Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Málokdy mám u filmu tak silný pocit chlapství, jako právě u tohohle filmu. Odehrává se v něm problém, který může vlastně potkat kohokoliv, ale rozhodně by mě zajímalo jak bych se s tím třeba já dokázal poprat. Tak jako Ryan Reynolds asi těžko, nebo tedy hodně s problémy. Jenže on se s tím popral nadmíru dokonale a vlastně překvapil svojí teorií chaosu. Napíše na lístečky možnosti co právě může udělat,a jedno si vylosuje. Teorie chaosu. Zajímavá, příjemně zpracovaná v tomto filmu, hlavně ještě s hercem, kterého jsem osobně příliš v lásce neměl, ale tímto filmem si mě prozatím získal. V tomto filmu jsem měl celou dobu takový pocit volnosti, příjemný, neutuchající, dlouhotrvající. Prostě a jednoduše se mi na něj opravdu nádherně koukalo. Kupodivu to v americkém filmosvětě není nic velkého, ale mě to zasáhnout dokázalo, a musím přiznat, že jsem byl opravdu hodně překvapen. Autoři si se scénéřem prostě vyhráli, do puntíku a hlavní hrdina emocemi div nevybuchl. Rozhodně doporučuji. Feministkám ne. Tenhle film totiž bude chlapům připomínat svět, ve kterém žijí a budou se na něj přiblble usmívat, asi tak jako já. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale no tak. Tahle snůška povrchních rad s naprosto nesympatickými postavami (všemi, od začátku), to koho a proč napadlo natočit? Teorie chaosu je sama o sobě jistě zajímavá, ale ne v tomhle nudném filmu. (A mimochodem, kluk, který si vezme holku, co se týden před tím válela s jiným borcem 14 dní, je u mne pitomec.) ()

Reklama

Wotan 

všechny recenze uživatele

Frank má šťastné manželství, šikovnou dceru a normální život. Dělá podnikové školení o tom, jak správně organizovat a využít svůj čas. Všechno má pečlivě naplánováno a svůj denní rozvrh má přesně sepsaný na lístečcích. Jednoho dne mu ovšem ženuška posune čas o 10 minut. Díky tomu Frank nestihne trajekt, který ho má dopravit na místo přednášky, a tím se nechtěně spustí řetězec následujících událostí. Frank se tak zvláštní shodou okolností dozví, co se nikdy neměl dozvědět. Nečekejte nějakou ztřeštěnou komedii, ale inteligentní a možná tak trochu jiný film. Závěrem snad jen: Relax, life is a mess... ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si dnes film pustil a zjistil jsem, že jsem ho už kdysi viděl... To je tak, když to na csfd.cz člověk hned nezapíše, pak už neví... No, nevadí, tak jsem se na to podíval ještě jednou. Film je vlastně docela zajímavý, k zamyšlení, ale bohužel také nudný. Myslím, že 65% je adekvátní hodnocení, vždy je prostor pro zdokonalování, zde je ten prostor velký. ()

kepiash 

všechny recenze uživatele

Začátek je sice trochu pomalejší, ale jakmile Frank naplno rozjede svojí "teorii chaosu" (trošku ve stylu Carreyho Yesmana), už je zábava v plném proudu. Líbilo se mi, že se onu šokující informaci dozvídáme spolu s ním, přičemž jak k tomu došlo odhaluje příběh později. Situaci tak prožíváme nejdříve s hlavním hrdinou, ale později můžeme sympatizovat i se Susan a Buddym. Film tak působí nezvykle věrohodně a lidsky. Jde zkrátka o příjemný filmový zážitek, čemuž nemalou měrou přispívá i výborný Reynolds. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama