Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Opět jedna exploitation (ale i tak trochu grindhouse) pocta klasickým "Rape and Ravengem" flickům jako "Thriller En Grym Film", "Last House On THe Left", "I Spit on Your Grave" nebo "Ms. 45" z novějších pak třeba argentinsko / španělský "No moriré sola" nebo grindhouse "Planet Terror" či "Death Proof" ale tento film, troufá si říct že je daleko lepší než tyto dva známé grindhouse filmy! Dvě mladé katolické školačky, které se dostali do nesnází s partou třech pošahanců, jedna při jejich nechutných hrátkách bohužel zemře, druhá přežije, i když má na vlásku, poté začne z její strany, přestrojena jako sestřička, horkokrevná pomsta. Nízký rozpočet, rychlý akční pohled, špinavé, násilné, syrové scény, působivá kamera, trio nechutných pošahaných a zdrogovaných trýznitelů, pomstychtivá dívka s brokovnicí, drsné (gore?) finální zúčtování, parádní doprovodná kytarová hudba. Někdo film lehce odsoudí jako nechutnou pičovinu, bez pořádného děje, fanoušek 70' exploitace bude jistě rád za další povedený kousek, při kterém jsem se až na pár drobností, které sedají odpustit, téměř nenudil. Au, to muselo bolet, myšlena scéna s mačetou, na hotelu se štětkou ps: Kolikrát že tady vůbec zazní slovo "FUCK"? Komentář zde jako sedmý v pořadí.. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia poniektorych ma navnadili na nieco fakt extremne,ale ako vacsinou to byva,nebolo to tak,krv takmer ziadna,brutalita na velmi nizkej urovni a naviac ma sklamal zaver,cakal som mega-pomstu,no az na jednu chutovku to bolo slabsie,ovela drsnejsie,krutejsie,realnejsie boli filmy ako I spit on your grave alebo trebars Chaos,takze tri hviezdicky stacia,viac si to nezasluzi...:-) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy ještě holky měly bobra a nebály se ho použít se po špinavém americkém středozápadě potulovala spousta vymaštěných, zhulených hippie úchylů, kterým nebyl žádný otvor cizí a mrzačení, vražda a nekrofílie bylo jejich druhé přirození. Neotřele zfilmovaná česká lidová píseň o Káče a Divokém kocourovi (Chci tantiemy za geniální nápovědu pro český překlad!). PS: A ještě bych chtěl osahat Tvé skálopevné trojky, Kiddo! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Hororový rave and revenge o studentkách katolické školy, které prodávají bible a zaklepou na špatné dveře - následuje znásilnění, útěk hlavní hrdinky a návrat a pomsta. Schéma podobných filmů stejné, tento film utkví v paměti jen tím, že tvůrci natočili film s vizualizací sedmdesátek a že tam je hodně nahatých holek, ale jinak je to hrozná blbost, která vypadá jako studentský amatérský film. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Jako milovník hororů a to nejen těch špičkových, ale i hororových braků, béček, céček, troma hororů…jsem se těšil i na tento grindhouse s názvem Run! Bitch Run!. Přišlo ovšem zklamání. O tom že postavy a herci jsou strašní (úmyslně) a řemeslná práce na hrozné úrovni, není nutné mluvit, bylo to jasné už podle traileru. Největší mínus je prostě ten, že film není ani vtipný. 1* za pár alespoň trochu povedených okamžiků (a těch bylo doopravdy málo). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama