Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (386)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy typu jachta nebo opuštěný parník. Proto jsem skoro celou první polovinu chrochtal blahem. Když však ve druhé půlce vidíme stejnou scénu asi dvacetkrát za sebou, tak to logicky začne nudit. Ke konci mi z toho už skoro hrabalo, ale pocit stísněnosti režisér dosáhl výborně, to tedy jo. Vymyslet trošku jiný systém příběhu a byla by to pecka. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Sešla se takhle partička nadšenců a řekla si, že by měli už konečně natočit nějaký film. "Mám nápad!!" řekl Chris. "Časová smyčka, to už tu dlouho nebylo! Navíc to může mít děr, kolik chce, a když mě nenapadne žádné logické rozuzlení, než ráno na hajzlu dopíšu scénář, ukončíme to začátkem!!! Budeme li hodinu čtyřicet opakovat to samé, tak vám garantuju, že už tak ve třetím kole budou všichni konzumenti tak zmatení nebo znudění, že nebudou vědět, která bije, a i když se hlavní hrdinka bude chovat jako iracionální 3,14ča, nikdo se nad tím ani nepozastaví!! Dá se to udělat i levně! Najmeme šest ochotníků a do hlavní role obsadíme moji snoubenku! Je sice neherečka, hnusná jak cikánské hračky, ale za to skvěle kouří ...". "Hmmm, úžasný nápad, Chrisi, to bude fuckt COOL", nadšeně přitakali ostatní. "Jdeme do toho...". ********** Sešla se takhle partička nadšenců a řekla si, že ...................... ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když chci psát komentář k „hororu“, nedokážu se ubránit od spoileru. Takže pokud si ještě neviděl, dál nečti, pravděpodobně zde prozradím pointu. Triangle mě překvapil svou atmosférou, protože se mi moc nestává, že bych hned zezačátku měla mandle zaražené v krku. Poté mě dorazil svou myšlenkou, páč mám ráda filmy na téma „časová smyčka“, jenže problém je v tom, že do hlavní role byla obsazena blondýna. Kdyby hlavní aktérku ztvárnila krásná, inteligentní brunetka s hnědýma očima a šibalským úsměvem s bydlištěm v Kladně, jistě by se začarovaný trojúhelník změnil v kosočtverec. Jenže to by museli tvůrci vymyslet zapeklitou pointu a na to neměli dost fantazie. A tak se blondýna stále dokola nedokázala ponaučit ze svých chyb a ukázala nám to, proč se o nich pořád vyprávějí vtipy. Z dobré myšlenky se tak stal hloupý film určený hlupákům, protože jim tvůrci hezky polopatě ukázali, co a jak se stalo. Bystřejší lidi, kteří už dávno věděli, jak to dopadne, se tak začali nudit. Takže moje počáteční nadšení odplulo s lodí, kde se stále dokola opakuje! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní psychologická vybíjená, která si hraje hned s několika žánry a divákovi kurefsky motá hlavu.Film kterej je potřeba opravdu trpělivě sledovat až do konce, jelikož postavy, respektive hlavní postava se chová občas dost imbecilně, což je vždycky ale po nějaký chvilce vysvětlený.Celej ten zamotanej děj do sebe úžasně střípek po střípku zapadá a já, když už nic jiného musim ocenit výtečný nápad do kterého režisér obsadil i zdatné herce, vybral famózní lokace a navíc Melissa George je prostě neuvěřitelně sexy i s požární sekyrou a kdyby byl trochu zručnější a nápaditější, mohl natočit jeden z nejvýraznějších a nevšedních hororů za poslední roky.Jenže potenciál zabíjení lidí zůstal za očekáváním a na konci si režisér vede dosti nemotorně a to při automobilové nehodě, tam aby mu to hrálo do karet a sedělo do příběhu přistupuje k režii příšerně laksně a udělá tam hned dvě ultimátní píčoviny v jednom záběru, který film dost poškoděj.Budiž mu to prominuto aspoň trochu, jelikož mi čelist klesla několikrát a tolik WTF po hromadě sem dlouho nezažil.Co víc bylo to napínavé, zdrcující a atmosferické a ve finále to do sebe neuvěřitelně zapadlo i bez zbytečného vysvětlování.Kdo to nepochopil, tak toho mi je upřímně líto :) S chutí bych si dal druhý díl, buď od zručnějšího režiséra, nebo bych doufal, že se Smith něco přiučil.Jeden z těch filmů, kterému by slušel americký remake s notnou dávkou vysvětlování aby to pochopili i blbečkové a aby se širší veřejnosti donesl tenhle skvělý námět.75%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Jsou ti racci ale svině. Pro žrádlo udělají všechno, včetně hrátek s časem. Líbí se mi na filmu, že některé scény dají smysl až později, když vše zapadne do sebe, a že evidentně není vše omezeno jen na moře, že to má zvláštní, takovou snovou atmosféru, a i když se hlavní hrdinka chová podivně, přece jen její jednání dává jakýs takýs smysl. Celkově jde o vyprávěnou smyčku se dvěma, třemi variacemi, jež nakonec hrdinku donutí jet to celé znovu - ostatně ty spousty mrtvol na lodi, ale i racků pod srázem svědčí, že se to za chvíli nebude kam dávat. Možná by mne ale zajímal nějaký druhý díl, kde se ten gordický uzel podaří nějak rozetnout, pak by to bylo zajímavé a zajímavější - pokud bychom tento film vzali jako smyčkový úvod, z něhož není úniku. Něco, kde už bude mrtvol tolik, že se loď sama potopí, nebo někdo uspořádá na racky vyhlazovací hon. Jinak scény na opuštěné lodi se mi líbily moc - mám obecně rád odkrývání tajemství prázdných míst i měst. Jo, a taky jsem rád, že autor názvem lodi a odkazem na onu řeckou báji nabídl jisté vysvětlení událostí, jež se dějí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)
  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama