Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

predators 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tuto zombie "spice girls" záležitost by si neměl nechat žádný fanda ujít. Přesně po 28 týdnech a 28 dnech přichází z "ostrovů" další virem nakazené oběti. A jelikož jsou chlapi odolnější, napadá tento vir pouze ony osoby něžného pohlaví. No, tak se podívejte, jestli jsou naše drahé polovičky opravdu tak přítulné... :-) Jo a málem bych zapomněl, je to prdel... :-) 80% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To začiatočné zoznamovanie sa s hlavnými hviezdami bolo veľmi slušné spracované.Presne takýto štýl humoru vyhľadávam a mám rád.Gore tu je a vo veľmi silnej dávke.Čakal som všeličo ale toto nie a tak ma to prekvapilo v dobrom zmysle.Neholdujem Britskému humoru ale tento film je aj v tomto vynikajúci a konečne som sa schuti zasmial na ináč suchom Britskom humore.Tak nadržané a tak akčné zombie som hádam ani nevidel.K tomuto snímku som sa dostal náhodou a môžem povedať že mi bolo cťou spoznať ho.Stále sa tam niečo deje a vôbec som sa nenudil,lebo každé troška nudnejšie miesto je potom zaplnené akčnou jazdou.Je nás menej a nemáme zbrane ale sme nasraný,takže tam nabehneme trocha negalantným štýlom-to je úryvok s filmu ktorý ma pobavil. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Dan Schaffer .. Odfláknutá zombie "sázkanajistotu" komedie, která měla potenciál být hodně sexy a vtipná. Humoru sice občas trochu pobrala, ale jinak ji ustavičně devalvuje amatérismus a laxnost tvůrců. Pár zajímavých herců a dobré masky pak už nic nezachrání. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Psí boudu (Doghouse) a Breberky (Cooties) jsem viděl v krátkém intervalu po sobě. Byť je dělí 5 let jsou si podobné. Možná proto jsem se k nim rozhodl napsat podobný komentář. Oba jsou tu označovaný za zombie horrorové komedie. Ač jsou blízké Zombielandu, tak jsou po stránce virologické blížší 28 dnům poté, ve kterých se rovněž o zombies nejedná, ale o nakažené virem, způsobujícím částečnou ztrátu rozumu, agresivitu a kanibalismus. V podstatě je to podobné jako u některých jedinců při nadměrné konzumaci alkoholu, většinou bez kanibalismu. U filmů Cooties a Doghouse napadaji viry jen určitou skupinu lidské populace – ženy (Doghouse) a děti (Cooties) ostatní infikováni nejsou. Kladem pro Doghouse jsou: britský humor, jsou natočeny jako první, napaditost u nakažených dam, nápady k přežití, zapadlá obec Moodley, možná až moc reálná skupinka britských chlapů na kraji středního věku, voják jako bonus. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Jeden mladý muž je v ohrožení života. Zákerný vírus spravil z obyvateliek zabijácké monštrá s kanibalistickými sklonmy. No skupinka mladých mužov sa práve do tohoto pekla vydává na záchranu svojho kamaráda. Podarí sa im porazit krvilačné beštie a zachránit tak život svojho nebohého priatela a životy svoje? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama