Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Kdyby v původním Otčímovi z roku 1987 nehrál můj oblíbenec Terry O'Quinn, asi bych o ten film nikdy nezavadil. Originál byl sice dobrý béčkový film 80. let s určitou atmosférou, ale obsahoval také jistou scénáristickou nevyváženost. A je pravdou, že nebýt Terryho, ten film by byl o třídu horší. Hodnotil jsem ho třemi hvězdami. A teď už k remaku - Na úvod musím říct, že je remake v konečném součtu LEPŠÍ než originál. Nebudu porovnávat, zda je v roli otčíma lepší Terry O'Quinn nebo Dylan Walsh, ale otčím v nové verzi má tu výhodu, že navenek vypadá jako normální chlapík, což je pro tento příběh rozhodně plus (O'Quinn přeci jen vypadal divně už od pohledu). A jelikož už nejsme v osmdesátých letech, neduhy předlohy ze scénáře zmizely. Zbytečná postava podivného mstitele, který šel v originálu otčímovi po krku, tu není a celkově působí ten příběh v nové verzi lépe, i když jede přesně v zajetých kolejích starého Otčíma (úvod filmu je prakticky totožný). Ačkoliv verze z 80. let nebyla špatná, tenhle příběh si prostě zasloužil předělat. Herci nebyli špatní, na přítelkyni toho kluka se hezky koukalo a o nějaké ty vraždy také nebyla nouze. Prostě jeden z mála příkladů, kdy remake nad originálem vítězí. Je velká škoda, že naše kina tento film úplně ignorují... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zklamání a zároven nejhorší film o vraždeným otčímovy. Celkem mě překvapilo že walsh to celkem zvládl a nad strachem který u mě panoval mi nevadil. Horší to bylo s ustřední dvojicí která mi nesedla a jejich problémy mě prostě nezajímaly. Jinak film není nic nového pod sluncem, nuda, šed a tam kde Disturbie fungovala tady nefunguje. Lehkej podprůměr. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jedná se o psychologický thriller o muži týrající členy rodiny, do které se přiženil. Příběh je zvláštní právě sledováním oné postavy ne jako zločince, ale jako chorobného člověka. Navenek je klidný a zcela vyrovnaný, ale v sobě dusí běsy a nevyrovnanost. Jeho nevlastní syn sice na něm uvidí jistý nesoulad, ale svým chováním bohužel jeho agresivitu spíše vyvolá. Dějství se vyvíjí klidně a nespěchajícím tempem a to až do finále. Tento film jako dost povedený remake vůbec ale vůbec není špatný. Napětí nechybělo a herecké obsazení bylo na jedničku (Penn Badgley & Amber Heard). Horor to není zcela určitě, ale nemění to nic na tom, že je to dobrá podívaná. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO HD - Celkem dobrej thriller, na který jsem se opět náhodou začal dívat a musel dokoukat .) Spíš než horor mi to přišlo jako psychologická hra. Ale dobrý, proč ne. Na 90 minut film rozhodně zabavil. 65% // (19.6.2016) NOVA HD - Po 5ti letech repete. Ale jo, mě to přišlo i na podruhé v pohodě. Dylan Walsch je sice evidentní beckový herec, ale psychouše zahrál dobře. Na 4 hvězdy to sice stále není, ale v budoucnu mě možná tento film znovu potká. 69% ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Klasicky střižený thriller o zabijákovi, v němž nenajdeme žádnou invenci, nic, co by stokrát převařený guláš nějak ochutilo, takže v podstatě přesně víme, co bude scénu za scénou následovat. A jestli měl závěr šokovat, tak se to nepovedlo. Hercům ani režii není co vytknout, ale prostě už to tu bylo mockrát a udivuje mě, že někdo dá na takový film peníze. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama