Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (224)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Film, který má být hlavně o bitkách, ale místo toho se tam většinou jenom chodí a přiblble mluví. A když na nějakej fight nakonec dojde, tak je většinou nevyužitej a naprosto bez nápadu, jenom ten závěrečnej zápas byl dobrej. Herci navíc hrajou docela špatně. Terrence Howard hraje, jak kdyby byl po mrtvici a Channning Tatum zase hraje, jak kdyby byl nejvypatlanější člověk na zemi. Prostě nuda a jestli chcete kvatlitní bitky, tak si radši pusťte nedávné Never back down. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Dynamická hudba a sympatické herecké obsazení zdvihá tento film nahoru. Channingu Tatumovi tahle role padla více, než to sako, co si pujčoval. Každopádně to chtělo trošku lépe vypilovat příběh, který je dost předvídatelný a to nejsem žádná vědma. Sice nedostanete žádné kopačky s pěti otočkama ve výskoku, i tak ale není Fighting žádné zklamáni. Je to takové příjemné pokoukáníčko. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Akční sekvence byly celkem povedené, jenže jich bylo velmi po skromnu. Terrence Howarda mám celkem rád, jenže tady byl dost nesnesitelný. Děj je celkem slabý, ale hraje si na něco víc a tím strašně nudí. Přišlo mi to jako taková úprava Lvího srdce bez cizinecké legie. Konec byl předvídatelný až z toho boleli oči. Kdyby se přidalo víc fightů (jak by podle názvu mělo být), tak by se dalo uvažovat i o vyšším hodnocení. Celkový plus přidává senzačně pasující streetová hudba. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Už víme, že Channing Tatum umí tančit, milovat i futuristicky střílet a nyní v Život je boj nám Channing dokonce bojuje. Akční scény a rvačky jsou výborně a svižně natočené, ale ostatní scény s dialogy na mě působí uměle a neherecky.Přesto film vcelku rychle uběhne a ani nijak nevadí, že od půlky víte jak vše dopadne. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Slabé dvě a pár spoilerů navrch: Otravný Howard, nevýrazný Tatum, nudné a dlouhé. Dialogy jako parodie na telenovelu a u první poloviny filmu jsem málem usnul... v 10 hodin ráno. A celé to ani nedávalo moc smysl... Tatum za mlada bojoval, pak se z něj stal pouliční prodavač a aniž by extra trénoval či jakkoli předsvědčil, že pořád umí, je z něj velká hvězda. Souboj vyhraný náhodou, přerušený souboj, jedno vítězství a najednou jede o 100 táců?! You gotta be kidding me. Myslel jsem, že naivnější než Never Back Down nejde být, ale evidentně ano. Jenže NBD bylo aspoň zábavné, se sympatickou hlavní postavou a perfektním Hounsouem, přehlednými souboji a skvělými tréninkovými pasážemi (které tady až na deset vteřin BOXOVÁNÍ V METRU!!!!1! naprosto chybí). Ruce pryč. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama