Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 275)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na puvodni serial jsem vzdycky rad kouknul a na tenhle film taky rad kouknu znovu. Tohle je totiz dvouhodinova zabavna jizda, uvodni akcne seznamovaci ctvrthodinka mi totiz pekne utrhla koule a hledal jsem je az do zaverecnejch titulku. A to to pritom neni nejaka neprerusovana akcni jizda, nerikam, ze tu je akce malo, to urcite ne, ale proste neni furt a o to si ji clovek vic uzije. Navic to cely vypada radne cool, triky nikde nehaprujou, vsechno vybuchuje ve velkym, par skvelejch akcnich napadu, paradnich hlasek a ne uplne pitomej pribeh. No a do toho hlavni super sympaticka ctyrka, kde jedinej slabsi clanek je strejda Rampage, protoze proste Mr.T je Mr.T. Nicmene v puvodnim serialu byl muj oblibenec Murdock a to plati i tady, Copley je totiz naprosto genialni magor. Carnahan konecne natocil nejakou pecku a ukazal, ze precejen neni uplne neschopnej. Zkratka dvouhodinova ultra zabavna jizda. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Akčná komédia , ktorá sa snaží vytĺcť niečo z bývalej slávy televízneho seriálu. Zopár dielov som videl, ale nikdy som to pravidelne nesledoval. Herecká zostava sa zišla výborná, humor je namiešaný dobre a ja som sa slušne bavil. Poniektoré akčné scény treba brať s poriadnym nadhľadom, no zarazí hlavne padajúci tank a streľba so spätnou reakciou. Režisér aj takéto neuveriteľné scény dokáže vzápätí odľahčiť a po hláške" Kadiaľ na Berlín?" , som im to zase zožral. Podarilo sa namiešať akčný koktail na ktorý sa dá v pohode naviazať ďalším pokračovaním. 60%. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

There is no plan B! Unfortunately there is no plan A either! Sterilne! Uz som toto slovo pouzil viackrat v minulosti, ale ked ono tak na chlp presne vystihuje to, co A-Team (ne)ponuka. Ako-taka chemia medzi ustrednou stvorkou funguje, niektore vtipy vydarene. Zial, Carnahanova (a spol.) permanentna epilepsia nici kazdu akcnu sekvenciu (pricom existuju reziseri a filmy, kde je strih este dynamickejsi, ovsem celkova akcia plne prehladna) a navyse si hra s pixelmi v kvantite a (ne)kvalite mierou, aka by aj matematikovi uvazujucom cisto iba v dvojkovej sustave priniesla bolehlav. A presne z toho dovodu smerom ku mne nefunguje ani udajny odkaz/ variacia na 80´s. 5/10 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Od první do poslední minuty chlapácky upřímné, rozjíveně blockbusterové a bohužel i scenáristicky jednohubkové. Jako celek ale A-Team i přes slepovanost jednotlivých misí, problémů a lokalit drží překvapivě pevně. Něco je sice tak přehnané, až stydne i ten nejchápavější úsměv (tank), jindy se zase jede naplno, až to bere dech (nápaditá chemie ve fotobudce, slaňování z mrakodrapu nebo každá scéna Bradleyho Coopera, který si s přehledem krade celý film pro sebe a ani se u toho nezapotí). Nevěřil jsem tomuhle návratu do minulosti ani za mák a o to spokojenější teď můžu být. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Quo vadis, akční filme 21.století..? To, že Carnahan režíruje rychleji, než si předepsal scénářem a že udělal z Alfa Teamu panenku na hraní v rukou tajných služeb a ministerstev lze ještě tolerovat, ale odsud posud… Zběsilý střih v nepřehledných akčních sekvencích (ten střihač by měl hotovou papírovou skládačku Karlštejnu do 5 minut), totálně ujeté digitální efekty, z kterých se mi slovy Hugo Haase dělalo "little šoufl" (především akce s čínskými kontejnery made in nablýskaná kuchyňka Míši Záliva) a v neposlední řadě absence hercny, která by po celý film bušila s tou vaší jak jedna - to se nepromíjí, zvlášť když je člověk v posledních letech tímto stylem krmen takřka neustále.. Šmahem jsem přihodil ještě jednu hvězdu původnímu seriálu sázejícímu na to, na co se Carnahan v rámci oslovení mas vystolicoval (lehkost, jednoduchost) a budu si za ní stát, i kdyby se B.A.Baracus nasoukal do modrých šatiček a stal se dobrovolně letuškou první třídy u ČSA.. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (53)

  • V závěru filmu si můžete všimnout jména lodi, "Die Vergeltung". V překladu to znamená "Odplata". (c.tucker)
  • Osobní zbraň plk. Smithe "Hannibala" (Neeson) je zbraň typu 1911 v provedení Kimber Custom II Hi-Capa. (c.tucker)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama