Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

iamek 

všechny recenze uživatele

Stejně kvalitní jako první díl. Gore efekty jsou luxusní a nejvíce mě pobavilo dosti šílená šuka*í scéna. Adam Green celkově má dobré gore nápady. Za zmínku stojí třeba asi dvoumetrová motorovka nebo krásná jízda půlky hlavy po stole. Takové filmy vyhledávám a po dlouhé době jsem z hororovou komedií spokojen. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hatchet 2 rozhodně svému předchůdci ostudu neudělal. Green si jen v některých momentech počínal až příliš zbrkle a proto některé situace vypadají opravdu trapně. Dá se zde však najít i několik opravdu humorných chvilek, pro které stojí tenhle kousek vidět. Musí se hlavně brát ohled na to, že celý snímek je především hororovou komedií a morbidních úchyláren je zde více než dost. Pro mě je to lepší průměrná podívaná, které klidně odpustím všechny zlé prvky, protože já se bavil téměř po celou dobu. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu slabota. Stejný režisér, ale film působí mnohem amatérštěji a nízkorozpočtověji než jednička. Casting na houby, postavy jedna hroznější než druhá, navíc hrané hroznými herci; jedině stylový Tony Todd jako reverend Zombie je fajn, ale ten je dokonale vykrácen a zneutralizován nesnesitelnou pizdou Harrisovou. Scénář na houby, děj nemá grády, až v poslední třetině se divák konečně dočká nějakých těch roztomilých brutalitek. Ale ty pak stojí za to - lodním šroubem vyfrézovaný obličej, vtipně přerušená soulož, skvělá práce motorovkou se superdlouhou lištou (na kterou se pohodlně vejdou dva týpci), taktéž hezká práce s pásovou bruskou (hlava probroušená až na dřeň... vlastně na mozek), jedna přepůlená hlava a nakonec efektní rychlometoda stažení z kůže. Váhal jsem s hodnocením, ale za celkem dobrý začátek (plynulé navázání na konec jedničky a scéna uškrcení vlastními střevy) a za hezkou scénu předsmrtné kletby dávám slabší tři. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk neviděl nedávno HATCHET I, tak zpočátku neví oč jde. Pak se ale vše vysvětlí, takže vlastně člověk ani jedničku vidět nemusí. Velké plus za ponuré prostředí bažin a brutální vraždy. Bohužel, hlavní hrdinka je děsná. Amatérská herečka navíc příšerně uječená a škaredá. Tato kráva mi zkazila požitek z filmu. Ale i tak se na to dalo dívat :-) 70% ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nato, že jednička byla zábavná sebeparodická úchylárna pro zasvěcený, tak dvojka, i s lepším obsazením (scream princess Danielle Harris, větší prostor pro Tonyho Todda), vaří z hovna a místo toho, aby kadence splatteru a gore byla větší - jak bývá u sequelů časté, naopak se rejža snaží o něco jako děj a mytologii postav (zbytečný, když je to okopčená premisa z Vorheese), což je kurevská nuda, dokud se nezačne něco dít. U jedničky se člověk smál vtipům, protože byly tak imbecilní, až byly vtipný, tady nejsou ani jedno, spíš otravujou. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)
  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)

Reklama

Reklama