Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tohle já můžu. Mrazivá hra s několika nevinnými postavičkami jedné nic netušící rodiny, která postupně přerůstá v boj o holý život. Je fajn, že snímek nemusí nikam pospíchat a nežene se o106 do závěrečné dvacetiminutovky, neboť těch zbylých šedesát minut má zdařilou atmosféru a nudou jsem rozhodně netrpěl (když už se fakt nic nedělo, kochal jsem se božským tělem Amber Heard - stále v plavkách!!). Takhle si představuju definici gradace - a posíláme vzdušnou pusu Disturbii! ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Klasicky střižený thriller o zabijákovi, v němž nenajdeme žádnou invenci, nic, co by stokrát převařený guláš nějak ochutilo, takže v podstatě přesně víme, co bude scénu za scénou následovat. A jestli měl závěr šokovat, tak se to nepovedlo. Hercům ani režii není co vytknout, ale prostě už to tu bylo mockrát a udivuje mě, že někdo dá na takový film peníze. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Remake původního filmu nepřináší logicky nic nového, jede v kolejích předchozí celé trilogie. Ono asi těžko na dané téma vymyslet něco jiného - vrah rodiny, do níž se přiženil, ale ona ho zklamala, si najde jinou. Dokonce úvod až příliš kopíruje snímek z roku 1987, což nakonec zas tak nevadí. Kromě prozíravého Michaela jsou všechny postavy naivní a chovají se hloupě, proto musí zaplatit. Člověk s nimi ani moc nesoucítí. Na rozdíl od posledního krvavého filmu jsou tu vraždy tuctové spokojující se s házením ze schodů, dušením a topením. Na co má David ten krásný kufříček s nástroji asi ví jen rekvizitář. Poslední čtvrtina napětí má, o tom žádná, napomáhá i prověřené klišé v podobě bouře. Z průměru to film ovšem nevytáhne a já nakonec původní hodnocení ponechávám, byť je spíše na 2*. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tak toto tu už bolo - toto ste si museli pri pozeraní fimu povedať snáď 5x. Nič nové pod slnkom, dej predvídateľný, tempo nevzrušivé, amatérsky scenár a hádam len jedna ľakačka a prekvapivá scéna. Ale tá bola hneď na začiatku a tak bolo potrebné pretrpieť ďalších 90 minút. Neodporúčam ani za hmlistých novembrových večeroch .... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Trochu krutý a smutný začátek filmu nám neznačí, o co že to ve filmu vůbec půjde. No a pak se příběh líně vleče až do samého konce. Chvilkami jsem si nebyl jist komu mám vlastně fandit, zda masovému vrahovi Davidu Harrisovi ( Dylan Walsh ), nebo hlavní hrdince " smutné " rodiny Kelly Porterové ( Amber Heard ). David dělá tolik chyb, že už by to snad pochopil i blbec, vím, jsem do děje vtáhnutý dříve než se vůbec potkají, ale všechno má své meze. Tak nakonec jsem se zasmál jen jednou, to když Harri volal do redakce.....CITÁT - HLAS V TELEFONU : Redakce Portland Tribute, prosím. DAVID HARRIS : Potřebuji mluvit s někým ohledně zrušení předplatného.....Ve filmu zazní Mute Math a song Typical - http://www.youtube.com/watch?v=7XVWR-5fiG0 nebo Never less than perfect od Blurtonia a známá věc z filmu Underworld The Undertaker od Puscifer - http://www.youtube.com/watch?v=6n2YYe_d7t4 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama