Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (466)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Porad dost dobry pokracovani i kdyz na jednicku a dvojku uz to nema ale stale docela slusna zabava uz se to cely vic posouva do komedialniho zanru nicmene akce je stale dost a je kvalitni hlavni zaporak byl taky dobrej nevim proc tu na nej kazdej nadava celkove vzato serie se vic posunuje do komedialni polohy ale porad to slape a samozrejmne souhra hlavniho dua je i nadale bezchybna takze rozhodne i nadale spokojenost ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na první díly to nemá, ale pořád naprosto skvělá zábavá, prokládaná akcí, která je taky dobře udělaná. Mel Gibson je jako obvykle skvělej stejně tak i Danny Glover, Joe Pesci byl v druhým dílu o trošku lepší, ale rozhodně se tady neztratí a Lea Getze by nikdo asi líp nezahrál. Mezi ně se ve třetím díle vloží ještě Rene Russo a stvoří se tak hlavní čteveřice, která hýbá filmem. Co se týče příběhu tak ten už je slabší, ale zaručeně pobaví a ani nedává moc příležitostí aby se divák nudil. Tahle krimi komediální série, je jednou z nej sérií, které byly natočeny a jsou to taky o moje nejoblíbenější filmy ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Zboznujem uvodne sceny tejto serie. Tentokrat to bola bomba v budove, ktoru chcel Gibson odstranit a dopadlo to tak, ako dopadlo :-) Uuuups. Po Pescim je tu nova hviezda a to skvela Rene Russo, ktora v tejto ulohe dokazala chlapov svojimi udermi poriadne prekvapit. Tentokrat sa tu jedna o predaj zbrani s nebezpecne ostrymi nabojmi, ktore dokazu smrtelne prestrelit neprestrelnu vestu. Oblubenych scen je vo vsetkych castiach dost, ale tu sa mi ratalo Gibsonovo priatelstvo so psom alebo akcna jazda na motorke, kde sa takmer zabil. Na konci si pockajte az po koniec zaverecnych titulkov, film este neskoncil... 18.11.2008 __________ Mel Gibson - (Martin Riggs) +++ Danny Glover - (Roger Murtaugh) +++ Joe Pesci - (Leo Getz) +++ Rene Russo - (Lorna Cole) +++ Stuart Wilson - (Jack Travis) +++ Steve Kahan - (kapitán Ed Murphy) +++ Darlene Love - (Trish Murtaugh) +++ Damon Hines - (Nick Murtaugh) +++ Hudba: Michael Kamen, Elton John, Eric Clapton, David Sanborn +++ Produkcia: Joel Silver, Richard Donner +++ ()

anais 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je pořád velice dobrá zábava. Snad jen s tím rozdílem, že už tu není tolik akce, spíš humorných scének. Ty jsou jako vždy více než zdařilé. Jen když dojde na tu akci, nemohl jsem se zbavit dojmu, že tohle už jsme viděli v předchozích dílech. Honičky jsou skoro stejné, Riggs se pořád vrhá do stejně šílených akcí Všechno je to natočené skvěle, bavil jsem se. Ale škraloup už viděného mi trochu bránil film plně vychutnat. Kdybych neměl k celé původní trilogii úctu, asi bych použil sousloví „nastavovaná kaše“ (nechám si ho však až pro díl čtvrtý. Nejdůležitějším motivem už není Riggsovo milostné trápení, to tu ustupuje do pozadí. Významnější je tentokrát Murtaughův blížící se odchod do důchodu. S tím ve filmu přibylo i trochu toho sentimentu. Hned vedle něj kráčí rodinné hodnoty. Aby to nevyznělo jakože se mi tenhle film nelíbí – není to tak, jen preferuji díl druhý. Tahle trilogie byla nezvykle vyrovnaná, a rozhodně si v dnešní době zaslouží pozornost. Minimálně pro ty skvostné dialogy. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SO LONG AS I GET AN INVITE TO THE CASA DE MURTAUGH, I'M HAPPY!" -------- Páni, čím to je, že sa mi to progresívne páči viac a viac? Trojka viac ako dvojka a dvojka viac ako jednotka. Am I crazy? Najlepšia policajná dvojica je opäť späť, silnejšia, než kedykoľvek predtým. Dokonca aj blonďavý Joe, ktorý je pre mňa tým najlepším osviežením celej série. V treťom dieli sme taktiež dostali možnosť vychutnať si Rene Russo v plnom bojovom nasadení. Akčných scén s ňou mohlo byť viac. Rišo Donner nesklamal ani po tretí krát a znova servíruje už klasickú akčnú chuťovku. So záverečnou piesňou v titulkoch som chcel ísť na štyri hviezdičky, avšak zo solidarity k prvým dvom dielom zostávam na troch. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Martin Riggs (Mel Gibson) jí psí sušenky, aby se odnaučil kouřit. Gibsonova postava Max ve filmu Šílený Max: Bojovník silnic (1981) pojídá psí žrádlo z plechovky, aby přežila v postapokalyptické pustině. (Bauer)
  • Zápas NHL mezi Los Angeles Kings a Toronto Maple Leafs, kde policajti honí padoucha na ledu a tím přeruší hru, nehrají skutečné týmy NHL. (Kulmon)
  • Zabavený samopal, ktorý je vo filme označený ako MAC-10, je v skutočnosti veľmi verná kópia samopalu Cobray M 11. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama