Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

tron 

všechny recenze uživatele

„Sme uprostred lesa, kto by nás sledoval?“ – „Úchylný bendžista?“ Ak sa vám prvý diel nepáčil, potom neviem. Ak páčil, no zhrozila vás príšerná dvojka, vedzte, že trojka je o čosi lepšia. Ale fakt len o čosi, na 40% v mojich očiach nestačí. V prvom rade mi zápletka o väzňoch na úteku pripadala aspoň o štipku znesiteľnejšia, ako dvojková trápna reality šou. Takisto herci sa mi páčili o čosi viac, atmosféra zvážnela, gore bolo menej samoúčelné a atmosféra sa o štipku viac vydarila. A taká je celá trojka, o štipku vydarenejšia, ako mizerná dvojka. Ale nesmrteľnosť ústredného zlosyna ku koncu už vyložene rozčuľuje, nevraviac o šokujúco hlúpej úplne poslednej scéne. To som skutočne nepochopil. Ale SKUTOČNE! ()

castor 

všechny recenze uživatele

U těchhle béčkových hororů už nějaký ten pátek neberu názory ostatních. Rád si udělám obrázek sám a většinou jsem mile překvapený. Ačkoliv je pokračování Wrong Turn 3 výrazně nejslabší z celé série, mají tahle tři pokračování něco do sebe. Z relativně úsměvné komedie se v druhém díle vyklubal místy originální mišmaš, ve kterém rodinka zmutovaných kanibalů vyrážela na nájezdy účastníků jakési reality show, kamera se pečlivě zajímala o partie lahodící pánskému oku a společně s ne až tak triviálním scénářem si dvojka vydobyla solidní uznání. Tvůrci si tak pokaždé dali záležet, aby ten či onen díl byl vždy z trochu jiného soudku, tentokrát se tak můžeme těšit na bandu uprchlých trestanců, kterým dal scénárista do hlavy teenagerovský mozek, takže jejich rozhodnutí se mnohdy rovnají bodu nula nula nic.. I přesto ale trojka má několik povedených pasáží i svižné tempo, takže pokud nějaký bláznivý producent nacpe prachy do čtyřky, tak já ho určitě nezklamu!! ** a kousek.. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 je síce kravina ale rozhodne zabaví. Kvalitatívny prepad je tu opäť hmatateľný a s béčkových vôd sa to potopilo do céčkových, s Asylumom zrovnateľných, vôd. Už to nie je ten kvalitný Hixploitation avšak sledovať bandu väzňov ako a snažia ujsť pred policajtmi a zdegenerovanými buranmi a pritom majú na chrbtoch naložené ťažké tašky plné peňazí mi prišlo škodoradostne smiešne. Škoda tých nechutných CGI efektov. možno by som prihodil o jednu hviezdu viac, nebolo to úplne na zahodenie. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ne o moc horší než dvojka. Vězeňský transport + pytle plný peněz + plus (jen) dva, respektive jeden mutant, co silně připomíná skřeta z Pána Prstenů. Sranda to celkem je, ale nepotěšil mě amatérismus, co se týká triků. Některý jsou dobrý (šíp skrz prs), ale některý fakt laciný (roztrojení týpka). Počítačová krev, blé... V tomhle ohledu čekám od značky WRONG TURN jen to nejlepší. Nicméně hlavní zápor, jak už jsem naznačil, málo mutantů a to je škoda. Slabší 3* - pořád slušně koukatelný. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film začíná jatkami, jak jinak, že. Kdo má rád krev, nebude se nudit. První odpor k filmu tady byl skoro hned. Záběry z jedoucího autobusu jsou stále ty stejné, to nemůžou natočit těch záběrů víc ? Auto, které se snaží vystrčit autobus mimo silnici je ( nebo spíš není ) ve dvou záběrech vůbec vedle autobusu vidět. Postranní mantinel u silnice v jednom záběru je, pak zase není, pak je a zase není, to je vtip ? Naprosto ubohý dialog nás doprovází celým filmem, špatné střihy, mizerná kamera...prostě ostuda. Zlatá jednička, nebo možná i dvojka. Tohle je totální blbost. Hudební doprovod ( Claude Foisy )je stupidnější než celý film. Tento snímek zbytečně žere maso a váš čas. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Podle scénáře měla mít úvodní scéna mnohem větší nahotu, když se Alex (Janet Montgomery) a Sophie (Louise Cliffe) opalovaly nahé a pak šly nahé do vody, zatímco je sledoval Three Toes, o kterém se říká, že je synovcem Three Finger. Ve scénáři je spíše teenagerem podobným bratrovi z druhého filmu a stejně jako on se také sexuálně ukájí při sledování dívek a bere Sophii, když Alex uniká nahá do lesa. Scéna, kde Alex najdou ostatní, je jedinou další scénou, kde je nahá, protože jí dají nějaké oblečení. V další nahé scéně má zajatou Lane svléknutou Three Finger a v jiné jsou se Sophií úplně nahé v úkrytu Tří Prsta. (asxasx)
  • V scéne, keď mladý policajt uteká zachrániť dievča, z lesa vybehne šerifov pes. Policajt sa poteší a nechá psa ovoňať kúsok trička, ktoré malo dievča na sebe. Pri detailnom zábere vidno, že mu policajt okrem kúsku trička strčil niečo do papule a pes to začal prežúvať. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama