je ještě o něco víc jednodušší, ale zase to nahrazuje spoustou pěkných holek (a jak už to tak bývá, tak i z těch "ošklivek" se vyklubou sexy kočky). Při srovnání s nedávno viděnou Sydney White je ale o poznání horší - ať už díky hereckému obsazení, kdy tady snad nikdo k tý jednoduchý holce nepřilne, nebo naprostou absencí aspoň trošilinku inteligentního humoru. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Od kombinace Anna Faris a Happy Madison productions bych rozhodně očekával něco mnohem ztřeštěnějšího a rozhodně ne tak dětinského. Měli do toho strčit ještě Hannah Montanu a celé dívčí Amerika od 12ti do 17ti let by si to koupila:-) Film tedy celkově o ničem, ale jelikož to bylo koukatelné a myslím si, že lépe takový námět asi zfilmovat nešel, dávám čistý průměr. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mít hezkou tvářičku neznamená spokojenost a pohodu. Aneb jsme svědky polopatického návodu, kterak jedno „přestárlé“ kotě z Playboye na řadu lidských pravd přišlo. Přebarvená estráda má okoukanou dějovou strukturu, kdy se hlavní hrdince postaví do cesty několik překážek, které však s pomocí druhých překoná a v závěru se všichni mají rádi. Jako komedie ne zrovna funkční, jako moralita pro devítileté možná.. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Anně Farris jsem po celou dobu věřil tu pitomou blondýnku... To jí nejspíš nedalo ani moc práce... A taky to má nehorázně stupidní scénář... Na druhou stranu oceňuju, že závěrečný monolog v plném sále opravdu vyzněl tak stupidně, jak si zasloužil a ne tak, jakoby by mluvil intelektuál a mluvčí, který umí působit na city... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)
  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)

Reklama

Reklama