Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

akisha 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem relativní zábavu, ale byla to dost nuda. Dylan Walsch ještě svou roli uhrál docela dobře, ale jinak není na tom filmu nic zajímavýho nebo výraznýho, hlavně pokud stejně od prvních sekund je další vývoj příběhu všem jasnej. Tudíž sledujeme jen to, co všichni čekáme a navíc přesně tím způsobem, jakej čekáme. Vlastně by se dalo říct, že si u toho filmu stačí přečíst obsah a film už ani není třeba sledovat. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Klasicky střižený thriller o zabijákovi, v němž nenajdeme žádnou invenci, nic, co by stokrát převařený guláš nějak ochutilo, takže v podstatě přesně víme, co bude scénu za scénou následovat. A jestli měl závěr šokovat, tak se to nepovedlo. Hercům ani režii není co vytknout, ale prostě už to tu bylo mockrát a udivuje mě, že někdo dá na takový film peníze. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

My stepfather is an alien! Jméno představitele otčíma (Dylan Walsh) nemohlo být pouhou náhodou, neboť jsem měl drtivou většinu stopáže pocit, že sleduji epizodu ze seriálu Beverly Hills 90210 (pravda, mírně stříknutou naleštěnými kuchyněmi Zoufalých manželek bez „satelitního“ sarkasmu). Že byl tu a tam někdo žduchnut ze schodů, či přiškrcen v mikrotenovém sáčku můj náhled nezměnilo (o napětí se starala leda tak hudba C.Clousera) a neuspokojivý konec pak už jen definitivně zasypal nevlastního fotra šesti stopami hlíny zapomnění. A teď něco o nymfomanské maceše.. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Jak by řekla teta Kateřina: "Důvěřuj, ale prověřuj!" Asi začínám trpět paranoidními sklony, ale myslím, že některé situace by alespoň malé podezření vyvolaly v každém. Takže scénáristé měli informace "uvolňovat" trochu logičtěji. A nejhorší část - toť krásná, ale totálně natvrdlá přítelkyně - vyloženě životu nebezpečná záležitost. ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Průměrný ,ehm..thriller, který ničím nezaujme a ani neurazí. Vše je přesně nalajnováno tak, jak se čeká, žádné pořádné nápady či nové postupy. Jediné, co mi opravdu hodně vadilo, (až na ta "lekačková a napínavá" klišé) byla neustála rádobyrocková hudba. Celkově hodně připomíná Disturbii, zvlášť na konci. Jeden z těch, na které hned po skončení zapomenete. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama