Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jedná se o psychologický thriller o muži týrající členy rodiny, do které se přiženil. Příběh je zvláštní právě sledováním oné postavy ne jako zločince, ale jako chorobného člověka. Navenek je klidný a zcela vyrovnaný, ale v sobě dusí běsy a nevyrovnanost. Jeho nevlastní syn sice na něm uvidí jistý nesoulad, ale svým chováním bohužel jeho agresivitu spíše vyvolá. Dějství se vyvíjí klidně a nespěchajícím tempem a to až do finále. Tento film jako dost povedený remake vůbec ale vůbec není špatný. Napětí nechybělo a herecké obsazení bylo na jedničku (Penn Badgley & Amber Heard). Horor to není zcela určitě, ale nemění to nic na tom, že je to dobrá podívaná. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Klasicky střižený thriller o zabijákovi, v němž nenajdeme žádnou invenci, nic, co by stokrát převařený guláš nějak ochutilo, takže v podstatě přesně víme, co bude scénu za scénou následovat. A jestli měl závěr šokovat, tak se to nepovedlo. Hercům ani režii není co vytknout, ale prostě už to tu bylo mockrát a udivuje mě, že někdo dá na takový film peníze. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapujúco dobré, Dylan Walsh je skvelý záporák a film nenudí ani chvíľu. Originál som nevidel, ale určite by nový Otčim v porovnaní obstál - filmu nechýba atmosféra ani napäté chvíľky. No a od Walsha sa dobrému umeniu vraždiť skvele neskôr naučil práve jeho filmový nevlastný syn Penn Badgley, ktorý sa asi o desaťročie stal hlavnou postavou špičkového seriálu You. Amber Heard tu je len na promenádu v plavkách, jej rolu by mohol hrať ktokoľvek. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o horor !!! Na to je tam málo krve, napětí, lekaček apod. Toto je stoprocentní thriller, který se snaží budovat atmosféru hezky pomaličku až do drtivého konce. Jen velká škoda, že se zde ničeho drtivého nedočkáme. Tohle je totiž úplně obyčejná, ničím nezajímavá pohádka o zlém tatínkovi, která spíš zklame než potěší. Zklame především hloupými a ohranými momenty a postupy (SPOILER: máme záběr na matku, která se snaží vylovit z bazénu deštník, v druhém záběru se ta matka se strachem rozhlíží všude okolo sebe a nikdo tam samozřejmě není, třetí záběr je na bazén a ve čtvrtém se matka otočí a hups: půl metru za ní stojí killer a bác, je po mamce). Takových momentů je tam až směšně mnoho a celý to zazdí ještě tuctový konec. Celkově pro mě opravdu zklamání a 2 hvězdičky snad jen ze soucitu. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem relativní zábavu, ale byla to dost nuda. Dylan Walsch ještě svou roli uhrál docela dobře, ale jinak není na tom filmu nic zajímavýho nebo výraznýho, hlavně pokud stejně od prvních sekund je další vývoj příběhu všem jasnej. Tudíž sledujeme jen to, co všichni čekáme a navíc přesně tím způsobem, jakej čekáme. Vlastně by se dalo říct, že si u toho filmu stačí přečíst obsah a film už ani není třeba sledovat. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)

Reklama

Reklama