Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[2/10] This is fuc*ing bullshit. Výsmech voči jednotke. Fu.. Ťažko hladám správne slová. Samotný film nieje až tak zlý, ale záverečný zvrat ktorý sa tu ukáže je tak trápny a zbytočný, že to úplne zmenilo celé vyznenie tejto časti a voči jednotke je to tiež nespravodlivé, nakolko to bol dobrý horor. O tom zvrate nebudem písať- je to na dlho a nechcem spoilerovať. Ale je to mizerné a úplne dno tých ktorý to takto chceli zakončiť. Film je ako celok rovnaký ako jednotka, pol hodina zoznamovania s postavami a zvyšok v budove. Herci o dosť horší, film je celý podaný v teengerskom štýle a výrazne mu to ubližuje, nieje tu žiadna postava ktorej by sa dalo fandiť. Sklamali ma aj hororové scény. Sú nevýrazné, zle načasované, predvídateľné a neobsahujú žiadny dobrý moment ktorý by aspoň za niečo stál, žiadne lakačky a nič podobné. Napätie a atmosféra to je takisto nulové. Čo môžem pochváliť je pridanie hlavného hrdinu z jednotky do tejto časti. Ked´ si to zhrniem, som dosť sklamaný ako to dopadlo. Grave Encounters 2 je slabý horor. Je to kopirák jednotky s teenegerským obsadením, s rovnakým dejom a s nedostatočne dobrými hororovými scénami, takže film nemá čo ponúknuť a už vôbec nemá čím prekvapiť. Po vydarenej prvej časti som čakal pri najhoršom podpriemerný horor, ale ani tie 2* filmu nedám, pretože záverečný zvrat mi absolútne zmenil názor na túto časť a už ju nechcem viac vidieť. Nieje dôvod. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Po druhém skouknutí jedničky jsem se rozhodl že si dám podruhé i dvojku. Začátek nevypadá vůbec špatně....ambiciozní mladý hororový nadšenec a student filmové školy si umane že se zkusí prošťourat okolnostmi k filmu Grave Ecounters (1) , protože se okolo něho nese tolik rozporuplných názorů. Vtipné na tom je, že začátkem schazuje celou jedničku a upozornuje na nedostatky, které tomu vyčítají i uživatelé zde. Zbytek filmu probíhá více méně dle šablony jedničky, akorát tu nemáme skoro žádnou výraznější lekačku, až na toho dvoumetrového cápka co je honí po chodbě. Konec mě ale docela překvapil...Laenne Lapp je kočka. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No zezačátku sem se docela bál, o co tu půjde, protože to začlo tím dokumentem o tom, jaká byla a nebyla jednička, což se mi moc nezdálo chytrý. A pak už jenom ten nápad, že se to opravdu stalo, tak se tam pojďme podívat ne? A pak už to prostě melo podobnej náboj jako jednička, čehož sem se až bál, aby to prostě jenom nebyla kopie, ale nebyla. Bylo tam dost novjech prvků, který tu dvojku tolik nepotopily, ale pro mě spíš oživily. Co se týče toho top, tak asi když utečou, jedou si výtahem a objevej se znova v tunelu, to bylo parádní. No a koncovka celkem překvapivá, že ho budova takle pustila, ale jo, povedlo se, žádnej propadák z toho nebyl... ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Velice, ale opravdu velice špatné pokračování. Trapně se to snaží vyžrat jendičku. Bohužel jakákoliv strašidelná atmosféra je ta tam. Bohužel je to tak blbé, že všem hlavním postavám přejete smrt. A do třetice "bohužel"... tu nejvíce iritující osobu to ve filmu mine. A hřebíček do rakve zatluče trapné zakončení vcucnutím do prdele domu a otevřením čarovných dveří do země Oz....sorry, ale proč tyhle sračkoidní pokračování vůbec vznikají? Par. Activ 2 a více, REC 2 a více, VHS2, Wolf Creek2, I Spit on Your Grave 2, Silent Hill 2, i ten Saw 3 a dál... atd, vše jsou totální propadáky a jen to fandy hororů nasere a znechutí. Za tyhle filmové pokračování dobrých jedniček by měli jít všichni scénáristi v čele s režisérem na elektrické křeslo!--->5% ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Nepovedená vykrádačka REC a Záhady Blair witch. Vážně je tohle myšleno vážně ? Doufám, že se zítra probudím a zjistím, že to byl jenom zlej sen. Všehovšudy dvě a půl lekací scény a u obou víte že to přijde. Pokud bylo účelem jet na reálnou notu, jako že to tak vypadalo a bylo to řečeno v každé půlhodině filmu, proč tam dávaj takový hovadiny. Nadpřirozené jevy...ano proč ne...ale výjevy z minulosti ??? Absolutní blbost. Mohli rovnou ty kamery dát duchům do ruky a nemuseli platit herce. Na konec si ještě neodpustím tragické zvolání jako u Wrong turn 2...." Bože oni mluví " :/ Hrůza. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama