Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Když jsem vcházel do sálu, vůbec nic jsem od filmu neočekával, snažil jsem se vyhledat spíš film na odpočinek a kupodivu jsem se trefil báječně! Po prvních pár minutách filmu jsem si spíš říkal, že se dívám na další tuctovou americkou romanci, ale po uspěchaném začátku se příběh začal pomalu uklidnovat a já si obě postavy (především role pro Justina Barthu byla pěkně napsaná) oblíbil. Sandy s Aramem tvoří charizmatický pár, který se snaží vypořádat s věkovým rozdílem. Ve filmu se často střídají romantické chvíle s vtipnými hláškami a scénami, ikdyž nutno poznamenat, že některé z nich byly dost zvláštní. Sexy 40 narozdíl od podobných žánrových snímků člověka nejen utlumí na 95 min, ale dokonce ho zabaví. Jak jsem již psal, film není založen na přehnaně "sladkých" scénách, kde si jednotliví aktéři vylévají své srdce, přesto film má hloubku. Jako mírně nadprůměrná žánrovka velmi dobré. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Vrátil som sa z práce úplne vygumovaný a netúžil som po ničom inom, len ľahko stráviteľnom filmíku. Pustil som si toto, ako ináč, bez toho, aby som si prečítal, čo ma čaká a tu, po nezáživne nudnom nástupe prišli hlášky ako : " Vravel som, že to ľudia pochopia. " , alebo : " Dáš si Colu, alebo také niečo? " a hned som pookrial! Ano, je to tuctová záležitosť, no veľmi milá a kedže mi pozdvihla pozitívne náladu, neváham dať 4 hviezdičky. P.S. Ked budú po divadle na diskotéke, všimnite si v pravom dolnom rohu vlasatého týpka, jak džemuje. Mňa skoro jeblo od smiechu! ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako lehce křečovitý pokus o komedii, která předstírá, že pluje mimo střední proud a holedbá se situacemi pro mě občas poněkud nepochopitelnými. Než jsem to však stačil odpískat, začalo se to pomalu měnit v zábavnou pohodovku, kde je v příjemné rovnováze humor a občas netuctové a vůbec ne hloupé romantické drama. Navíc je to zřejmě první film, kde mi Catherine-Zeta nejen nevadila, ale dokonce jsem uznal, že umí i hrát. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Stokrát premletý, prežutý a preobracaný scenár na tú istú tému stálle dookola. Niekedy je z toho totálny výplach, niekedy sa tvorcom podarí z toho spraviť aspoň ako-tak pozerateľnú záležitosť, čo sa v tomto prípade potvrdilo a podarilo najmä vďaka hercom. Ale inak okej, neurazí, neprekvapí, zasmejete sa a príjemný film na dlhý večer je za vami. 60%. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Oproti Prime mi zde chyběl někdo jako Meryl Streep, ale i tak nelituju, že jsem strávil nad touto americkou romantickou komedií hodinu a půl. Líbilo se mi obsazení, líbilo se mi spousta scén a u mnoha jsem se opravdu nasmál. A můžu říct, že oproti mnoha romantickým komediím měla tato opravdu skvěle zvládnutý konec. Zkrátka příjemný a lehký film pro zlepšení nálady, který možná zavání klišé, ale co v dnešní době ne. P.S. Nejvíc mě dostala scéna, kde Aram čte Relikvii smrti, zatímco mu Sandy říká, že je těhotná. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Přestože se jedná o americkou produkci a snímek byl distribuován do kin mnoha zemí po celém světě, ve Spojených státech se na plátnech kin neobjevil. (znamka22)

Reklama

Reklama