Reklama

Reklama

Televarieté

(pořad)
Komedie / Hudební
Československo, 1970, 74x75 min

Scénář:

Vladimír Dvořák

Účinkují:

Vladimír Dvořák, Jiřina Bohdalová, Vladimír Krška, Naďa Urbánková, Marie Rottrová, Jana Kratochvílová, Jiří Korn, Eva Pilarová, Petra Černocká (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Recenze (126)

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Bolšan Dvořák (nechápu, jak někdo může napsat, že se trefoval do režimu, když on sám byl kovaný soudruh a věrný slouha bolševika) v kombinaci s vlezlou Bohdalovou. K tomu přehršel uvedomělých soudruhů. Odpadní estrádní zábava, která by měla být vymazána z archivu. Hitparáda pokřivených posluhovačů každého režimu. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Jak trefně poznamenal jeden můj kamarád: "Když v nepatřičné situaci někdy dostanu záchvat smíchu, snažím se vzpomenout si na něco hodně smutnýho, třeba na Televarieté". Pro mě zůstane tahle normalizační estráda prostě sračkou, která podsouvala divákům coby miláčky národa Ivetu Bartošovou, Jiřího Korna, Josefa Laufera, Pepíčka Zímu či Ein Kessel Buntes. ()

Reklama

mh.mail 

všechny recenze uživatele

60% - Výstupy Vladimíra Dvořáka a Jiřiny Bohdalové, mezi které byly vsouvány různé písničky a jiní estrádní umělci. Já vím, že to bylo naopak, ale takhle jsem to tenkrát cítil já. Humor VD byl inteligentní, i když dost často šlo o době poplatnou satiru (což se projeví především při shlédnutí v současnosti opakovaných dílů), JB zdárně sekundovala. I když spousta gagů dělá dojem improvizace, jednalo se o dopředu vymyšlené a pečlivě nazkoušené kusy. V každém případě nadprůměrná zábava (myslím ty spojovací gagy, estrádní čísla nehodnotím). ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Kontrast s dnešní TV zábavou - toto dnes už komerčně netáhne, proto se taky nic podobného netočí. Masivní přejímání U.S. vzorů ve vysílání - nic proti tomu, amíci dobře vědí jak zabavit lidi, pro mě to ovšem znamená stop sledování televizních pořadů - přepnul jsem na offline projekce HD kousků. Vzpomínám, jam jsem ležel na koberci řed naší Salimou a hltal ty suprové scénky od pana Dvořáka a paní Bohdalové za hlasitého smíchu našeho dědy. Je dobře, že se tyto pořady sem tam vracejí na obrazovky, bohužel už nejsem školní dítko a tak čas na sledování je ten tam. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Takový malý český Ein Kessel Buntes. Postupem let čím dál trapnější duo moderátorů, odjakživa trapní účinkující jako třeba Luděk ÉÉé Sobota nebo Aťka Janoušková. Občas slušná muzika,ale většinou jen normalizační hnůj, vždycky, opravdu vždycky, to nejlepší z Čs. cirkusů a varieté. Cvičení pudlíci, skoky na trampolínách, cvičení na žebřině a žongláž se vším možným, tu a tam i klaun, zkrátka všechno to, proč nesnáším cirkusy! Fuj tajbl ()

Galerie (5)

Zajímavosti (11)

  • Prvých 25 dielov bolo vysielaných naživo a Vladimír Dvořák ich uvádzal sám. (Raccoon.city)
  • Jiřina Bohdalová a Vladimír Dvořák nemoderovali pořad od začátků, předtím byli moderátory tehdejší hlasatelé. (DavidHodan)
  • 46. a 56. vydanie Televarieté boli vysielané ako hlavné silvestrovské programy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama