Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

honajz 

všechny recenze uživatele

Koukám, hodně lidem stačí, když je něco "jiné". Lidi, co je na tomhle veselého a vtipného? Pustíte si to někdy znovu? Laciná historka v laciném hávu, kde to zachraňují tři herci a některé písničky, ale jinak podprůměr při jakémkoliv pohledu a měřítcích. Viděl někdo z těch, co tohleto dílko opěvují, Monty Pythons? ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Génius Joss Whedon spojil talent a hlas (!) Neila Patricka Harrise se skvělým vzhledem a schopností mít nadhled nad čímkoliv Nathana Filliona. Výsledek? Absurdně strašlivě boží! Všechno má své meze, i zpěv kovbojů v pozadí místo nudného čtení dopisu, ale proč neochutnat pocit jít po těchto hranicích vkusu a nevkusu/ vtipnosti a trapnosti? Doctor Horrible's Sing-ALone Blog je perfektní ukázkou, jak lze za málo peněz, s dobrým nápadem a výbornými herci udělat cokoliv. V poslední době se nejpřehrávanějším albem stal právě soundtrack z tohoto "experimentu" kdo nevěří v sílu a dokonalost písniček ... toho neznám:)). PS: The hammer is my... :) ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Skromné, nenápadně a všedně vykukující dílko, které uvnitř skrývá nefalšovaný talent, neodbyté texty a vlastně i nenápadnou promyšlenost. Je to patřičně nadsazený, hravý (zejména z herectví N. P. Harrise a N. Filliona je to vyloženě cítit) a úsměvný kousek, avšak o genialitě, či schopnosti zaujmout na více zhlédnutí se zase hovořit nedá, příjemné je to pouze jednou a efekt nadšení je stejně tak dočasný. V drobnůstkách a praštěné atmosféře zůstává Dr. Horrible's silný... 7/10 ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Here´s a story of a boy Who grew up lost and lonely Thinking love was fairytale And trouble was made only for him. Even in the darkness Every color can be found And every day of rain Brings water flowing To things growing in the ground Grief replaced with pity For a city barely coping Dreams are easy to achieve If hope is all I´m hoping to be Anytime you´re hurt there´s one Who has it worse around And every drop of rain Will keep you growing Seeds you´re sowing in the ground So keep your head up Billy, buddy ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek, který je přiznaně laciný, jakoby si na vyprávění o komiksových hrdinech a padouších jen hrál. Neil Patrick Harris ani Nathan Fillion herecky neohromují, ale snad měli předepsáno hrát trochu koženě. KOUSEK DĚJE Konec je nečekaně smutný, až zoufalý. Zatímco obvykle sledujeme v podobných příbězích zrození hrdiny, tady tragické okolnosti zrodily padoucha. /31. 3. 15./ Nechávám svůj starý komentář na důkaz, jak jsem se pletla anebo na důkaz, jak jsem změnila názor. Není to poprvé a nejspíš ani ne naposledy. Měla jsem prostě chuť pustit si to znovu. A znovu. A ZNOVU. Nikdy bych si nemyslela, že tohle se mi někdy stane, ale stalo se, takže píšu: já prostě miluji Neila Patricka Harrise v téhle roli. Nikdy nikde se mi nelíbil, herecky ani jinak, ale tady je okouzlující. Nádherně zpívá, dojímá křehkou ztraceností a nerdovským vzdorem introvertního zamindrákovance. ____ Z toho filmíku čiší taková energie a radost všech zúčastněných, že nemůžu jinak, než přidat hodnocení na maximum. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Omračující paprsek Dr. Horribla, který později přemění na smrtelný paprsek, je omračující zbraň, kterou nosí vojáci Alliance v seriálu Firefly, avšak zde ji má Dr. Horrible obráceně. (HappySmile)
  • Na DVD komentáři štáb vtipkuje, že ta černovlasá žena se slunečními brýlemi, která sedí vedle kapitána Hammera, když zpívá písničku "Everyone´s a Hero in Their Own Way" je Sarah Michelle Gellar. Režisér Joss Whedon ovšem pro teleizi uvedl, že to ona není. (HappySmile)
  • V seriálu zazní celkem 14 písní. (R´Hell)

Reklama

Reklama