Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (470)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

,,Co řekne Leo Getz, není žádnej kec." No to určitě ne. Zřejmě nejvtipnější díl série, který se dá už právoplatně nazvat komedií, a to sakra dobrou! Už první scéna naznačuje, v jakém duchu se ponese celý film - tedy ve vtipném a výbušném. Riggs a Murtaugh se vrací, aby zničili, co se dá, postříleli, koho můžou a vypouštěli skvělé hlášky. Navíc se mi hodně líbila píseň ze začátku filmu (ne že by Jingle Bells z jedničky byly špatné, to ani omylem, vtipnou originalitu je nutno vždy ocenit). Skvělý film, ke kterému se rád vracím. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Bezpochyb nejslabší díl celé série a může za to hned několik faktorů,prvním je zapojení ´´drsné´´ policistky do příběhu,tudíž dvojice Gibson/Glover tu nejsou spolu tolik,co bych si přál.Scény s Murtaughovým rozervaným duchem po zastřelení 15tiletého gangstera mě spíš od děje vždycky ruší.3jce se musí nechat pár scén,ať už je to počáteční demolice,nebo působivá honička,ale hodně scén bych vypustil a vůbec to je takové ne Smrtonosné,přesto pořád výborný akčňák,který ovšem pro mě zůstal kdysi za očekáváním. 75% ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SO LONG AS I GET AN INVITE TO THE CASA DE MURTAUGH, I'M HAPPY!" -------- Páni, čím to je, že sa mi to progresívne páči viac a viac? Trojka viac ako dvojka a dvojka viac ako jednotka. Am I crazy? Najlepšia policajná dvojica je opäť späť, silnejšia, než kedykoľvek predtým. Dokonca aj blonďavý Joe, ktorý je pre mňa tým najlepším osviežením celej série. V treťom dieli sme taktiež dostali možnosť vychutnať si Rene Russo v plnom bojovom nasadení. Akčných scén s ňou mohlo byť viac. Rišo Donner nesklamal ani po tretí krát a znova servíruje už klasickú akčnú chuťovku. So záverečnou piesňou v titulkoch som chcel ísť na štyri hviezdičky, avšak zo solidarity k prvým dvom dielom zostávam na troch. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Od drsnější hláškoidní kriminálky 80. let se film svým laděním přesunul blíž k explozivní akční komedii let devadesátých a s tím bohužel ztratil část svého kouzla. Příběh je chabý a s ohlédnutím na předchozí dva díly i dost neoriginální. Padouch opět nevýrazný jako bílá šmouha ve sněhu. Režie ucházející, ačkoliv se stále nemohu zbavit dojmu, že Richard Donner prostě neumí natočit akční scénu, která by nebyla zbytečně over-the-top. Větší akcentování rodinných motivů nepotěšilo, ale ještě je snesitelné. Hláškaření mezi hlavními parťáky nedosahuje perlivosti Blackových dialogů a zbytečně často přerůstá v chaotické překřikování, do kterého se nyní s mnohem větší vervou bohužel zapojuje extra otravný Joe Pesci. 75% Zajímavé komentáře: tron, buldock ()

sud 

všechny recenze uživatele

O něco slabší pokračování vynikající jedničky a ještě lepší dvojky. Ale opravdu slabší jen o málo (asi tak o půl hvězdičky). Že se ve filmu objevila Rene Russo je podle mě jen dobře, protože přinesla do filmu spoustu nových prvků (hlavně její intimní seznamování s Riggsem stojí za to :-)). Pořád klape všechno tak jak má Roger s Martinem jsou pořád stejně dobří, nechybí spostu akčních scén, humorných chvil (Roger s tlustou policistkou v antonu, stíhajícím zločince) a také vážných (Roger v sebeobraně zastřelí kamaráda svého syna). Nastávající čtyřka je přibližně na té samé úrovni. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (Makky)
  • Policista, který říká na adresu Murtaugha (Danny Glover) a Riggse (Mel Gibson) po zničení radnice v Orlandu "Bravo!“ byl starosta Orlanda Bill Frederick. (HellFire)
  • Smitty (John Cenatiempo) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686 ráže .357 Magnum. (dc125)

Reklama

Reklama