Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Začátek konce série. Trojka se po svěží splatterovské řeži proměnila v rukách packala O'Briena v rutinní vyvražďovačku. Ta sice vystřídala partu teenagerů za bohatou skupinu uprchlých trestanců, bohužel jim do cesty přidělí jediného (!) degustátora lidského masa, a to starého známého "Three Fingera." Banda ultradrsných hajzlů je však překvapivě v prdeli: věčně vysmátý kanibal jim v lesním terénu klade jednu pastičku za druhou (navíc mnohdy nehezky digitální), kdežto jejich zbraně ho trefit nedokážou. Vyloženě srandovní je pak scéna, kdy vězni mrtvému kolegovi řežou nohy, jako by to byl kus gothajskýho salámu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

U těchhle béčkových hororů už nějaký ten pátek neberu názory ostatních. Rád si udělám obrázek sám a většinou jsem mile překvapený. Ačkoliv je pokračování Wrong Turn 3 výrazně nejslabší z celé série, mají tahle tři pokračování něco do sebe. Z relativně úsměvné komedie se v druhém díle vyklubal místy originální mišmaš, ve kterém rodinka zmutovaných kanibalů vyrážela na nájezdy účastníků jakési reality show, kamera se pečlivě zajímala o partie lahodící pánskému oku a společně s ne až tak triviálním scénářem si dvojka vydobyla solidní uznání. Tvůrci si tak pokaždé dali záležet, aby ten či onen díl byl vždy z trochu jiného soudku, tentokrát se tak můžeme těšit na bandu uprchlých trestanců, kterým dal scénárista do hlavy teenagerovský mozek, takže jejich rozhodnutí se mnohdy rovnají bodu nula nula nic.. I přesto ale trojka má několik povedených pasáží i svižné tempo, takže pokud nějaký bláznivý producent nacpe prachy do čtyřky, tak já ho určitě nezklamu!! ** a kousek.. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Smícháte-li lidskej odpad s jiným lidským odpadem, dostanete leda pěknej hnus. Zpočátku to i vypadalo, že si to napraví reputaci po velmi slabém druhém dílu, jenže pak scénárista zahodil veškerou logiku, udělal z celého příběhu jednu velkou logickou díru a celé to šlo do kopru. Hloupé a nepříjemné postavy se ještě hloupěji chovají, dělají jednu blbost za druhou, kanibalská rodinka zredukovaná na takřka jediného nezničitelnélo Three Fingera všudybila, neumělé digitální triky (ano, možná digitální krev vyjde levněji, než reálná umělá, ale vypadá mnohem trapněji než ta nejnepovedeněji namíchaná umělá náhražka), které shazují i těch málo akcí, jichž se ve filmu přece jen (a místy je to až k neuvěření) dočkáme. A i ta nahá prsa teda nic moc. Kdeže atmosféra a krásy prvního Wrong Turnu jsou. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po slušném prvním a výborném druhém dílu, je třetí díl citelně slabší ve všech směrech - ubohý scénář, ubohé dialogy, ubohá výprava, ubozí herci... Potácení se skupinky pitomců naaranžovaným lesem, s občasnými útoky dementně se smějícího plešatého mutanta, je jen slabý odvar nápaditých a zábavných předchozích dílů. Možná možná, že kdybych film viděl samostatně, tak mu tu třetí hvězdu za oblíbený žánr a za průměrné gore dám, ale takhle ne-e, dvě jsou tak akorát. Ale úplný průser to zase není, pár vraždiček je vcelku vydařených, jedno hezky vystřelené očičko šípem určitě pobaví zvrácené nátury a čerstvá mozečková pochoutka snad taky. Dá se, za dlouhých večerů... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Toxicko-incestní hříčky přírody opět řádí ve své honitbě, přičemž lovnou zvěří jsou tentokrát muklové, bachaři a jedna teen buchta - nutno dodat, že všichni o inteligenci planktonu, co nedokončil základní školu. To by snad ani nevadilo, kdyby se celou dobu nejednalo o tristně zrežírované konverzační pseudodrama, které je tu a tam proloženo rádoby efektní zabijačkou. Díky Bohu a vyznavačům krvesmilstva, poslední minuty po smrti komisaře Rexe nepatrně pozvedly úroveň, ale tak charakteristický buket Pachu krve už začíná být dosti vyčpělý.. Škoda, že tím autobusem převážejícím vězně necestoval i doktor Kimble - mohl mutantíkovi Three Fingerovi přišít chybějící (doufejme že dva) prsty.. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Film se odehrává v USA, natáčení ale proběhlo v Bulharsku. Většina herců má pak svůj původ v Británii. (Holina)
  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)

Reklama

Reklama