Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $10,273,188Tržby Celosvetovo $10,629,321Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,262,021 //počet predaných kusov 250,189Tržby za predaj DVD v USA $24,841,592 //počet predaných kusov 1,023,094║ tak sväté komando likvidátorov zla je späť a aj keď už nedosiahne takých grádov ako tomu bolo v prvom diely je stále na čo pozerať, sype im to dobre a skleslá zábavnosť nechýba /70%/ ()

choze 

všechny recenze uživatele

"TAK CO TO... SYMBOLIZUJE?" - "SYMBOLIZUJE? SYMBOLIZUJE TO POŘÁDNEJ PRůSER." Jeden z nejočekávanějších sequelů v mém životě a jsem i nejsem zklamán. Duffy si pořád rád hraje, bohužel tentokrát si nehraje na "natoč zábavný nápaditý vigilanťák se srdíčkem", ale na "co nejvíc obšlehni jedničku". Taky trochu moc tlačí na humor a začíná mi vadit statičnost přestřelek, kdy se bráchové prostě někam postaví a zatímco je kamera cool zpomaleně objíždí, střílí z jednoho místa na padouchy, dokud ti nepadnou. Náhradníci Benz a Collins nejsou marní, ale oproti Dafoemu a Della Rocovi nepůsobí svojsky a přesvědčivě, ale karikaturně, a chybí i výraznější hlavní záporák - místo toho tu máme dva, kteří jsou celou dobu odstavení ve svých úkrytech. A snaha dát tomu osudový background Kmotra je samozřejmě úsměvná. Ale pořád jde o zábavný bonus k jedničce, jen příště bych ubral na humoru a sebecitacích, a radši to postavil na vlastní nohy a víc rozhýbal akci. ()

Reklama

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Některé scény skoro jako přes kopírák obšmahlé z jedničky, soundtrack z jedničky a pro mě (tady) strašně nesympatická Julie Benz, jejíž postava je mi téže nesympatická, protože si nejspíš myslí, že když ze sebe bude věty dávit hlubokým hlasem se silným důrazem na první slabiku a každé druhé slovo, které ze sebe drasticky vydere bude sprosté, tak bude drsná. Pro mě je pouze trapná. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Takže na tohle pokračování jsem musel čekat ty roky, já bych raději čekal dál, nebo ještě lépe - raději bych se vůbec nedočkal. Troy Duffy nám nevypráví příběh, není stejně naladěný jako kdysi, tady nám divákům vyloženě ukazuje že mu po těch letech od jedničky došli peníze a tak se z nouze pustil do pokračování, které už nemá ten náboj a různé neotřelé nápady. Natočený jen aby se zaplatil díky dobrému jménu svého staršího bratra a něco z toho káplo. Akce podle šablony, nuda je v tomto případě samozřejmostí. Na konci snímku se nám pořádně otevřela vrata od stodoly pro další pokračování, to značí fakt, že se asi třetího dílu dočkáme dřív než za dalších deset let. 40% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Je to dvojka, takže vite, jak to s dvojkama dycky vypadá. Tohle není výjimka, ale mužu upířmně řict, že aji tak mě celkem bavila. Velkým kladem filmu jsou nejen přestřelky (a vychytané zpomalené záběry), ale taky hlášky, hádky a situace. V jedné z vedlejších rolí zaujme sexy Julie Benz známá z Dextera a taky potěší miniúčast Willema Dafoea, ale řekněme si to upřímně - jako náhrada za Dafoea není dost dobrá - prostě jí to nežeru. Často jsem nežral ani samotnej děj a nepobavilo ani několik narážek na první díl, ze kterýho si i několik věcí vypůjčili... ne moc úspěšně. Sean Patrick Flanery se celkem dočista změnil, nevim jestli to je věkem nebo tukem, ale je jinej. Norman Reedus ten je furt stejnej. Ale kdo mě dostal a pobavil ze všech nejvíc, je mexikánec Romeo v podání Cliftona Collinse, jehož zjev i hlášky i všechno nemělo chybu. Vystřídal tak stejně skvělýho Rocca (hrál ho taky Rocco), kterej byl jejich pomocník v prvním díle. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadských mestách Toronto, Hamilton a Oshawa. (MikaelSVK)
  • I navzdory limitovanému nasazení snímku do kin druhý díl během otevíracího víkendu vydělal víc, než první díl za celý pobyt v kinech. (HellFire)
  • Ve filmu bratři nejdříve používají zbraně Beretta 92FS - 9x19mm, později Desert Eagle Mark XIX (.357 Magnum) s dlouhou hlavní. (ArthasKarfa)

Reklama

Reklama