Reklama

Reklama

Duna

  • USA Dune: Part One (více)
Trailer 3

Kultovní sci-fi dílo vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření - melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem. Padišáh imperátor svěří správu nad Arrakisem a s ní i komplikovanou těžbu neobyčejné látky vévodovi rodu Atreidů. Celá anabáze je ale součástí spiknutí, z něhož se podaří vyváznout jen vévodovu synovi Paulovi a jeho matce, kteří uprchnou do pouště. Jejich jedinou nadějí jsou nedůvěřiví domorodí obyvatelé fremeni, schopní trvale přežít ve vyprahlé pustině. Mohl by Paul Atreides být spasitelem, na kterého tak dlouho čekají? (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

PS. A keby ešte vedeli že to štiplavé korenie sú v skutočnosti len ščanky červa, už by im asi tak nechutilo, či? :-) 

na příspěvěk reagoval meti, meti

SilentMemory

SilentMemory (hodnocení, recenze)

Človek čaká celý film na záver a ešte to potrebuje pokračovanie 🤣🤦 na toto by som do kina teda nešla lebo by som asi zaspala. Herecké obsadenie inak dobré

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ChuckOnly

nič iné som ani nečakal, ty zbabelé hovno. 🤦🏾‍♂️🥲uzatvárame to teda konečne s tým, že za takmer dva mesiace nikto z vás nebol schopný priniesť jediný náznak dôkazu, ktorý by akokoľvek nabúral výsledky pitvy, ktorá jasne a navždy preukázala, že floyd umrel na udusenie, a bol tak neodškriepiteľne zavraždený derekom chauvinom, a všetky vedlajšie okolnosti sú len detail.

kludne sa časom ozvi, rád si z teba opäť spravím rohožku 🤗

na příspěvěk reagoval ChuckOnly

ChuckOnly

ChuckOnly (hodnocení, recenze)

dr.horrible , dr.horrible

případ infarktu té smažky už jsme uzavřeli, ale neboj, já nikam neodcházím. Ano, nejsem takový expert na drogy jako lidé z řad levice (co často mají i osobní zkušenosti jak lze vidět), ale vím jistě, že i když se z drog neudusíš, mohou snadno vést k infarktu. A to zvlášť u člověka co má srdeční potíže a hle, jeden z příznaků nadcházejícího infarktu je dušnost. Krásně to do sebe začíná zapadat. Když k tomu připočteme fakt, že samotným chvatem prostě není možné člověka udusit, ale že democrapové a jejich pračka špinavých peněz hate group blm nutně potřebovali rasovou kauzu před volba, je obraz vykonstruovaného procesu naprosto kompletní.

A teď šup šup, odpověď na mé otázky: co si myslíš o lidech co dlouhodobě kritizují whitewashing hollywoodu v minulých dekádách a na základě jakého konkrétního příspěvku jsi mě označil za rasistu?

na příspěvěk reagoval dr.horrible

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

A ještě i ty změny vzhledu byly dost odbyté. Nic moc design. 

Jinak k tomu pokračování a zda vznikne, ať tu je něco k tématu. 

Z velkého rozhovoru pro Indiewire:

“There are tons of moments where I was making sure that if ever there were no Part Two, I would not be destroyed,” he said. “There’s moments in the movie that are close to the original dream. Frankly, I don’t doubt the fact that we will make the second one. It’s strongly a work in progress.”
Villeneuve and Spaihts’ script exists in some form, even if they have to wait for stateside opening numbers to know its fate. (Worldwide box office currently stands at $129 million.) “Physically, I would not have the stamina to go to two movies of that size back to back,” Villeneuve said. “I’m happy to have time to recover. I learned so much during this movie that it’s going to be more fair for the second part to have made it this way.”

Podle mě Warneři schválně drží všechny v napětí, zda dvojka vznikne nebo ne, protože tak kolem toho budují hype.. a více lidí třeba kvůli tomu půjde do kin nebo se na to podívá na HBO. A to přesně chtějí (a samozřejmě i potřebují). Ale dvojka je už schválená. 

Tedy to je můj pocit, doufám, že to tak opravdu je :)

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Je škoda že ty keci o "nové a lepší" čsfd, zůstaly jen u hloupých změn vzhledu. Chtělo by to taky odstranit tuhle verbeš co si diskuze k filmům pletou se soukromou poštou. Je mi záhadou, jak to tady může fungovat když tady očividně není nic co by připomínalo vedení a správu webu.

na příspěvěk reagoval Gladiator15, GigaPudding

oashi

oashi (hodnocení, recenze)

Prý jen první část ze dvou, navíc s druhou částí nejistou, zda ji vůbec budou točit. :-/

Knižně je to obrovský epos, tak se i vlastně bojím: Jak to filmoví autoři předhodí sežvýkané nečtenářským davům.

A i původní stará filmová verze nastavila látku celkem vysoko, jakkoli dnes vyzní technický nedokonale. A i při všem přehrávání od Harkonena.

Těším se a bojím.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

už sa teším na ďalšie komentáre typu “čo meti zažil.”

ja som s narkomanmi pracoval, môžme porovnať skúsenosti. zo začiatku by bolo dôstojné rozoznávať metamfetamín a amfetamíny od opiátov, lol 🤦‍♂️🤣

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ChuckOnly

najvyšší čas aby si debatu so mnou po 64-tý raz ukončil. nakoľko si opäť ani len náznakom nevyvrátil, že floyd umrel na udusenie, čo je overený a nevyvrátiteľný fakt, bolo by to pre teba prospešné. napríklad by si sa nemusel strápňovať diskusiou na ďalšie témy, ktorým rovnako nerozumieš, kňoure 🤣

na příspěvěk reagoval ChuckOnly

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ChuckOnly

ja tvoje grafomanské výkaly nebudem čítať do konca, už takto vidím, že tam neni link na zdroj :D

ano, aj pitva ukázala drogy. pretože všetci vieme, že ich bral a nikto ti to nevyvracia. bože, ty si debil 🤦‍♂️🤣

jo a tiež ukázala záver, že aj keď mal drogy, umrel len a iba na udusenie. z pika sa neudusíš. evidentne toho o drogách vieš ešte menej jak o politike a americkom súdnictve. 🤦‍♂️

na příspěvěk reagoval ChuckOnly

ChuckOnly

ChuckOnly (hodnocení, recenze)

Duncan66

ano, je vtipné, že záchvaty té osoby začaly vlastně tím, že si lidé dovolili kritizovat race/gender swap postavy. Když se na to dívám zpětně a vidím, s jakým případem se tady potýkáme, vše začne dávat smysl. u těchto lidí stačí málo, aby se rozběhl naučený protokol indoktrinovaných fázi. Těď jsme tady všichni křupani, náckové a fašisti :D a takových je plný twatter. Divím se, že není tam. Mohli se předhánět, kdo se při poklekávání dokáže lépe pomodlit ke svatému floydovi....

na příspěvěk reagoval dr.horrible

ChuckOnly

ChuckOnly (hodnocení, recenze)

dr.horrible

no podívej prvoku, asi takto. Že nemáš kritické myšlení a baštíš vše co ti "oficiální" MSM žumpa předhodí není můj problém. To jsou weby a stanice kde s klidným výrazem v obličeji mluví o 50 pohlavích, jakési neexistující white privilege nebo údajném nepodloženém systémovém rasismu. Ultralevicovou neo-marxistickou žumpu jako CNN a jejich klauna Dona Lemonheada neberu jako solidní zdroj informací.

Ovšem ani MSM žumpa nezapírá fakt, že floyd měl dle pitevní zprávy v těle drogy (to je "šok" že byly vyrobeny z léků, takové upravené "pilulky" bere každá druhá smažka) a měl srdeční problémy. Víš že takový koktejl drog a adrenalinu je nebezpečný i pro zdravého člověka, natož pro někoho kdo má srdeční problémy. Na jeho místě s jeho problémy bych si našel klidnou práci a žil poctiví život, ale to je pro určité okruhy lidí skoro noční můra.

Druhý snadno dohledatelný fakt je, že Chuvin nepožil žádný chvat, který by byl nelegální. Toto je věc, kterou se policisté učí v mnoha zemích světa a je relativně bezpečná. Tlak na temeno hlavy, záda a zadní nebo boční stranu krku ještě nikoho neudusil. Koneckonců floyd na kameru tvrdil že nemůže dýchat a to je ukázkový příklad nastupujícího infarktu. Kdyby to byl tak vražedný chvat, máme tady tisíce případu tohoto typu ročně. Při střetu s policií ročně umře v reálu jen pár černochů a i tam je to v naprosté většina snadno obhajitelné, jako nezbytný zákrok policie. Oproti tisícům černochů co zemřou rukou jiných černochů je to kapka v moři. S typy lidí, se kterými se tam policie v některých částech USA setkává prostě nejde jednat v rukavičkách a ťuťu ňuňu... Kriminálnické živly které ti liberální klauni tak obhajují by tobě podobné sežrali zaživa, kdyby nebylo policistů, kteří hrdině dnes a denně riskují své životy, aby tyto hordy (bez ohledu na barvu kůže) držely zkrátka. Že v minulosti přiklekl povoleným chvatem kriminálnického 14 letého krimoše mě vážně nechává chladným. Ve 14 letech už to může být pěkně nebezpečný šmejd, co ti vrazí kudlu do zad, když si na chvíli nedáš pozor. Očividně ale žádná z těch ztížností nebyla moc vážná, protože u policie sloužil dál. Radši budu, když moji čtvrť bude chránit někdo jako Chuvin, než nějaký žvanil politolog sociolog gender expert netáhlo ze ziskovky co bude roznášet brožurky a iněkční stříkačky....

Pokud by se jednalo o seriozní soudní proces, bude se odehrávat v jiném městě, mimo dosah hord z ulice, které řvaly a okupovaly soudní budovu a budou přizváni experti z více státu. A rozhodně by byla udělána přítrž demokratickým socialistickým psychoušům, kteří doslova burcovali davit k rabování, za což měli padat tresty.

Chuvin je prostě obětní beránek ultralevicové kliky, která nutně potřebovala aféru před volbami... no a toto jim náramně sedlo.

A jen tak mimochodem, mám pro tebe nový úkol prvoku. Už jsi mě tady několikrát obvinil z rasismu, tak budu chtít citovat konkrétní komentář, kde jsem něco rasistického napsal... děkuji.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

meti

a jak si ja mám overiť, že neklameš?  😀

a hej, sorry, ale musím s tebou hovoriť jak s debilom, keď rozprávaš o tom, jak sa nejaký asi štofer zložil po facke a porovnávaš to s drogou s úplne opačným účinkom. to je asi jak keby si povedal, že po tráve sú ľudia agresívni, lebo ty si videl opitého agresora a alkohol je tiež droga. facepalm až na temeno. 🤦🏾‍♂️

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Duncan66

konečne niečo konštruktívne, kludne to tu zabalme, film je už vonku 👍

ps: ak ne, rád metimu vysvetlím to o tých drogách. napríklad načo sa používa kombinácia drog, ktorú bral floyd.

na příspěvěk reagoval meti

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

ChuckOnly , meti

Uz se na toho trapaka prosim vyserte. Opakovane dokazal, ze ma potrebu kafrat zejmena do veci, kterym vubec nerozumi a nevi o nich ani prd. Sam priznal, ze Dunu ani necetl, presto tady utoci a nadava nejhorsimi nadavkami lidem, kteri si dovolili vyslovit osobni nazor na odlisnosti mezi filmem a predlohou.

na příspěvěk reagoval dr.horrible, ChuckOnly

meti

meti (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Nemáš ani páru, co se při zákroku dělo. Seber tu svojí dementní prdel a jdi se zeptat do nejbližší nemocnice na dětské oddělení, jaké mají občas s pacienty zážitky zdravotní sestry.

Ty si přečteš titulek a kolem toho se pak točí celý tvůj život, což tě tu podle příspěvků charakterizuje.

Povrchní a hloupí. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Duncan66

meti

meti (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Ono stačí jít i po těch článcích z BBC, které tu Chuck kritizuje. Věř si čemu chceš. Naivita je krásná věc, vlastně ti jí závidím. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

SeTTi

lebo rasistická lúza to rada tlačí ľuďom do ksichtu.

skôr či neskôr im dojdú fabulácie, ale obávam sa, že to tu budete musieť trpieť, až dokým ich to neprestane baviť a neodpália inam. zjednodušovať im to nemienim. :)

sorry.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

meti

“In September 2017, Chauvin responded to a domestic assault call with another officer and tried to arrest a 14-year-old boy. When the boy resisted, Chauvin applied a neck restraint and rolled him onto his stomach.
Chauvin stayed in the same position, his body pinning the boy to the floor, "beyond the point when such force was needed under the circumstances”

jj, čistá horáková. už sa teším jak odignoruješ aj tento fakt, ako všetky, ktoré sa vám nehodia 👍

na příspěvěk reagoval meti

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

meti

nie, tvoja vymyslená historka mi ako zdroj nestačí. 

o čom sa tu celý čas bavíme, je chuckov výmysel, že floyd umrel na infarkt, ktorý ste ani po mesiaci fabulovania nikto neboli schopní doložiť. jediné čo by stačilo pre ukončenie tejto debaty, je zdroj vyvracajúci výsledky pitvy. výsledky pitvy zneli: “floyd umrel na udusenie.” bodka. všetko ostatné sú vaše domnienky a po novom aj fakeové historky.

ps: ak si chceš rozprávať historky, tak dobre, s feťákmi ich tiež pár mám. poznám jedného, ktorého rozšlapali a priviazali k stromu v lese a on sám dokríval späť do mesta. leno neviem čo si teda počul o metamfetamíne, ale jeho hlavným účinkom je, že ti dodá energiu a nemusíš jesť ani spať. keď nabudúce budeš chcieť vymysleť historku, over si účinky drogy. piko, alebo teda v usa crystal meth nie je herák, má doslova opačné účinky.

na příspěvěk reagoval meti

Související novinky

Tržby druhé Duny zcela předčily první díl

Tržby druhé Duny zcela předčily první díl

17.03.2024

Epickému science fiction v režii Denise Villeneuvea se po osmnácti dnech v kinech velmi slušně daří. V neděli 17. března dosáhl snímek Duna: Část druhá celosvětových tržeb téměř 495 milionů dolarů (z… (více)

Duna 2 zdvojnásobuje víkendové tržby jedničky

Duna 2 zdvojnásobuje víkendové tržby jedničky

04.03.2024

První Duna při svém nástupu do kin měla poměrně náročnou pozici. Jednalo se sice o očekávaný blockbuster s nabušenou hereckou sestavou a režijním matadorem za kamerou, do široké distribuce však… (více)

Druhá Duna dorazí o něco dřív

Druhá Duna dorazí o něco dřív

18.11.2023

Premiéra napjatě očekávaného pokračování úspěšné sci-fi Duna z roku 2021 se opět posouvá. Fanoušci se ovšem v tomto případě nemusí vůbec chytat za hlavu, tenhle přesun je pro ně dobrou zprávou.… (více)

Dočkáme se třetí Duny?

Dočkáme se třetí Duny?

29.08.2023

Jedna by byla málo, dvě jsou fajn, ale co takhle tři? Ačkoliv vizionářský režisér Denis Villeneuve (Sicario, Blade Runner 2049) původně zamýšlel zadaptovat velkolepou sci-fi Duna spisovatele Franka… (více)

Reklama

Reklama